[ANSR] RoYaL vs. [SEYMOUR] slackware
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
битката е здрава спор няма !
Добре, че е royala , иначе времето на liolio изтичаше безславно. беше въпрос на дни да бъде изтрит, тъй като близо 6000 кръста и 3 знс нямаше как да посрешне и рано или късно slakware щеше да го изтрие... същата щеше да е и съдбата на goldenboy., ама royala ги спаси. Трябва да го черпите ..няма начин.
Добре, че е royala , иначе времето на liolio изтичаше безславно. беше въпрос на дни да бъде изтрит, тъй като близо 6000 кръста и 3 знс нямаше как да посрешне и рано или късно slakware щеше да го изтрие... същата щеше да е и съдбата на goldenboy., ама royala ги спаси. Трябва да го черпите ..няма начин.
Аз да поражказажа малко на дълго и на широко, след като вече не съм толкова сънен
)
Ох, тежка сутрин
Може би един от моментите, за който си струва да играеш. Играта отдавна ми се беше сторила монотонна и безинтересна. Ейшънт соул и слакуеър решиха да ми я направят малко по-интересна колонизирайки в системите ми. Слака се опита да ме изненада една сутрин в 5 и 30 с 5 минутна атака с кръстове в системата, но станах на време на смс-а. Видяха ме, че не правя сейв или ако правя все пак ставам на смс-ите и за това на помощ се притече ретро-фен, който също ме изненада с колония в системата с флота ми и ми измъкна над 2 млн газ с пиратски, егати резила. Тогава малко се издразних, не на ретро фена, а на слака. Идеята им беше да ме дразнят, а през това време да елиминират хората, които евентуално могат да ми помагат при евентуална масова война. Една сутрин ми мина през акъла да съборя мините, но какво съм смятал не ми излизаха сметките. Даже на следващия ден го споделих със слака. Той си ми каза, че не му пука, май и неговите сметки бяха криви. Тази сутрин след обичайния форумен и скайп спам проверявам главната сна слака - сейв, проверявам обичайните му колонии - и те сейв. Накряа погледнах през сложното къде му е екстра колонията - до liolio - спай и опааа, флот. Малко трудно се престраших да бутна 5х30 метал, и 5х4 тертети, но все пак го направих и литнах. Ейшънт Соул ми каза, че ще стане към 3-4 и това ме притесняваше много, но той все пак не стана и битката беше факт. Най-интересното беше, че преди това транспортирах рециклаж на миро13 с около 300 танкера и имах към още 300 за битката, а това знаете че е една много малка част от целия рециклаж, да не говорим че някои от тях са ми във втора, в 1ва... в 3та. И все пак на няколко курса до 8 сутринта всичко се обра, откраднати са към 7-8 млн общ ресурс, ако се не лъжа. Но не ми беше важен рециклажа честно казано. Трябваше да го събера само за да не го вземе някой, който не трябва
Айде успех на всички, аз имам да се ребилд-вам
P.S.: Цъф, Честит Рожден ден, много здраве, щастие, късмет, любов и разни такива тривиални пожелания. Ти си го знаеш
)
Ох, тежка сутрин
Айде успех на всички, аз имам да се ребилд-вам
P.S.: Цъф, Честит Рожден ден, много здраве, щастие, късмет, любов и разни такива тривиални пожелания. Ти си го знаеш
Последна промяна от RoYaL на вт юли 08, 2008 9:21 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- chaha
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
- Контакти:
Битката е много хубава не може да се отрече ,че Рояла е играч
на slackware сън сигурен че това не е флота и човека ще се възтанови бързо има си ресурс той много точен пич винаги помага дано не се откаже. сега ще има каси повече има и време БОЛ браво за флотата slackware няма да се отказваш . Сигурно понеже е бил на бачкане нещо му се е наложило Авария вероятно и е зарязал флота "майната му' .Рояле вземи дигни тия миньори и роботи да бачкат че да има пак чирепи на пазара . Още веднъж браво за битката и на двамата.

[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
slackware - [::] () 192,187chaha написа:Цитат(chaha @ Jul 8 2008, 14:05) Битката е много хубава не може да се отрече ,че Рояла е играчна slackware сън сигурен че това не е флота и човека ще се възтанови бързо има си ресурс той много точен пич винаги помага дано не се откаже. сега ще има каси повече има и време БОЛ браво за флотата slackware няма да се отказваш . Сигурно понеже е бил на бачкане нещо му се е наложило Авария вероятно и е зарязал флота "майната му' .Рояле вземи дигни тия миньори и роботи да бачкат че да има пак чирепи на пазара . Още веднъж браво за битката и на двамата.
![]()
![]()
Не, зарязва си я винаги флотата, просто е с 14 шпионаж и от хората в коефициента си получаваше смс. А и доста скучен е като цяло рунда, че да му пука толкова много за флота.
В момента играя ролята на купувач на пазара
Последна промяна от RoYaL на вт юли 08, 2008 12:10 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
- chaha
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
- Контакти:
Да влезна да ти продам нещо
Вярно рунда е гола вода но така е лятото винаги
не играят много

Последна промяна от chaha на вт юли 08, 2008 12:14 pm, променено общо 1 път.
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]