Да подчертая че тази битка нямаше никога да се случи не и с моя загуба . Просто нет доставчика ми получи авария и немаше кои да ми вдигне флотата.Инче човека бая далго се мъчише да ме свали . Просто лош късмет .
Последна промяна от LinkoMan на пон май 19, 2008 12:18 pm, променено общо 1 път.
LinkoMan написа:Цитат(LinkoMan @ May 19 2008, 14:14) Да подчертая че тази битка нямаше никога да се случи не и с моя загуба . Просто нет доставчика ми получи авария и немаше кои да ми вдигне флотата.Инче човека бая далго се мъчише да ме свали . Просто лош късмет .
И смс модовете помагат
P.S.: Мистерия, мисля си че LinkoMan искаше да каже "нямаше как да си вдигна флотата" ))
misterya: Аз не мисля, то си е очеизвадно! Тук май намерих сходствоо... мисленето ни се сбъгясва...
Последна промяна от RoYaL на ср май 21, 2008 6:34 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
ха ха хаааааааааа то голямо постижение голяма работа...спряха на човека нета и айдееее юруш на маслинитее...то тия от енергото ще си платят де...има една туба нафта специялно за тях! Инече щеше да го удари ама у некой друг живот не у този пффффффф !
П.С gentleman...както каза ти лафа си е лаф играта си е игра.....считай се за предизвикан ако ще да ме размажеш! И пз за битката все пак!
Цитат[b]<22:38:17>adashosash : eeeeeeeeee ov4ariuuuuuuuuuu
<22:38:17>adashosash : pase6 li ovcete
<22:38:19>levenski : kvo iska6 be parcal
<22:38:19>adashosash : levenski e travers
<22:38:21>levenski : SMARDI
<22:38:22>adashosash : da ne si se nasral[/b][/quote]