Абитуриенти

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

нашия е на 22 във Санкт Петърбург или там както се води това в Пловдив де а колко ни е сплотен класа нямам думи разделени сме на малки групировки :) и така си караме от 6-7 души и така чат пат се организираме целия клас да си офейкаме ма да ги съберем на акфе всички ъбсурд.даже и албум май няма да правим никой нищо за тва дума не отваря.като се снимам с костюма ще ви я покажем :) къв съм
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Аз пък ще ви кажа, че ви е малко алкохола. Вярно е, един клас и .... т.н. Имах клас ... до 9ти. От там само я карам ... Не, че с нашите сега не се събираме, ама като започна да уча някъде другаде ще ми е гадно за приятелите, не за класа :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Apr 24 2008, 22:43) Колкото пъти сте казвали, че искате мъката, наречена даскало да приключи - хиляди пъти повече ще искате да се върнете обратно...гаранция.
Мда. Но преди да го завършиш, няма да се зароди подобна мисъл. Всичко е относително :lol: .
Keep space clean, it's not yours.
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Fallen-е казвал съм го стотици пъти,но в края на 11-ти клас започнах да разбирам,че даскалото ще ми липсва ама ужасно... (за мен края на 11-ти започна когато започнаха олимпиадите..сиреч началото на 2-ри срок)
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Всъщност дали ще ви липсва училището зависи единствено от вас самите, човек е строго индивидуален. Аз доста съм мислил, когато бях на вашето място дали ще ми липсва училището и адски много предполагах, че един вид света свършва за мен. Сега колко станаха, май 5 годинки по-късно, да ви кажа, хич не си тормозете главичките с това, а вложете цялата си енергия да влезете да учите някъде, защото за разлика от гимназията, от която след време ще останат само спомените за лудорийте, безрасъдните постъпки и първите гаджета, то в студентския живот ще разберете, че вече сте достатъчно пораснали за да проумеете, че рано или късно детството си отминава. В студентския живот ще намерите истински приятели/ки с които няма да ви делят само пиянски спомени, но и проблеми, взаимопомощ, храна, та дори и легло когато жена ви/приятелката ви ви изгонят. Истинските приятели не се изграждат с чашката на гимназиалното купонче, а когато имате толкова разсъдък и опит, че да съумеете да го споделите с така наречените колега/колежка и съответно един ден да очаквате същото от тях. А и другото специално с баладжийте тая година, най-вероятно ще имате привилегията да учим в едно Уни, щото ще започвам второ висше :) Доскоро и да си знаете, че живота и купоните не свършват с бала, напротив, тепърва ще разберете на много неща истинските имена ;)
Последна промяна от JackDaniels на пет апр 25, 2008 1:52 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

А бре, касо, и ти ли се появи :) Беше ми мъчно за теб :) Ти хубаво го пишеш това, ама знаеш ли колко си прав ? В смисъл, че повечето ми приятели /точно от тия, дето не се изграждат на чашка/ са с по 2-3-5, до 10 години по-големи от мен /от сегашната ми компания аз и едно наборче сме най-малките :( / Всички са ми го казвали това и им вярвам, че и затова казах в предния си пост, че няма да ми липсва училището, а приятелите, които остават някъде из България, защото дори да учат настрани, като си дойдат аз съм си тук, докато ако и аз уча ... вече няма да е така :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

Дам, аз също приключвам със средното. Класа... толкова пъти се е завъртъл всеки срещу всеки, че... ми е чудно колко задружни сме били няколко мига по-късно. Най-общото качество на класа ми е огромното му неприсъствие в учебните занятия, което контрастира с поведението на 3, най-много 4.
Но въпреки всичко раздялата ще промени всичко. „Ми нали си имаме Skype" са ми отговарряли, аз също, когато е ставало на въпрос за разпиляването на класа и за това, че може би никога няма да се видим вече. „Имаме си скайпа"… само дето май никой не вярва, че скайпа ще помогне чак толкова.
За повечето не ми пука - кучета ги яли, ноо за неколцина, за за четири момичета, които по някакъв начин успяха да ме докоснат, наистина ще съжалявам, че се разделяме... Но пък всеки край е едно ново начало, така че напред, пък каквото сабя покаже...
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

@Джак,защо си мислиш,че тези работи не са се случили 1-2-5-10 пъти вече ?
Да разчиташ на приятел в беда...
А случаи,когато приятели са ме прибирали за 2-3 вечери дори без предупреждение,единствено заявлението-"Няма къде да спя тази вечер",следва бърза организация и прибиране на безприютния/безприютните.И десетки други услуги от всякакво естество.
Конкретен случай,за да не останат думите ми без покритие:
Зима-АДСКА зима!Аз излизам на 4 или 5 януари май беше.Добрич-бедствено положение.Вечерта под -10 градуса.Няма жива душа по улиците.Таксита няма!Не живея близо до заведението,където щяхме да ходим,пеша съм и съм сам.Сняг около 50-60 сантиметра,на места и повече,улиците са неразчистени...
Едвам се добрах до центъра,усетих,че не мога повече...
Веднага една бърза "шайба" на приятел(съученик е ;) ),който живee наблизо и добре че ме прибра,защото не знам какво щях да правя...
@Ван,всички имаме приятели,спокойно.Имам предвид приятелите от училище ;)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Apr 25 2008, 03:50) Истинските приятели не се изграждат с чашката на гимназиалното купонче, а когато имате толкова разсъдък и опит,
Мда, ти за дроб ни взе май. Тия обяснения можеше да ни ги преподаваш га бяхме 3-ти клас, да ни дойде акъла до 4-ти. Ама сега на краставичари краставици пробутваш. ;) . Аз приятели си имам, опит също, и нито едното, нито другото има нещо общо с гимназията или чашката. А и тя самата чашка не се наддига под път и над път, а само с верни другари. Другото си е прост алкохолизъм.
Последна промяна от LoaD на пет апр 25, 2008 2:49 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
ekaterinska
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 10, 2005 8:38 am
Контакти:

Мнение от ekaterinska »

Каквото и да се каже все няма да е достатъчно. Просто трябва да се изживее.И бала , и гостите, и купона, и тоалетите, и напиването или секса през тази нощ :)
А дали ще се помните верно зависи от вас. Аз си поддържам връзка със всички съученици и се виждаме често,нищо че живота ни запиля къде ли не и как ли не... :)
[url=http://imageshack.us][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”