Обсъждане и въпроси по повод промените за Рунд 5 / Вселена 3

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
DoomGard
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт дек 04, 2007 11:03 am
Контакти:

Мнение от DoomGard »

Всичко е ок, без Продажбата на всякакви видове кораби на расите...
направо перфкетно!! половината играчи ше са миопи, за да правят проучвания и от там-на бързо армийка, а другата нокси-за да им продава кораби....
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Rainbow_eyes написа:Цитат(Rainbow_eyes @ May 26 2008, 14:27) Рояле,бе те хабят,ама не е ли по-добре за 3 мин. да те мина на всички планети например,докато си в тоалетната и да ти смъкна 5млн. ресурс,дето си го събирал 2 дена? :lol:
Бе не беше идеята на темата да спорим за това, ама айде кажи ми как ще ме минеш по всички планети ако имам по 500 транса, 100 бойни и 200 танкера :) А, и някои хора си носят GSM-а в тоалетната :D
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Primal Fear
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
Контакти:

Мнение от Primal Fear »

Абе ти не ме мисли мене,плана още го обмислям :) Но все пак сондата лети за 25-30 сек.,а флотата не е забита остоянно на планетата ,все ще я дръпнеш да си свършиш някоя работа някога :) А и за 30 сек. до де си обуеш гащите и го де пуснеш водата в тоалетната,аз вече ще съм с милион ресурс напред :)
Много спам на тая земя,божеее! :dizzy:
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

Елементарно е - който иска стара версия да играе на Вселена 2. Който иска без ЗнС и расови кораби за продажба - Вселена 1. За всеки вкус мисля има вселена. Не виждам никакъв смисъл да пускам копие на Вселена 1 ....
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

xepa написа:Цитат(xepa @ May 26 2008, 14:42) Елементарно е - който иска стара версия да играе на Вселена 2. Който иска без ЗнС и расови кораби за продажба - Вселена 1. За всеки вкус мисля има вселена. Не виждам никакъв смисъл да пускам копие на Вселена 1 ....
Мисля, че няма да е зле да помислите върху това, да може да се ъпгрейдват специалните кораби на другите раси. Да не се губи смисъла и да се ограничава търговията само до танкери.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 26 2008, 14:45) Мисля, че няма да е зле да помислите върху това, да може да се ъпгрейдват специалните кораби на другите раси. Да не се губи смисъла и да се ограничава търговията само до танкери.
Това е доста добра идея според мен:
миоп+спийдъри+танкери...
ох...
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

xepa написа:QUOTE(xepa @ May 26 2008, 14:42) Елементарно е - който иска стара версия да играе на Вселена 2. Който иска без ЗнС и расови кораби за продажба - Вселена 1. За всеки вкус мисля има вселена. Не виждам никакъв смисъл да пускам копие на Вселена 1 ....
Хера по какво се различава Вселена Спийд сега от Първа,защото аз разлика не виждам пък и ти омишленно пропусна да споменеш за него.

Значи ще ти кажа с няколко думи на кратко мисълта си.Преди време с вкарването на миопите и всичко това целехте хората да се разграничът от правенето на един вид флота,дори новите бекъпи са различни и битките се провеждат по един начин,вече по силната флота е умешаната.Свсичко това добре си спомням че тогавашния админ ми каза че се цели да се намалят битките,за да няма толкова занулявания и потребителите да не се отказват от рас.Сега идват вече новите промени на Спийда,уважавам Краси като мислещ човек,тоест печен човек си е имаме се.Но не разбирам това спиране на транспортите от играч на играч.Чесно да си кажа много класни топаджий и други стоят на по 20 к точки и на по 10 и трепат за боини точки,държат се като пълни ламета и прота.Според мен Хера това погрознява играта,но идва друг проблем тез ламета вече не обират нито рец нито нищо така за 10 човека от топа остават сички рецове и фактически те се развиват от НАЛИВАНИЯ-пълна излагация

Разбирам че има способността да виждаш нещата и от друга страна но това е единственнотото нещо което не разбирам.Битките станаха дори повече от реди.Сега Хера прибиват новобранците и протата а те са бъдещето на играта.

Брат ми е на 12 к точки ресурсни с 94к боини точки това доказва колко хора е занулил и ме навява на мисълта че е отказал по 30 прота другите 40 иоли 50 са половинчати прота.Мисълта ми е че тези прота трябва да се улеснят не ние които знаем играта,казвал съм го 2 години това нещо,никои не обръща внимание,протата дори да се налеят няма толкова значение защото са новобранци и не разбират играта,дори за тях не трябва да има наказание за наливане,просто трябва да ги върнеме новите прота тези които сега научават за играта.

Извинявам се на Краси ако с мисленето си съм го обидил.Хера от тебе искам да получа отговор и ако може да поконтактуваме писателно чрез форума.

И не забравяите-Даите път на протата,не забравяите че всички вие някога сте се наливали от съиузите си,това е част от играта и по този начин можем да успеем и да се присъединят още потребители.Хера и ако мога да помоля за някаква статистика от теб за потребителите в смисъл с колко са намалили примерно за 2008-ма и как е било на 2007-ма и предварително благодаря
Последна промяна от varkulak на пон май 26, 2008 3:24 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Владо грам си нямаш понятие кой и по какъв начин предприема, прави и въвежда промените, приказките на редови потребител са напълно излишни, а съветите, за тях има една народна приказка: "Не учи гъзът как да сере", престанете да давате некомпетентни мнения, излишно е нагнетяването на напрежение във форума. Преди да се опиташ да оспамиш още, прочети внимателно това което съм написал, асимилирай го и го приеми. Но най-вече научи се, че когато си купиш сапун и не ти харесва ароматът му, не отиваш при фирмата производител да и кажеш, че смърди, а отиваш до магазина и си купуваш друг. И тъй като съм сигурен, че няма да разбереш и капка от това което съм написъл, поне си намери редактор и нека спама ти не поразява с правописни грешки.

ПС: Все още ли се не е намерил някой да я затвори тая тема, която се появява в началото на всеки рунд.

ПС2: Рояле предложенията са ти уместни, но затова си има раздел, тук както виждаш само даваш шанс на ревльовците да ревнат.
Последна промяна от JackDaniels на пон май 26, 2008 3:38 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ May 26 2008, 17:18) ...
Върки, нищо лично, ама прочети си пак поста и се опитай да разбереш какво си написал !!! Това с протата, хич не ти се получи ... нови про-та, стари про-та ... wtf?!?! вярно е, че съм се одремал, ама ...

П.П. колкото за брат ти - той си е зомби ...
Последна промяна от VaCaTa на пон май 26, 2008 3:39 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

:p077:
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”