jadai vs Abigail
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Браво бре джадай, признавам опроверган съм пред себе си, очаквах лесно да те изядат, продължавай все така, та рунда да е интересен. И все пак до края има време, да видим как ще реагира Ваньо и дали ще успее да нанесе някой ъперкът или кроше преди да бъде наказан за удар под пояса. Честита ви Коледа и весело изкарване на новогодишните празници 
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Ей, най-мразим такива с малки флоти и високо ниво шпионаж деба
. Ми не стига това, ами и сами се избиват. 'ептен да те е яд, че за тебе само Големия остава...
Бийте се до отказ, битката е супер. СМС, не СМС - то като седиш цял ден и цяла нощ пред компа и легнеш в 4 - само СМС-и ше ми чакаш
.
P.S.: ама продължавайте да си играете на кръстове...
.
Бийте се до отказ, битката е супер. СМС, не СМС - то като седиш цял ден и цяла нощ пред компа и легнеш в 4 - само СМС-и ше ми чакаш
P.S.: ама продължавайте да си играете на кръстове...
Последна промяна от LoaD на нед авг 17, 2008 8:30 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
А помислил ли си в/у варианта да не го посреща?Pro0 написа:Цитат(Pro0 @ Aug 17 2008, 23:02) Еми тои защитника даже и за времето което са спряли атаките+5 протекций пак няма да има време за да направи достатъчно кораби/защита за да спре Джадайа ако реши пак да го атакува![]()
Всъщност, на 8 планети с мини 21/21/0, 800 кръста се правят за някъде 2 дена и половина, без да се лети по нищо.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
- did7
- Редник (Private)
- Регистриран: пет апр 18, 2008 6:21 pm
- Контакти:
Този рунд мислех да не се намесвам тъй като не съм активистка,но битката ми хареса и не мога да остана безмълвна!
На този етап на играта битката наистина е перфектна!
Поздравления на нападателя и бързо въстановявяне на защитника!Браво момчета-едва 17-тия ден е от началото на рунда,а вече показвате класа! 
RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Aug 17 2008, 23:06) А помислил ли си в/у варианта да не го посреща?
Всъщност, на 8 планети с мини 21/21/0, 800 кръста се правят за някъде 2 дена и половина, без да се лети по нищо.
Еми тои к'во кат напрай 800 кръста за 2 дена и половина като на jedai му са останали 700 кръста и 100 мегатона,и да не забраваме че jedai може би може да направи повече от 800 кръста за 2 дена и половина.