Предложения за промени в 1ва
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
И идея си нямамMachoni написа:Цитат(Machoni @ Jun 30 2008, 11:36) А, Каос, само си пишем или има вероятност предложенията да се обсъждат и да влязат в новия рунд ?
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
8. Да се въведе коефициент "150к" за бойните точки. Считам, че този, който може да достигне 150к бойни точки, ще е достатъчно добър да може да се опази от атаките на другите бойци.Machoni написа:QUOTE(Machoni @ Jun 30 2008, 11:36) А, Каос, само си пишем или има вероятност предложенията да се обсъждат и да влязат в новия рунд ?
тази е приета от Хера и е описана под т.7 в новите правила с леко видоизменение че границата е 350к
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
kaos написа:Цитат(kaos @ Jun 30 2008, 14:01) Лошо няма. Когато се вижда, че нещо трябва да се поправи, то се вижда от много хора.
Каос идеите ти наистина са добри, само не съм съгласен със спая да не може да си вижда от атака 2 спая по горно ниво. Защото тогава хептен няма да може да се овладее положението със наливането на ресурс към играчите, щото всеки ще се стреми да дига нивото на спая и със мега тона не съм съгласен ,според мен трябва да е тежък кораб. със голяма структура и да има проценти срещу унитата при битка . Иначе другите идеи си ги бива, тай че няма да играя този рунд аз от време на време пак ще гледам какво е дереджето със промените дали ще ги има и дали ще се увеличи хора в играта
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
- Mr. xstasy
- Редник (Private)
- Регистриран: ср юли 27, 2005 10:43 am
- Контакти:
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
- Контакти:
Мне ... на ниските точки има и достатъчно акаунти пълни с ресурс. И хич не са малко. Още повече, че 2/3 от тези, които имат флот, имат и добри мини. Тоест само от атаката си избиваш половината загуби и възстановяването не е никак трудно.Mr. xstasy написа:Цитат(Mr. xstasy @ Jun 30 2008, 17:27) Много сложно започна да става.. всичките проблеми са разрешими, ако реца от една битка можете да се събере само от участниците в нея. Тогава чао на акаунтите на 10К точки със 150К бойни.
Идеята с новия коефициент е добра ... но според мен е висок и няма да има желания ефект. Малко са играчите, които ще направят 350 к бойни ( на малко ресурсни точки ) и предполагам ще съумеят да се опазят
Последна промяна от Stankata на пон юни 30, 2008 3:16 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
и как, ако смея да запитам, акаунт на 30к точки ще се опази от атаки на акаунти на 300к точки? Най-вече имам предвид като му литнат със звезди? Ако 5 човека на 300-400к и отгоре му литнат по всяка планета със звезди, то за 1 вечер акаунт на 30-40к точки остава без планети. Как ще го разрешите това- при такива атаки звездите да не могат да бутат планетите ли?
- pooh
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
- Контакти:
Абе щом на 30к ресурсни е минал 350к в класацията ... това ще рече, че има 340к бойни точки ... хм, все си мисля, че може да се пази, щом е нагънал толкова народ
Да ти отговоря все пак - ще колонизира като луд
Да ти отговоря все пак - ще колонизира като луд
Последна промяна от pooh на вт юли 01, 2008 1:22 pm, променено общо 1 път.
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]