Хмммм,мисля че Пихо не се подиграваше на яни,искаше да каже нещу друго но вие en go svanahte,няма значение,браво ПОНСЕ,добра битка и бързо въстановяване на ЯниNo_FeaRrR написа:Цитат(No_FeaRrR @ Jul 21 2008, 18:14) опп грешката е моя сега е на мода ПРОТЕКЦИЯТА и след 2 дни пак МОД хахахах смешен си ве.....! по добре си затваряй устата и си почивай в МОД.........![]()
![]()
а колкото до това " аз в мод не съм влизал ?!?!?!??!?!? " айде де ? я пак си помисли смешко........
![]()
[Lamez] PONSE vs. [СМЕРШ] Yani
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Pixoo
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
- Контакти:
No Fear u извинявай , че някой хора имат личен живот и немогат да играят по 24 часа . Отностно мода , колко време съм стоял 7-8 часа , защотото ме извикаха по спешност в работата ... Протекцията ми е БЕЗПЛАТНА още , незнам друго !!! + това какво се оплакваш модът беше през ноща , ква е разликата м/у сейв и мод ?! !!!!
ПП: И незнам дали осъзнавате , че ми се подигравате , че НЕ стоя пред компютъра ... Тцтцтц пък и искам Но феар да ми покажеш каде съм се писал за големец ... Казах жалко за нас , защотото става по-трудно да хванем класация ...
ПП: И незнам дали осъзнавате , че ми се подигравате , че НЕ стоя пред компютъра ... Тцтцтц пък и искам Но феар да ми покажеш каде съм се писал за големец ... Казах жалко за нас , защотото става по-трудно да хванем класация ...
Последна промяна от Pixoo на пон юли 21, 2008 5:03 pm, променено общо 1 път.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
- monty
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
- Контакти:
Страхотна битка между двама мой приятели, който тоя път са от различните страни на барикадата !!!
Насладете се на красотата - поздравления за страхотните флоти и на двамата - недейте с тия дребни заяждания опорачавате труда на двама от най-добрите пилоти на БФ - просто се насладете и кажете едно голямо БРАВО и на двамата
Насладете се на красотата - поздравления за страхотните флоти и на двамата - недейте с тия дребни заяждания опорачавате труда на двама от най-добрите пилоти на БФ - просто се насладете и кажете едно голямо БРАВО и на двамата
Pixoo написа:Цитат(Pixoo @ Jul 21 2008, 17:34) No Fear u извинявай , че някой хора имат личен живот и немогат да играят по 24 часа . Отностно мода , колко време съм стоял 7-8 часа , защотото ме извикаха по спешност в работата ... Протекцията ми е БЕЗПЛАТНА още , незнам друго !!! + това какво се оплакваш модът беше през ноща , ква е разликата м/у сейв и мод ?! !!!!
еми то и аз си имам личен живот... да не кисна по 24 часа ? ,а дори и да искам немога има ограничение
Раса: Нокси, Характеристики; Онлайн: 11 игрови часа днес.
та да да право аз и днес надминах себе си 25 часа онлине
[url=http://bulfleet.com/?recruit=423][/url]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
monty написа:Цитат(monty @ Jul 21 2008, 16:56) Страхотна битка между двама мой приятели, който тоя път са от различните страни на барикадата !!!
Насладете се на красотата - поздравления за страхотните флоти и на двамата - недейте с тия дребни заяждания опорачавате труда на двама от най-добрите пилоти на БФ - просто се насладете и кажете едно голямо БРАВО и на двамата![]()
Поздравления и за двамата, страхотна битка предполагам, много добри играчи и двамата, сега остава да видя битката. Но фиър и Пиксо отворете си любовна тема в оффтопика или си определете среща на лс. Чакам Иван да направи бекъп.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- Dan7e_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
- Контакти:
Pixoo написа:QUOTE(Pixoo @ Jul 21 2008, 20:06) Пак искам да ми покажеш каде съм писал , че ТИ ТИ ТИ ЛИЧНО висиш по 24 часа ?
- Активирано на 2008-07-20 14:02:24
- Активирано на 2008-07-21 03:54:51
Общо: 2
В колко часът изязох от мод ? ... Спирам да се заяждам , защотото усещам спам от моя страна вече , пиши каквото си искаш .
Браво момчета поздравление !
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
И като се видите какво ще направиш?Ще ги скъсаш от шпионаж и ще се делнеш накрая?
Иначе Понсе си е машина.Малко са хората които могат да му се опрат.
П.С. Някой да ми прати проклетия сорс на битката че да направя бекъп.
Иначе Понсе си е машина.Малко са хората които могат да му се опрат.
П.С. Някой да ми прати проклетия сорс на битката че да направя бекъп.
Последна промяна от EvilForce на пон юли 21, 2008 6:49 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]