[MERLIN]Fingon vs [BULLDOZERs]SaTaNaTa

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Както обичам да се изразявам във такива ситуации . Няма слаби играчи, има мързеливи зомбячи.То лисицата, като не може да стигне до гроздето, вика че е горчиво .Стига оправдания със нета спря нямам ток, мързела, мързела е надделял във случая. Иначе браво на нападателя за битката и за риска, че може да загуби толкова много газ :crazy_pilot:
Последна промяна от Mo`Money на вт апр 29, 2008 10:59 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Hapk0Tuka
Редник (Private)
Регистриран: съб мар 29, 2008 2:54 pm
Контакти:

Мнение от Hapk0Tuka »

:crazy_pilot:
Последна промяна от Hapk0Tuka на вт апр 29, 2008 12:53 pm, променено общо 1 път.
SaTaNaTa_
Редник (Private)
Регистриран: съб мар 29, 2008 7:53 pm
Контакти:

Мнение от SaTaNaTa_ »

Несъм от пазарджик, а от село до пазарджик !
Babameca2001
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср май 02, 2007 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Babameca2001 »

Ама има и хора без проблеми. Аз съм извънземно.
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

винаги е забавно да чета описите на битките от реинбоу :) :p140:
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
charovna

Мнение от charovna »

Браво за битката :bravo:
И още едно по- голямо браво за историята около нея. Май до сега не бях чела нещо подобно в някоя от трибуните. Все едно човек чете сценарий от филм, супер :a013:

Цитатrinem Публикувано на Apr 29 2008, 10:12
Между другогото освен бойните точки не виждам файда за победителя флотата която е загубил грубо кам 500 кръста няма да може да въстанови а края на рунда наближава[/quote]

Файдата не е никак малка. Удовлетворението от ударения противник, с когото си във война, факта че е труден за хващане, не е никак за пренебрегване. Всъщност това е движещата сила за почти всички флийтъри, нали така?
Последна промяна от charovna на нед май 11, 2008 1:47 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

charovna написа:Цитат(charovna @ May 11 2008, 15:46) Браво за битката :bravo:
И още едно по- голямо браво за историята около нея. Май до сега не бях чела нещо подобно в някоя от трибуните. Все едно човек чете сценарий от филм, супер :a013:
Файдата не е никак малка. Удовлетворението от ударения противник, с когото си във война, факта че е труден за хващане не е никак за пренебрегване. Всъщност това е движещата сила за почти всички флийтъри, нали така?
По червеното - почти си уцелила ;)

По лилавото - малко останаха от тоя животински вид :)
Последна промяна от Fallen_angel на нед май 11, 2008 1:49 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
charovna

Мнение от charovna »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ May 11 2008, 15:47) По червеното - почти си уцелила ;)

По лилавото - малко останаха от тоя животински вид :)
Да, почти, щото някои гледат само файдата, пък флийтъри- мързи ни вече бе :dizzy:
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

charovna написа:QUOTE(charovna @ May 11 2008, 15:51) Да, почти, щото някои гледат само файдата, пък флийтъри- мързи ни вече бе :dizzy:
има има и такива изчезващи животни :) на бас :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
charovna

Мнение от charovna »

VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ May 12 2008, 16:55) има има и такива изчезващи животни :) на бас :)
Тц, никъв бас, да не съм луда :dizzy:
То ясно че има. Да не изреждам имена, че ще пропусна някого, но има бая достойни последователи :a013:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”