ЗНС

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

малко и от мен :)
ако не си правила самостоятелно "звезди на смъртта" по-добре не се захващай при отдавна започнал рунд (за спийда, вече е доста късно).
ако толкова много искаш да пробваш каква е тръпката, то започни във втора (вселената е на има-няма 14 дена, и е относително пуста за сега)

и чисто принципно, ранното и самоцелно вадене на ЗНС извращава акаунта и впоследствие го прави много крехък, особено ако нямаш опит това обикновено е пагубно.... да не говорим, че като цяло концепцията за игра на "бостан" винаги ми е била глупава и безинтересна ....

п.п.
каквото и да решиш, приятна игра и добро забавление :crazy_pilot:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Е, ще видиме каква е точно концепцията с дините ;)

За тия 5к точки, дето ги споменава авторката на темата, мисля, че изобщо не трябва да се коментира каквото и да е....нито има очертана стратегия, нито инфраструктура, нито пък смисъл....Аз бих предложил на девойчето да се разрови из хелпа, да попрочете тук-там какво пише за битки и пр.
Akwa
Редник (Private)
Регистриран: пет сеп 12, 2008 8:35 am
Контакти:

Мнение от Akwa »

Ами аз се отказах от звездичката..........засега :) Ами то не остана май много като построяване за нея : изследователски център 4 нива , малко гравитационни сили , едно ниво супер скорости, 2 нива от свръх скорости и корабостроителница пет нива . Може и да успея да си направя една-две звездички преди края на играта :a013: Лошото е, че от понеделник сме на училище , няма да мога да играя толкова както до момента, но нищо :) А стратегията е ясна : за звездичката нещата са почти готови, мъничко по мъничко ще си ги довърша :) Сега си купувам и доста корабчета , мисля че станаха нелоша бройка :lol: Лошото е , че похарчих за един ден всичко което си събирах от тези около мен почти седмица, точките станаха.....почти двойни и май доста хора вече могат да се пробват да ме нападат, но то пък това е интересното на играта - и аз мога да нападам нови :lol:
Благодаря ви , че навреме ми дадохте този съвет, иначе щях да си пазя ресурсите само за нещата за звездичката и щеше да стане много лошо :)
Само не разбрах едно : няколко пъти ми писахте за някакви сателити които ми трябват за звездичка, само дето ...... аз не намерих в "Техника" да ми трябват сателити за нея ? :p013:
Последна промяна от Akwa на нед сеп 14, 2008 8:29 am, променено общо 1 път.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Виж какво ти иска проучването за гравитационите сили .Не е много само около 300 к енергия.Кажи речи 6300 сателита на планета на 1-во място в слънчевата система :74:
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Akwa
Редник (Private)
Регистриран: пет сеп 12, 2008 8:35 am
Контакти:

Мнение от Akwa »

Да , прав си , така е :( Аз досега си ги гледах в "Техника", а то ..... гледай какво имало за тия гравитационни сили. И за какви сателити сте ми говорили. Не , не ....... това окончателно ме отказа от идеята сама да си я направя, просто...... много нещо е , прекалено много . И да реша да ги направя тези сателити - ще дойде някой нахалник и дотам са. Мне. Окончателно го реших, на този момент - няма смисъл . Ще си трупам бойни корабчета :)
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Правилен избор ;)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Akwa написа:Цитат(Akwa @ Sep 14 2008, 12:05) Да , прав си , така е :( Аз досега си ги гледах в "Техника", а то ..... гледай какво имало за тия гравитационни сили. И за какви сателити сте ми говорили. Не , не ....... това окончателно ме отказа от идеята сама да си я направя, просто...... много нещо е , прекалено много . И да реша да ги направя тези сателити - ще дойде някой нахалник и дотам са. Мне. Окончателно го реших, на този момент - няма смисъл . Ще си трупам бойни корабчета :)
HINT: сателитите се пускат на веднъж :)
но все пак, мдам... правилен избор
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Off Topic”