Срам ме хвана от тия спомени. Може да се каже, че тогава положихме тая традиция в спийда

Отивам да си купувам здраво въже.
А това за бойните акаунти не го казвам, защото съм пристрастен ( какъвто съм си), а защото идеите на тези промени бяха 2 ( поне основните ) І да се развиват балансирани акаунти и да се спаси тертета. Както виждаме нито едното не се е сбъднало.
За това, че на големите точки няма битки жестоко грешиш. Първо, ако всички мишкуват и на много точки си седят 10 човека, няма и как да има. И второ - питай има ли човек в обсега ми, който да не съм тормозил. Друго си е играта там - мръсни трикове, летене онлайн, летене за 6 минути в система, за 20 през галактика, наскоро стана дума и за удряния на сейвове. Въобще динамика може да се усети само след 500% скорост. А за краденето на рециклажи и и-та - след първите 3-4 седмици състезанието с краденето се върти около това да направиш флот и звезди, за да стават именно битки.
А за това с 13годишните и 20/7 висенето пак не си прав. Например да вземем Маниак. Ако допуснем, че играе честно, то той показва как с 10 часа игра на ден може да имаш смазваща преднина. Освен това повечето хора, които са постоянно он разчитат на сийтване, повярвай ми....