[ *CCCP* ] Jason_90 vS. [ ->ReLoAdeD ] ImmOrTaL
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Ей, касо, ш'и 'идеш шамари. ЛАМЕР
Той касимугата е друг 
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Дууме, оди се напафкай, за да спреш да пишеш глупости.Ако пък след толкоз време наркомания още ти става ....... - оди си набий .........Тука отчитам грешката си, че трябваше да те изгоня отдавна, а не да чакам да избягаш като ........ след като отказах да те направя генерал.А колкото до битката - знаеш, че съм наясно с историята и това си е баш наливане, ама карай.
Edi charovna: Айде де, нали сме интелигентни хора, що с тоя каруцарски език.
Edi charovna: Айде де, нали сме интелигентни хора, що с тоя каруцарски език.
Последна промяна от Fallen_angel на нед юни 15, 2008 3:42 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- DooM4o
- Редник (Private)
- Регистриран: нед сеп 10, 2006 12:09 pm
- Контакти:
* Инсо, пардон, сгрешил съм, верно е друг касимугата.. поствал е след теб..
за теб остава титлата ЛАМЕР .. :D
* ангеле, патока ми става, можеш да провериш.. но си носи от запазената марка на каоса - вазелинец, че ще видиш много зор
тебе бате съм се заклел да те водя на бурдело, че белким видиш дуда там..
колкото за наркотиците... кво да ти кажа типче... Mary Jane FoReVeR 
* ангеле, патока ми става, можеш да провериш.. но си носи от запазената марка на каоса - вазелинец, че ще видиш много зор
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Щом вече и до мъже опираш, значи положението при теб е много зле...ама то е така - кво може да се очаква от наркоманче...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
А аз мисля, че е време малко да се поспрете. И двамата сте каси, ами тука само се надувате. Дуум, казах ти, че си куха лейка, ама не ме карай да си вярвам
Падналий, стига се нервира. Напуснал ... напуснал. Да си го изгонил преди това. Да ви го /мародераторите и бадмините да не четат следващата дума/ поръгам и на 2та ...
Дууме, битката си е наливане. Не можеш да отречеш. Ако искаше да я постваш, да беше посрещнал с 300 бойни. Щеше да стане по-интересно. Но както казах - можеш да играеш и дебненето, което им дръпна на тия 2та, си се отплаща. Следващия път като съм в Сливен при ония ламери Митко и Ильо, ти черпиш !
Ники, стига се впряга. Не си му дал звезда, защото политиката на съюза е такава. не му харесало и напуснал. Прав му път. Той си го избира и не можеш да му наложиш мнение. Има само една уловка - вече не е под протектората на съюза.
Дуум, пак към теб ще се обърна. Като искаше звезда, защо не ми каза ? Щях да ти обясня, че нещата доста са се променили от последния път като игра при нас. Тодор вече не играе и в съюза положението е доста затегнато. Генералство не се дава току така. 1 рунд не стига да се докажеш, камо ли 20на битки. Времената се промеят, съюзите също !
Дууме, битката си е наливане. Не можеш да отречеш. Ако искаше да я постваш, да беше посрещнал с 300 бойни. Щеше да стане по-интересно. Но както казах - можеш да играеш и дебненето, което им дръпна на тия 2та, си се отплаща. Следващия път като съм в Сливен при ония ламери Митко и Ильо, ти черпиш !
Ники, стига се впряга. Не си му дал звезда, защото политиката на съюза е такава. не му харесало и напуснал. Прав му път. Той си го избира и не можеш да му наложиш мнение. Има само една уловка - вече не е под протектората на съюза.
Дуум, пак към теб ще се обърна. Като искаше звезда, защо не ми каза ? Щях да ти обясня, че нещата доста са се променили от последния път като игра при нас. Тодор вече не играе и в съюза положението е доста затегнато. Генералство не се дава току така. 1 рунд не стига да се докажеш, камо ли 20на битки. Времената се промеят, съюзите също !
[color=red]
- DooM4o
- Редник (Private)
- Регистриран: нед сеп 10, 2006 12:09 pm
- Контакти:
стига моляви сте писали глупости. много добре знае че пречината не е генералството !!!
колкото до почерпката пак несъм съгласен, ти ще черпиш, имаш да ми връщаш..
ааа и това че несъм под "протектората на съюза", като заплаха ли да го приемам..
колкото до почерпката пак несъм съгласен, ти ще черпиш, имаш да ми връщаш..
ааа и това че несъм под "протектората на съюза", като заплаха ли да го приемам..
Последна промяна от DooM4o на нед юни 15, 2008 2:33 pm, променено общо 1 път.