Моето аквариумче

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Абе ей маани тия риби и наблегай на пиенйе , и ги яж за мезе :c022:
БФ АЛКОХОЛИК
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

Яко е.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Бира ? Мезе ... Риба ? Къде, къде ? Я слагайте тиганя, аз ще я чистя :)
Иначе аквариумчето е хубаво, само внимавай с нагревателя, че да не стане рибена чорба. Таман и зелентийка си има ... Казвам ти от опит. Сестра ми като беше малка, си играла, играла /майка забравила да затвори капачето/ и като пуснала нагревателя ... Е, прибирам се, температурата на водата беше само 120 градуса ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
shyshkovec
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 30, 2008 6:57 pm
Контакти:

Мнение от shyshkovec »

хахахх аквариумчето е страшно! аз имах преди рибки, нооо баща ми ги пусна в тоалетната (алергична съм към тях и това явно му се е видял най-адекватното решение за момента знам ли...) :c022: години по-късно пак взехме, но се оказа че и малката ми сестра има същата алергия.... (тогава ги подарихме ) :a013:
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Apr 26 2008, 14:24) Сестра ми като беше малка, си играла, играла /майка забравила да затвори капачето/ и като пуснала нагревателя ... Е, прибирам се, температурата на водата беше само 120 градуса ....
След "сестра ми" беше ясно какво искаш да кажеш :) Поне за тия дето си имат на идея какво представлява сестра ти :)
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Мнение от TheBeast »

мляс...Дай ги тия рибки да ги опапаме найстина...Вкусно суши със бутилка ракия (саке няма!)

Е видя какво каза екатеринска-много грижи...Няма рибки = няма грижи = но довони сити хора
Последна промяна от TheBeast на вт апр 29, 2008 2:19 pm, променено общо 1 път.
The old dog has some new tricks in his sleeve...
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

нз за малките рибки но имам 2 сомчета които са с размер на кая :) може по някое време да им гледам на кафе :a055:
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Nedospivko евала ти правя за занимавката. Аз нерви нямам да гледам рибоци, макар да казват, че не искали толкоз занимавка(не им вярвам).

А много ме кефи като почнат да се обаждат <15-16год в тоя форум как ще направят това или онова с бутилка пиене. Някак си ме набива на смях :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

за да имаш хубав аквариум не трябват много грижи а много пари :) за да не ти помътнява водата си взимаш хубава помпа, за да са ти здрави рибоците си взимаш необходимите витамини, за да не ти зеленясват стъклата си взимаш съответните добавки за водата и от "скъпите" сомчета, за да ти са хубави и зелени растенията си взимаш хубави лампи и качествени торове :)
моето аквариумче за сега е окололо 500лв като се има в предвид че всичко сам съм си правил :a055:

ако има и други "зарибенковци" да пишат можем да обменим опит, че повечето литература в интернет е пълна измислица :lol:
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Мнение от TheBeast »

Ваца дай да не се обиждаме,по-голям съм от 15-16 години и иискренно ценя алкохола,а не го изразходвам плюс това се шегувах...

По повод аквариума-ценя работата ти,щом си се буквално зарибил,еваларка...Да са ти честит рибетата и още по-голям аквариум ти пожелавам след време да имаш :ok:
The old dog has some new tricks in his sleeve...
Отговори

Върни се в “Off Topic”