За сигнатурите
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Ами да има и такива начини със бот който да клика като луд .Не знам според мен това е нож със 2 остриета, ама щом има хора, който го използват и администрацията го е пуснала във употреба и на никой като не пречи .Смятам че сме длъжни да уважим това тяхно решение 
Последна промяна от Mo`Money на вт апр 29, 2008 8:34 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
- heretic
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 21, 2008 9:21 pm
- Контакти:
Честно казано идеята да е популялизира играта по този начин чрез поощтряване не е лоша, но вече си зависи от самата личност която изпозва даден линк за вербуване дали ще злоупотребява с нея.А и е хубаво за този вид реклама на играта да се поощряват потребителите. Админите да не с пъдари че да дебнат да не се преувеличи и броя на клик на линка на дадените потребители. Вече ако те (админите) решат да ограничат по някакъв начин вербуването до някаква бройка, предолагам, че някой скрипт ще оправи така нареченият проблем.
Извинявам се за уливането ми по темата и приятна игра на всички.
Извинявам се за уливането ми по темата и приятна игра на всички.
Идем из село...
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
- puhi_puhcho
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
- Контакти:
Ти знаеш ли че 500 клика на макс развита планета са ~1.5м ресурс дневно ?ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ Apr 29 2008, 22:34) Кликанията са лимитирани до някакво число. Мисля Миланоф ми беше споделил 500, или беше май Корвин![]()
Нема такова нещо като злоупотреба. Това си е легален начин да си набавиш ресурс
Друг е въпрос-а че не работи както трябва(нанота не се начислятат), но все пак всеки го има и сам си преценява дали да го ползва или не.
[9:42:03 PM] Keri каза: sa6o(pipone) kaza li ti 4e go bih na dota
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Само където се чудя, игра ли да играя, или с N-кликания вербуване да се занимавам...t_o_n написа:Цитат(t_o_n @ Apr 30 2008, 14:16) Как да не наруша геймплей-а бе, момко млади? Я сметни как казва Пухи да ти кликнат 500 човека. Доста е възможно. Имаш 500 абоната в скайп и всички като кликнат става лошо. Според мен трябва да бъдат ограничени до 20, макс 30![]()
Честно казано не съм много в час със сигнатурите, но така като ви чета, или ми е бедно въобръжението, или някои са твърде големи фантазьори - от мухата слон правят
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
-
skorpionbg
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Мистерия, сметни 3 минути добив, умножен по 1000 клика.Това са ти 3000 минути, тоест 50 часа.В спийда примерно - милион и половина до 2 милиона метал дневно от кликове.Капка по капка - море 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]