EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Jun 13 2008, 17:19) Ей баси Рояла написа 2 реда на английски и всички почнаха така да пишат.Аз да не съм объркал форума бе.Тука да не е englishfleet.org ?
Мани, мани. То и английския им на ниво, като моя просто ;D Ако влезе англичанин тука, ще ни псува до отказ. Ако въобще ни разбере де ;D
И ся ко... 1:0 за бъгерите срещу гадните админииииииииииии, няхняхнях!!! ))))). Бой, бой, бой! & no bad feelings я откога чакам и се надявам някога и Ривъра да си регне пак акаунт... ух мале... ше видим за колко време най-кратко акаунт може да стане [::]
Последна промяна от LoaD на пет юни 13, 2008 6:10 pm, променено общо 1 път.
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 13 2008, 20:07) Мани, мани. То и английския им на ниво, като моя просто ;D Ако влезе англичанин тука, ще ни псува до отказ. Ако въобще ни разбере де ;D
И ся ко... 1:0 за бъгерите срещу гадните админииииииииииии, няхняхнях!!! ))))). Бой, бой, бой! & no bad feelings я откога чакам и се надявам някога и Ривъра да си регне пак акаунт... ух мале... ше видим за колко време най-кратко акаунт може да стане [::]
заповядай...... координати 1.1.1 - предполагам са ти известни.....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Jun 13 2008, 20:15) Че да не вземе да ти намалее дневния добив... :D
И да те пита човек що ми разваляш репертоара ...
Щот не знам по амирикански затуй
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Много ми е смешно това атакатор и апаратор до имената на играчите
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]