Обсъждане и въпроси по повод промените за Рунд 5 / Вселена 3
Бе не беше идеята на темата да спорим за това, ама айде кажи ми как ще ме минеш по всички планети ако имам по 500 транса, 100 бойни и 200 танкераRainbow_eyes написа:Цитат(Rainbow_eyes @ May 26 2008, 14:27) Рояле,бе те хабят,ама не е ли по-добре за 3 мин. да те мина на всички планети например,докато си в тоалетната и да ти смъкна 5млн. ресурс,дето си го събирал 2 дена?![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- Primal Fear
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
- Контакти:
Абе ти не ме мисли мене,плана още го обмислям
Но все пак сондата лети за 25-30 сек.,а флотата не е забита остоянно на планетата ,все ще я дръпнеш да си свършиш някоя работа някога
А и за 30 сек. до де си обуеш гащите и го де пуснеш водата в тоалетната,аз вече ще съм с милион ресурс напред
Много спам на тая земя,божеее!
Много спам на тая земя,божеее!
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
-
deity
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
- Контакти:
Елементарно е - който иска стара версия да играе на Вселена 2. Който иска без ЗнС и расови кораби за продажба - Вселена 1. За всеки вкус мисля има вселена. Не виждам никакъв смисъл да пускам копие на Вселена 1 ....
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб
Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.
death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб
Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.
death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Мисля, че няма да е зле да помислите върху това, да може да се ъпгрейдват специалните кораби на другите раси. Да не се губи смисъла и да се ограничава търговията само до танкери.xepa написа:Цитат(xepa @ May 26 2008, 14:42) Елементарно е - който иска стара версия да играе на Вселена 2. Който иска без ЗнС и расови кораби за продажба - Вселена 1. За всеки вкус мисля има вселена. Не виждам никакъв смисъл да пускам копие на Вселена 1 ....
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Това е доста добра идея според мен:RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ May 26 2008, 14:45) Мисля, че няма да е зле да помислите върху това, да може да се ъпгрейдват специалните кораби на другите раси. Да не се губи смисъла и да се ограничава търговията само до танкери.
миоп+спийдъри+танкери...
ох...
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Хера по какво се различава Вселена Спийд сега от Първа,защото аз разлика не виждам пък и ти омишленно пропусна да споменеш за него.xepa написа:QUOTE(xepa @ May 26 2008, 14:42) Елементарно е - който иска стара версия да играе на Вселена 2. Който иска без ЗнС и расови кораби за продажба - Вселена 1. За всеки вкус мисля има вселена. Не виждам никакъв смисъл да пускам копие на Вселена 1 ....
Значи ще ти кажа с няколко думи на кратко мисълта си.Преди време с вкарването на миопите и всичко това целехте хората да се разграничът от правенето на един вид флота,дори новите бекъпи са различни и битките се провеждат по един начин,вече по силната флота е умешаната.Свсичко това добре си спомням че тогавашния админ ми каза че се цели да се намалят битките,за да няма толкова занулявания и потребителите да не се отказват от рас.Сега идват вече новите промени на Спийда,уважавам Краси като мислещ човек,тоест печен човек си е имаме се.Но не разбирам това спиране на транспортите от играч на играч.Чесно да си кажа много класни топаджий и други стоят на по 20 к точки и на по 10 и трепат за боини точки,държат се като пълни ламета и прота.Според мен Хера това погрознява играта,но идва друг проблем тез ламета вече не обират нито рец нито нищо така за 10 човека от топа остават сички рецове и фактически те се развиват от НАЛИВАНИЯ-пълна излагация
Разбирам че има способността да виждаш нещата и от друга страна но това е единственнотото нещо което не разбирам.Битките станаха дори повече от реди.Сега Хера прибиват новобранците и протата а те са бъдещето на играта.
Брат ми е на 12 к точки ресурсни с 94к боини точки това доказва колко хора е занулил и ме навява на мисълта че е отказал по 30 прота другите 40 иоли 50 са половинчати прота.Мисълта ми е че тези прота трябва да се улеснят не ние които знаем играта,казвал съм го 2 години това нещо,никои не обръща внимание,протата дори да се налеят няма толкова значение защото са новобранци и не разбират играта,дори за тях не трябва да има наказание за наливане,просто трябва да ги върнеме новите прота тези които сега научават за играта.
Извинявам се на Краси ако с мисленето си съм го обидил.Хера от тебе искам да получа отговор и ако може да поконтактуваме писателно чрез форума.
И не забравяите-Даите път на протата,не забравяите че всички вие някога сте се наливали от съиузите си,това е част от играта и по този начин можем да успеем и да се присъединят още потребители.Хера и ако мога да помоля за някаква статистика от теб за потребителите в смисъл с колко са намалили примерно за 2008-ма и как е било на 2007-ма и предварително благодаря
Последна промяна от varkulak на пон май 26, 2008 3:24 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Владо грам си нямаш понятие кой и по какъв начин предприема, прави и въвежда промените, приказките на редови потребител са напълно излишни, а съветите, за тях има една народна приказка: "Не учи гъзът как да сере", престанете да давате некомпетентни мнения, излишно е нагнетяването на напрежение във форума. Преди да се опиташ да оспамиш още, прочети внимателно това което съм написал, асимилирай го и го приеми. Но най-вече научи се, че когато си купиш сапун и не ти харесва ароматът му, не отиваш при фирмата производител да и кажеш, че смърди, а отиваш до магазина и си купуваш друг. И тъй като съм сигурен, че няма да разбереш и капка от това което съм написъл, поне си намери редактор и нека спама ти не поразява с правописни грешки.
ПС: Все още ли се не е намерил някой да я затвори тая тема, която се появява в началото на всеки рунд.
ПС2: Рояле предложенията са ти уместни, но затова си има раздел, тук както виждаш само даваш шанс на ревльовците да ревнат.
ПС: Все още ли се не е намерил някой да я затвори тая тема, която се появява в началото на всеки рунд.
ПС2: Рояле предложенията са ти уместни, но затова си има раздел, тук както виждаш само даваш шанс на ревльовците да ревнат.
Последна промяна от JackDaniels на пон май 26, 2008 3:38 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Върки, нищо лично, ама прочети си пак поста и се опитай да разбереш какво си написал !!! Това с протата, хич не ти се получи ... нови про-та, стари про-та ... wtf?!?! вярно е, че съм се одремал, ама ...varkulak написа:QUOTE(varkulak @ May 26 2008, 17:18) ...
П.П. колкото за брат ти - той си е зомби ...
Последна промяна от VaCaTa на пон май 26, 2008 3:39 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]