Lifetime

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 18, 2006 12:29 am
Контакти:

....

Мнение от expendable »

....
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 1:31 pm, променено общо 3 пъти.
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Благодаря за информацията....само едно нещо - за СПИН в слюнката - предполагам е възможно, но това което аз знам е че по слюнчен път СПИН не се предава...ако не е така поправи ме.

И в крайна сметка по темата:

Камене, тука сме.....само казвай ;) Пък за отпускането си прав.... :a013:
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 18, 2006 12:29 am
Контакти:

Мнение от expendable »

....
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 1:30 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
flipmode
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 23, 2007 11:46 pm
Контакти:

Мнение от flipmode »

Абсолютно си прав. така е ;)
Последна промяна от flipmode на съб сеп 06, 2008 9:34 am, променено общо 1 път.
[color=#0000FF][b]LONG LIVE ROCK`N`ROLL !!![/b][/color]
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

за жалост си е точно така. скоро говорих с едни приятели точно на тая тема, то излиза вече, че всеки път като се целуваш с някой трябва да му искаш актуалния здравен картон със всички изследвания... егати и тъпия му свят дето живееме ...

Иначе за идеята ти, Камене, мисля че има развитие, но трябва да подходиш доста сериозно и с мн желание, защото няма да е лесно. Ще ти трябва и доста време, дано разполагаш със своето ;)
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
Bizarre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 25, 2005 7:12 am
Контакти:

Мнение от Bizarre »

страшо изчерпателна информация, браво expendable
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

За слюнката не съм съгласен. Нещо си се подвел или пък аз бъркам. Ама все пак доколкото аз знам ХИВ може да се предаде чрез целувка, ако имаш рани в устата. Демек предавателя е с разранена уста и приемника от своя страна също. Тъй като в слюнката вируса не може да оцелее. Нито пък спермата. Нито околоплодните течности. Кръвта му е майката. Или пък се бъркам, тогава ме поправете, ма със сериозни тамъ линкове, че да стане по-ясно. Щото така само си спорим великите умове и достигаме до "велики" заключения.

А иначе цялата тематика около СПИН е много интересна, но аз поне не съм параноик. То и в България май още не е чак толкова страшно, ако може да се вярва на данните. Абе основното е да се внимава.

П.С. От толкова време(може година вече) мисля една история свързана със СПИН, но нямам намерение в скоро време да я пусна, нито да я напиша.
"Времето променя, времето подменя."
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

СПИН се развива само в кръвната течност. В НИКАКЪВ случай СПИН не може да се съдържа в слюнката по друг начин, освен ако няма някакви наранявания по лигавицата! Дори да има, то това е заради миниатюрни такива. Плюс това вирусът попаднал в организма през храносмилателния тракт (и ест при липсата на всякакви вътрешни наранявания и екземи) няма никакъв шанс да развие вирусна инфекция! (освен ако не попадне в лимфата, но това са вече странични случаи)..
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

прочети по-внимателно кво е написал експа ;)
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”