Карти и билети за проверка?

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ May 27 2008, 19:05) Хора, моля ви, научете се как се пише. Изразът е "имам предвид", а не "имам в предвид" (даже слято е написано по-горе). "Лекция" и множественото "лекции". Честно казано и аз имах проблем със същия тип думички. Как го запомних ли? Ами елементарно - от името на Методий - при него се произнасят последователно "и" и "й", а в думи като "лекции" просто се казват две "и"-та. С това урокът ни за днес приключи, свободни сте :)
По битката: Добре се е получила. Пожелавам успех и повече успешни сражения :)

Човека си е грамотен, то си му личи от другите постове! Не случайно се обаждам тук, защото и аз (по принцип) си агитирам за грамотност, а особено в официални форуми. Но мисля, че заяждане в момемнта е неоснователно, не за друго, ама ако се загледаш по-внимателно из форумните теми, постове с какви грешки има ще ти падне шапката. Някои имат повече грешки и от общия брой букви, които са използвали :dizzy: ...

Казвам това, защото сме в раздел за обсъждане на битки и неща от тоя сорт, а не за правопис :a055:
Последна промяна от gajet_killer на вт май 27, 2008 7:03 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

В крайна сметка си пролича кой каква психика има. На въкролака да речем не виждам смисъл да му се прави забежка, макар че понякога едвам му се разбира мисълта :)
От друга страна нямам и пистолет и само 80 стотинки няма да ми стигнат. Може да ми прати 200-300 лева и ще си купя, обещавам :)
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Чакай и аз да се обадя от копачите :lol:
Ма няма да е лошо и някой от съюза, който има мини да драсне, за да се оправдае епитета :)

Хубава битка, фърчали са ламарини, рециклажа е обран от случаен човек, чиста работа :a013:

П.С: За да не вървя по стъпките на автора на темата да си кажа, че знам че Ф=ХВ...
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”