................................Ало,,,,,професор вучковввв ли еJackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ May 24 2008, 10:06) Виж какво, не изкарвай момчето виновно, много жалко е да го правиш, че не правело сейвън, сейвън прави както се вижда от съответните спайове които му правя през час, както правя и на всички останали в СМЕРШ до моята горна граница, можеш и сам да ги попиташ, дори и тези през галактика, дори и тези през 2 галактики:
В този час флотата му не е на планетата
2008-05-24 03:15:44
Шпионаж на 2:363:15
метал: 44714 кристали: 26577
газ: 24652 Енергия: 2021
Информация за корабите и защитните установки:
Шанс за провал 3% :
Изтриване
В системата си има (и), следователно е много вероятно да си прави сейвъна върху него, проучванията му мисля, че бяха 79, вземайки впредвид процентите му, сейвън на 10% скорост по (и) в система му е 6(+-10мин) часа отиване и връщане. Ето в колко часа аз му виждам флотата:
2008-05-24 06:46:38
Шпионаж на 2:363:15
метал: 111881 кристали: 121317
газ: 69759 Енергия: 2021
Информация за корабите и защитните установки:
Транспортьор 23 (1 ниво)
Кръстосвач 119 (4 ниво)
Шпионска сонда 3 (0 ниво)
Танкер 9 (0 ниво)
коментар не е нужен, въпрос на време е да изпадат като круши и останалите ти съотборничета.
А колкото до битките които си сложил в поста си, що се излагаш? Знаеш, че имам бойни точки колкото вас, а съм на 3 пъти по малко точки. Имам много повече битки от вас, много по красиви, имам 13 битки от по над 10 рунда от началото на рунда, но не ги слагам както и вие не ги слагате, просто не е нужно, нали играем за удоволствие и тримата, или поне така съм си мислил явно. А да изгониш съотборника си след като е паднал го оставям без коментар, един съюз или е съюз или не е, вие явно не сте !
-----------------------Даааааааааааааааа
..................................Професоре,вие сте гениален,вие сте велик
-------------------------Много ви благодаря
............................за нищо професоре,следващия път и сам можете
-----------------------следващия зрител
.............................ама професоре
------------------------следващиа зрител
................................професоре
-----------------------следващиагхгхгх ппфпхп зри...тбхббхбхбел