[ Знамя ] kaos-[ аЗрудите ] petar1981

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 14 2008, 06:34) Деееей, тц, тц. Пак тънко го направи Петаре, пак... тъкмо се покачи адреналина и чакам да видя как удряш kaos... то той те удря. Ай ся, сигурно случайно си написал така името, да, да... ;D

Много яка битка, спор няма ;) . И поздравления, че тоя път не се вдигна... ъъ, искам да кажа - че тоя път нямаше наблизо защитници, врагове, (i)-та, към които ненадейно да ти се наложи да литнеш и по този начин kaos да се блъсне у гола планета и да си 'оди сам после... Получи се много красиво ;) .

Лоад заглавието го обърках . Нали по нагорните постове написах ,че аз съм защитника :a055:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
mispa1
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 26, 2007 2:18 pm
Контакти:

Мнение от mispa1 »

backup?
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

К-Р-А-С-О-Т-А

Думите са излишни, когато мелето е 'арно :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

Браво :bravo: :bravo: :bravo: добра битка
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Браво на Марто, ама някой да направи бекъп, че забравих какво точно се бие в битката. Аз отивам за кисели краставички защото направо умирам :dizzy: пък и ако някой от снощи ми каже как се прибрах, и най вече къде ми е ключа за апартамента ..., пишете в скайпа, като живна ще погледна. А забравих, поздравления и за Петър, че е посрещнал.

ПС Не превръщайте и тая битка в махленски свади ..
Последна промяна от JackDaniels на съб юни 14, 2008 10:45 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
MeriAn
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт авг 30, 2005 5:50 pm
Контакти:

Мнение от MeriAn »

Поздрави и на двамата! Добър завършек на един интересен за вас рунд :)

[Знамя]kaos срещу [аЗрудите]petar1981

Любувай се, народе :a013:
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
charovna

Мнение от charovna »

MeriAn написа:Цитат(MeriAn @ Jun 14 2008, 15:45) Поздрави и на двамата! Добър завършек на един интересен за вас рунд :)

Еееее, разгеле, най- накрая и аз да видя прословутата битка. Баси, страшна е направо. Браво на Марто, пак направи шоу на народа. И на петАр браво, че е събрал смелост най- накрая. Видя ли бе? Не боли чак толкоз. Ама и флотата внушителна и процентите ги бива. Бая си се побъхтал за тях.
Потребителски аватар
Big_Noob
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 17, 2006 10:58 pm
Контакти:

Мнение от Big_Noob »

Ето го и моя човек бре... само така приятел мачкай ги .... ти си номер 1 знаеш си.... браво и на двамата...
Последна промяна от Big_Noob на съб юни 14, 2008 12:46 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

MeriAn написа:Цитат(MeriAn @ Jun 14 2008, 13:45) Поздрави и на двамата! Добър завършек на един интересен за вас рунд :)

Мерси мериан за бекупа, имаш от мен една :a055:

пп.Лоад ,искам да ти кажа че не се хваля. Преди да постна битката, се допитах до каос първо,дали изобщо да я слагаме и чак тогава я сложих :a055:
Последна промяна от Mo`Money на съб юни 14, 2008 5:26 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
charovna

Мнение от charovna »

Темата пак изби в познатото русло. Спорът на кой му е по- голям взе да омръзва на всички. Ако някой иска да коментира битката да ме намери , за да я отворя. Ай стига!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”