твоя е моя дзвер
Тема за кучето!
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
Много ми харесва темичката,та нека си доида на думата.Когато бях на 15 години живеех сам с брат си в БГ вмалкото ни градче,имахме женски PITBULL на име matilda.Питбула беше боен естественно,водехме го по битки в нашето градче тъи като там е мания това,всичко ставаше в клетка с 2 питбула и 2-ма човека,за тези които не знаеха,имаше битки за скреч-тоест атака на даден питбул,когато забелязвт че някои изнемощява спират ги 2-мата човека хващат питбулите и едини трябва да бъде пуснат с секунда по бързо от другия за да тръгне пръв,това се казва скреча,ако питбула не тръгне автоматично губи,ако тръгне в рамките на една секунда се чува много силен звук от биене на кокали в кокали,зада отвориш устата на питбула се иска клин от дърво които требва да бъе вкаран в устата му,и тъи.Има още едно момче в булфа,което имаше питбул някога и моята матилда се би с неговата ЧАРА,която в последствие победи в скреч.Dimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Apr 27 2008, 02:11) Вината си беше моя изцяло![]()
иначе немога да разбера защо кучетата не харесват клошари и цигани. Нищо лично към тези хорица ама и моя пес не ги трае, а никой не го е насочвал
dimorese по принцип нито едно куче не обича клошарите защото се ваикат и са недохранени,пияни и т.н
особенно PITBULL веднага забелязва съмнително движение,в такъв човек,а ако е пиян то тои не требва да бъде допускан до питбула и така.
Питбулите особенно много обичат бебета и деца,зависи от стопанина ако е простак да ги учи да мразят хората,то те това ще правят.Питбула не трябва да бъде бит от стопанина си никога,ама никога,караите му се с умерено висок тон,не ги оставяите в стая,развързани повече от 8 часа,защото ще изкъртят вратата,в двора само с надеждна верига,по улицата с наморник и нужните предпазни средства,дори ако сте го обучили и не напада хора,трябва да има защитните средства,защото пиян ли е човека то питбула не може да бъде спрян.Имат много положителни черти питбулите,доста са красиви,лиубвеобилни и сърцати кучета,както знаете човека влияе на всичко,затова аз не мога да не подчертая,че за повечето инциденти е виновен човека,лично моя питбул никога не е наранявал човек,винаги и непознати е допускал до себе си и винаги им се е радвал,единственно пияните не допуска до себе си.
Последна промяна от varkulak на нед апр 27, 2008 11:12 am, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
Бият се хора,бият се деца,бият се петли,бият се всякакъв вид създания.Всичко е за пари,и ще го има винаги,вече не практикувам спорта,доста отдавна.
И моя инстинкт е такъв,нападам веднага ако ми се отвори възможност във вселена,нали затова сме PITBULLS,татуировката на рамото ми е същата като на Питбула ми хъхъх,една порода сме
И моя инстинкт е такъв,нападам веднага ако ми се отвори възможност във вселена,нали затова сме PITBULLS,татуировката на рамото ми е същата като на Питбула ми хъхъх,една порода сме
Последна промяна от varkulak на нед апр 27, 2008 11:32 am, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
-
fennabarca
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
- Контакти:
misterya: Темата не е създадена за обиди, мед. диагнози и определения! Считай се за предупреден.
Последна промяна от fennabarca на нед апр 27, 2008 3:42 pm, променено общо 1 път.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Върки, няма смисъл да се тормозят животните. Последния път като присъствах на такъв бой, се наложи да застрелят едното куче, защото другото му откъсна част от челюстта, отделно му извади едното око. Мислиш ли, че е красиво ? Мен не ми харесва и бях там единствено, защото това ставаше до стадиона, а аз отивах да ритам. Мога да ти кажа, че един приятел си взе питбулче, ама не го гледа за бой. Пак е прасе и половина, яде всичко около себе си, но не скача на непознати хора, освен ако не го предизвикат. Не го е удрял досега, рядко му се кара и ще стане наистина красиво куче. И аз имах преди един Вълчо. Беше просто куче уникат. Тъй като беше ловджийско куче /гонче/ беше гонило всяко едно животно, което можеше да се срещне из нашите гори. Ама го откраднаха и доколкото разбрах е било продадено в Турция /тъй като бе обучавано от професионални ловци, можеше спокойно да различи дирите на дивите животни и ако ходи след сърна, веднага обръща след прасето .../
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Хех имам идин красавец ризен шнауцер, породата е известна като кучето на Хитлер. Нямам сега снимка под рака , ама следващия път ще ви покажа, супер интелигенти кучета, никога не се бие със други кучета. Тоест не става за борба, обаче как обича стопанина си не е истина, един път се правех че се давя и той ката видя скочи във водата и дойде при мен и започна да ми лиже лицето и да се върти около мен. Знам ли защо правеше това, сигурно да се хвана за него и още един пример , накарах един приятел да ми посегни и кучето като видя , веднага скочи да го хапи е това е за мен порода вземете си няма да съжалявате
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Apr 27 2008, 17:41) Върки, няма смисъл да се тормозят животните. Последния път като присъствах на такъв бой, се наложи да застрелят едното куче, защото другото му откъсна част от челюстта, отделно му извади едното око. Мислиш ли, че е красиво ? Мен не ми харесва и бях там единствено, защото това ставаше до стадиона, а аз отивах да ритам. Мога да ти кажа, че един приятел си взе питбулче, ама не го гледа за бой. Пак е прасе и половина, яде всичко около себе си, но не скача на непознати хора, освен ако не го предизвикат. Не го е удрял досега, рядко му се кара и ще стане наистина красиво куче. И аз имах преди един Вълчо. Беше просто куче уникат. Тъй като беше ловджийско куче /гонче/ беше гонило всяко едно животно, което можеше да се срещне из нашите гори. Ама го откраднаха и доколкото разбрах е било продадено в Турция /тъй като бе обучавано от професионални ловци, можеше спокойно да различи дирите на дивите животни и ако ходи след сърна, веднага обръща след прасето .../
Ван или инсо как да те наричам,че вече не знам как да се обръщам към тебе,не си разбрал защото не съм обяснил.Боевете се водят за да се види битка.Когато даден екземпляр захапе твърде жестоко противния следва стопанина да признае бързо загубата си,иначе се получават,много по жестоки гледки.Лично аз бих спрял битката веднага,и требва да знаеш,че докато кучетата са в клетката,хората също са.Питбулите са вътре в нея заедно с стопанините,общо 4 живи същества.Преди да започне битката около месец,винаги стопанините се разбират на какви килограми горе доло трябва да се срещнат кучетата,примерно междо 20 и 24 килограма,не трябва да понижават или превишават дадените килограми иначе автоматично губят а губят и парите.Естественно когато се стигне до такава сцена,че единия екземпляр бъде наранен доста се спира всичко,няма как да се стигне до откъснати дченета и тем подобни,в този случаи,макар че не отричам,има и такива тъпаци.Затова хората са измислили СКРЕЧА,вече ти обесних за него.има съдия които казва кое куче е на скреч,спират се питбулите и примерно моя е на скреч,това означава че трябва да го пусна пръв а другиа стопанин да държи питбула си,докато моя не тръгне,ако моя не тръгне то тои губи,ако тръгне другиа стопанин веднага пуска питбула си и битката започва,така докато единия питбул не се откаже и не остане на 1 място 10 секунди с оплезен език гледаики малко тъжно или по точно чудеики се дали да тръгне.Мога да ти кажа че дори по силните питбули не тръгват по някога,тези които успяват да преборят останалите в борбата,случва се всичко.
Лично аз съм се отвратил,когато гледах 2 стаффоршира или както им беше точното име,те са доста главести,та единия беше 45 кила другия само 32,този с 32 беше много по силен и около 10 минути пребиваше по големия,защото е по бърз и успяваше да го захапе бързо,но някак си случаино големия го захапа за цялата глава междо слепоочието и челиуста,веднага беше спряна биката защото на по малкия стаф започна да ручи фонтан кръв от между очите които не беше спрян поне 15 минутти налагаше се собственика му да си даржи пръстите на фонатана за да не изтича кръвта.
За мене не правилно да си пуснеш изклиучително боиното куче срещо друго с 13 кила по голямо,нека са на равни килца и се поборят,една захапка е доста тонове ако си чел,като питбула за килата си има най здравата,стафа е мешана порода междо питбул и дог мисля че беше,ако стафа е в килата на питбула ти гарантирам че питбула ще бие винаги.Питбула обича по особенен начин стопанина си,некак човешки,които има знае,не мое да се обесни тва нещо.Като се сетя за моята Matilda итова че тя имаше някакъв особен глас,някак си дрезгав,нямаше сила в лаенето ама хич,някак си като онази певица дето пееше АХХХ МОРЕТООО поради тази причина целия град харесваше кучето,също така беше доста,красива,мил питбул,научен да мрази всеко едно куче,обичащ котките и хората и така.Не можеше да лае,но ръмжеше жестоко,някак си с 3 пъти по гръмогласно от останалите питбули,даже си спомням като и кажа КЪДЕ ГО,КЪДЕ ГО,КЪДЕ ГО КУЧЕТО-заставаше веднага в боина готовност с навирена шия търсеики кучето,командата за атака беше много бързо да и повтаряш ДАЙ,ДАЙ,ДАЙ,ДАЙ,ДАЙ и кратки думи изяж го,дръж го и пак ДАЙ,ДАЙ,ДАЙ,ДАЙ.
При висок тон на думата НЕ веднага спираше и лягаше по корем на земята,единственното което не можах да я науча беше,да не ми разбива вратите на стаите,да не се опитва да омори козата да не яде заиците и пилците и така нататък.
като захапем -не пускаме
- puhi_puhcho
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
- Контакти:
Като чуя кучета и веднага се сещам за това.
http://vbox7.com/play:bfe4a219
Ама няколко пийнали военни какво ли не правят
http://vbox7.com/play:bfe4a219
Ама няколко пийнали военни какво ли не правят
[9:42:03 PM] Keri каза: sa6o(pipone) kaza li ti 4e go bih na dota