пилета :)
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Аз ще донеса и десерт, ако поканиш мен вместо CooL 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Контакти:
Смейте се бързо, че Румпи ще пусне някоя друга тъпа шега 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
-
shyshkovec
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 30, 2008 6:57 pm
- Контакти:
За мене кокалчетата..... Те са ми доволни
като мина веднъж два пъти през бустаня като омажа сички тез каси в по горните постове с винаги отличния ми боен флот...............Ше съм доволен и на пиле за десерт се пак
...... и неко друго десертче,че и в другата системка ще поогледам,че и неко админ да сварим кък шляпа боз по тоз врел летен асвалт та да го подпукам,подпукам,че само ше чуете бързите стъпки от пробега му хъхъ
шляп шляяяяяппп прас тряс ет ти рец 45 - 50милки и една ледено студена бирица и мека какичка по белио да ти праи ветрец с ветрило
.......помагаики ти да преминеш психически и да забравиш трудния ден.............. 
Последна промяна от varkulak на съб май 03, 2008 2:32 am, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
Карайте се, бийте се за пилето, яж те го… каквото искате го правете, ама кръвта я искам аз - топличка и вкусна. Е, не е като човешката, но ще свърши работа.
Последна промяна от ????? ?????? на съб май 03, 2008 3:24 am, променено общо 1 път.
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Контакти:
Човече, прегледай се.А най-добре си тегли ножа...определено си много болен.
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
сега малко по темата
В цеха си имаме 2 клетки с вълнисти папагалчета
за сега са 15 големи и 2 на около месец
имаме 4 двойки и над 15 яйца(ще ва излъжа с точния брой,колегата се занимава с пернатите) от които 1 е вече излюпено
сори за кофтито снимка но е от телефонче
ако имате желание на 7-ми съм на работа и мога да снимам всичките гарги 
В цеха си имаме 2 клетки с вълнисти папагалчета
сори за кофтито снимка но е от телефонче
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ May 3 2008, 08:22) сега малко по темата![]()
В цеха си имаме 2 клетки с вълнисти папагалчетаза сега са 15 големи и 2 на около месец
имаме 4 двойки и над 15 яйца(ще ва излъжа с точния брой,колегата се занимава с пернатите) от които 1 е вече излюпено
сори за кофтито снимка но е от телефончеако имате желание на 7-ми съм на работа и мога да снимам всичките гарги
![]()
искам малко от тези неизлюпените яйца ако може на очи
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )