Че тея 2 знс-та бяха на отказал се човек(можеш да го намериш! ника му е: Ваканция) или че понякога е по-добре да преброиш до 10 и да потърсиш факти преди да говориш!?!?
ЕДИТ: роуалчо, като имаш факти, тогава говори! без факти мога и аз да кажа, че например whynot има още 40 знс-та ама ги крие, НО това неможе да се каже за истина,тъй като не е сигурно, и може и наистина да ги крие, а може и да ги няма!
Без факти е лошо да се говори!
Ако успееш влез в на "ваканция" акаунта и виж колко пъти са "дръпнати" остатъците му от ресурси от мен и май по-голямата част о играта, който са го намерили преди да стане вече за нищо
ЕДИТ.2.: Нямам какво да си признавам! Въобще не ме е яд за звездата!хм...а защо да ме е яд?защо ли подтикваш темата за яда от разбита звезда?може би защото ако ти я имаше щеше да припаднеш
е годподин магиосник, вас да ви е яд за 1 знс,това не означава че за мене ще свърши живота! Ако ще да ми разбие и другата флотилия, няма да се откажа и отново ще стъпа на крака!а и каде по точно твойте "невероятни" очи откриха нещо за моята история
До сега колкото пъти са ме занулявали, толкова пъти не съм се отказвал! Винаги ставам на крака и ставам по-силен!Само 1 път съм се отказвал, и то е в 2-ра заради наблегнали ангажиемнти, свързани с живота!
А и не би ли трябвало за битки от среден ранг да се иска първо допитван,още повече ако се отнася до силните играчи в топ-а??? може би пък защитника не иска да му се показват проучванията, тъй като може с тях да се злоупотреби? не беше ли най-добре да се направи 1 бк-ъпче и да се скрият,тъй като и тука си имаме "хищници" който са способни на всякакви неща!