Гръм от ясно небе
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
олд практикаLe6oqt1 написа:QUOTE(Le6oqt1 @ Jul 10 2008, 11:55) хуахуаухаухаухуа![]()
![]()
сефте виждам такова нещо
сонди рулзззз
![]()
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
Аз лично не съм много сигурен, че рунда няма да му стигне ако реши. Преди 2 рунда беше при нас и на 200К имаше 2 планети с тертети 3, сега 3.5М сигурно навсякъде са му на максLoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jul 10 2008, 11:19) ти мани, ами я си представи ако си разруши сегашната флота и вложи всичко в кристал за сонди? теоретически рунда няма да му стигне, за да го направи де, ама си представям 3М сонди ко правят просто... :>
Кало, ако погледнеш в тая тема, кажи моля ти се за колко секунди правиш 1 сонда, та да имаме какво да си смятаме
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
-
Ludetina
С максимални нива на корабстроителница и тертети се прави за под 20 секунди една сонда. Средно по 3 на минута и по 180 на час. ~4300 на ден. /Ако на всякъде са макс тертетите и корабстроителницата - демек 8 планети/ - ~32000 дневно, 235000 седмично. 2 седмици до края на рунда - 470000.Loveless написа:Цитат(Loveless @ Jul 10 2008, 14:58) Аз лично не съм много сигурен, че рунда няма да му стигне ако реши. Преди 2 рунда беше при нас и на 200К имаше 2 планети с тертети 3, сега 3.5М сигурно навсякъде са му на макс![]()
Кало, ако погледнеш в тая тема, кажи моля ти се за колко секунди правиш 1 сонда, та да имаме какво да си смятаме![]()
P.S.: Ориентировъчно 20 секунди го взимам, не съм сигурен колко точно е /смятам спрямо сателита, че нали се строи двойно по-бързо/.
Последна промяна от RoYaL на чет юли 10, 2008 1:29 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- did7
- Редник (Private)
- Регистриран: пет апр 18, 2008 6:21 pm
- Контакти:
Не знам какво мисли,но лично на мен ми се вижда безмислено:както знаем,една сонда взима 1газ-140к сонди взимат 140К газ за да дойде.Изгубил е близо 500сонди=500к кристал и за какво-за да ми убие 12 кръста,4 бойни и 29 танкера.Нито рец взе,нито ресурс от планетата.
Явно на тези с многото точки наистина им е много скучно-нали са и от един съюз даже няма и с кого да се сбият,и вече си правят експерименти за лично удоволствие и с цел създаване на респект от всеки който се осмели да мине 350к точки!
То и за това няма много такива-всеки осмелил се да ги мине беше пометен от тях!
Явно на тези с многото точки наистина им е много скучно-нали са и от един съюз даже няма и с кого да се сбият,и вече си правят експерименти за лично удоволствие и с цел създаване на респект от всеки който се осмели да мине 350к точки!
То и за това няма много такива-всеки осмелил се да ги мине беше пометен от тях!
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Грешиш.Точният израз е "гаврят се".С играта, с играчите - след като администрацията си бърка в носа и им позволява що да не го правят.Сега очаквам да ме накажат, задето клеветя
Цялата вселена знае, само те се правят на 2 и 200
Затова и мисля да си прекарам остатъка от рунда син и щастлив 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Aбе не можe да се каже, че не си напълно прав,тъй че зася няма те наказваме 
Последна промяна от EvilForce на чет юли 10, 2008 1:58 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
- did7
- Редник (Private)
- Регистриран: пет апр 18, 2008 6:21 pm
- Контакти:
Точно това имах предвид,просто се изразих по меко.Не знам с каква цел го измислиха това,но не е честно и равнопоставено.Ако имах намерение да играя и аз нямаше да мина 350к точки,но заминавам на почивка и днес влязох само за да пусна малко корабчета да се строят.аз също ще изчакам детмача в синьо(е може да вляза още веднъж за малко).