Тук ме забърка в голям филмEvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Jul 18 2008, 18:36) Месията игра с феникс и се отказа рано...
messiah = ReapeR
До колкото знам тоя акаунт стана с име Морфей, собственост на краб
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Тук ме забърка в голям филмEvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Jul 18 2008, 18:36) Месията игра с феникс и се отказа рано...
Ако обичаш чети внимателно преди да се изказваш неподготвен. Това ти е втори такъв пост във втора подобна тема.pReRoDeN написа:Цитат(pReRoDeN @ Jul 19 2008, 00:08) езак за битката прави си бекап бе човек
EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Jul 18 2008, 19:54) Джак пропускаш една малка,ама мъничка подробност.Само че е от доста важно значение.Маниака водеше 2-ия с около 400 к точки и тия първите камикадзирани акаунти щяха да го налеят с бойни точки достатъчни да вземе не 1 ами 3 рунда подред,дори и да модира докаря на рунда.1бойна точка= 1 точка в класирането.Мисли защо не е правено.
Баси дискотеката уууууууууаааааааааааууууууууууууу. ЕваларкаJackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Jul 18 2008, 17:08) http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=18391080
История: ами то е ясно, пак по случайност Маниака е омазал някого, ех много му върви на тоя нууб, или явно пак има някаква конспирация, сигурен съм, че ще разнищите случая, успех![]()
Рециклажа: литвайте, после ще се мери с везните кой колко ...
backup