Търся акаунт вселена 2
Ти имай късмета да ми поемеш основния донор в играта пък
. Ако го направиш... или Танкери на базова, или живота
.
P.S.: Що не взе DayDreamer? Изпусна красиво ацц.
P.S.: Що не взе DayDreamer? Изпусна красиво ацц.
Последна промяна от LoaD на нед мар 23, 2008 3:15 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
А аз си диря любовница ако може да е около 1.70-80 висока с сино очички и руси косички, па ако може и да е красавица с добре оформени бюст и дупарка ще е сичко 6+
Ако има желаещи да се обаждат
CORWIN: направи си тема, тук се разисква друго !!!
CORWIN: направи си тема, тук се разисква друго !!!
Последна промяна от R.I.P. на нед мар 23, 2008 4:39 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139199][/url]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Тя ако те фане..много бой има да ядешRumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Mar 23 2008, 05:08 PM) Официално перко-то няма да го взимам.Бил го обещал на няква женска![]()
![]()
![]()
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]