КЕН ЛИИ

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Защото са си направили кефа да позабляват лейлка Марая с големите бомби във вечерното френско разговорно предаване. От там натаък е като домино
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Apr 27 2008, 13:00) ... С тази разлика, че хората си пеят на езика... А ние хем не можем да пеем, хем на чужди езици грачим... Е кои са по-гламави с`а ?
Поне правим опит да пеем на чужди езици.А и повечето американци са супер по гламави,не знаят елементарни неща за обаща култура.Ей ти пример:
http://vbox7.com/play:11f7629c
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Ми, относително е! :)
Ето ти една американска сладуранка, която е изумителна:
http://vbox7.com/play:06464bd0
Последна промяна от misterya на нед апр 27, 2008 11:32 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

E, те американците са си прости като народ. Мислят просто и логично, ама пък са на върха. Ние като сме много сложни... лапаме мухи и патки, на който и да ни ги пусне. Иначе от историята... нито знаят коя е люлката на европейската (то направо на световната де...) цивилизация, нито дори подозират коя е страната, благодарение на която въобще ги има под формата на нещо различно от индианци. Сигурно си мислят, че тия гадни британци са им откраднали езика преди 100 години, щото техния не си го харесвали :) . 2-3 века някъде история имат само (баси, да бях кандидатствал Право там ;D), а средностатистическият американец знае едва 3-4 свои президента, като хронологически идея си няма кой кога е бил, освен сегашният.

Имаше и едно предаване, подобно на нашето "Семейни Войни", където трябваше да назоват други страни в света с буквата "А" извън Америка. Добре че поне имаше един-двама наясно горе-долу с континентите, та бяха казали Австралия. При друг опит бяха убедени, че ще познаят с "Амстердам", 'ма то пък не било страна, да му се не види ;) . Като че ли бяха отгатнали и още някоя страна, ама е било чист късмет... Друго си е да си мислиш, че "Европа" е страна, въпреки че някой от прапрапрапра (някъде там) родата ти си е чист европеец бил най-вероятно. Не че съм наясно с историята им де.

Но за Мюзик Айдълите там е по-различно... имат си всякакви изцепки, но при нашата изцепка, първо - за пръв път разбират, че има и такава страна. За пръв път разбират, че въобще в Източна Европа (което не било град, ами континент, лол!) въобще имало живи хора; и като за последно - че от едва няколко милиона население, се е пръкнал такъв екземпляр. То си е за чудене. Но и аз все се чудя... наистина - на "Хасан" - кое му е българското бе, да им бибит бибитките гламави... Да не си мислят, че нашите мургави са латиноамериканци кат' тях... 'сичкото с Р- там... един дол дренки... :>
Последна промяна от LoaD на нед апр 27, 2008 12:19 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Да ви кажа ли защо е така? Завист това е нека и аз да съм малко от лошите
В нашата държава е така ,всеки втори завижда .Ако я нямаше тази завист в нашата страна щеше да е малко по добре. Гледам почти всеки усер във този форум е изнервен и завистлив, не знам на какво се дължи тази омраза и завист. Да тъпо е глупаво е кен ли, ама ако я нямаше тая кен ли дали ма рая кери щеше да знае къде се намира на картата България, няма значение как ,важното че жената със една песен стана известна, да и аз предпочитам да се правя на шут, за да може аз и семейството ми да сме добре финансово
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
Narayan
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 2:11 pm
Контакти:

Мнение от Narayan »

Олелеее вместо да се смеете вие винаги всичко приемате като обида... И ако си мислите, че заради тази 1 "песен" мнението за българите в Света изобщо е толкова отрицателно, то просто сте глупави и слепи. Аз лично не се срамувам от това, че в момента сме "известни" с тази песен и не и интересува. Пиша не за друго, а защото ми стана смешно как реагирате.
Потребителски аватар
puhi_puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
Контакти:

Мнение от puhi_puhcho »

Чух че се създала някъква фирма с името Ken Lee даже имало вече пуснати дрехи с това лого в USA :)
Последна промяна от puhi_puhcho на нед апр 27, 2008 7:57 pm, променено общо 1 път.
[9:42:03 PM] Keri каза: sa6o(pipone) kaza li ti 4e go bih na dota
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Преди 1 седмица я засекох Валентина Хасан на Витошка та я подгоних за афтограф...Аз па се гордея,ако няма станем известни по единия начин,то нека по другия...Абе излагация на макс :lol:
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Тя нали викаше, че живее в Испания? Явно толкова много слава не и идва добре и се е върнала :)
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Била се върнала тука по работа и след това щяла да дойде пак през почивните дни за празниците,и аз се почудих и я питах :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”