Акаунт

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

misterya написа:Цитат(misterya @ Mar 20 2008, 11:55 PM) Стига мрънка! ПетАрчо ще те научи! Аз ще ходатайствам за тебе ;)
И той не ще да си играем. Метнах му едно очо га ми беше бял и веднага му се отвори "спешна работа" и седя син докато ми излезе от коефициента :( Останах си само с една чудесна вечер когато разправяше на Vulture (демек на мен) надълго и нашироко как бил занулил "оня ламер kaosа" в отначало 5и, пък после стана 4ти рунд, пък после не бил той, а бил албането и т.н. весели и забавни истории. Весела вечер беше :)
Последна промяна от MartinNosovich на чет мар 20, 2008 11:05 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Хииии... Не думай! Той много добър! ...Страх?! С`а като извади кръстовете със светената вода, всичките ще ни опръска... :c014:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

misterya написа:Цитат(misterya @ Mar 21 2008, 12:14 AM) Хииии... Не думай! Той много добър! ...Страх?! С`а като извади кръстовете със светената вода, всичките ще ни опръска... :c014:
Туй приоритет на Дедо Поп
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Illuminate
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
Контакти:

Мнение от Illuminate »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Mar 21 2008, 01:14 AM) всичките ще ни опръска... :c014:
Боже, защо си ме дарил с такова мръсно подсъзнание и перфектното умение да си вадя думички от контекста откъдето си искам? Ех... :)

P.S.: Вижте сега, на този свят има само трима НАЙ-ГОЛЕМИ! МрМакс, жалко че си замина; Петърчо, жалко и за него; Роял Главчов - ами... просто жалко... :) .
Последна промяна от Illuminate на чет мар 20, 2008 11:19 pm, променено общо 1 път.
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
YasenK
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 07, 2006 1:01 pm
Контакти:

Мнение от YasenK »

kaos написа:QUOTE(kaos @ Mar 21 2008, 12:05 AM) И той не ще да си играем. Метнах му едно очо га ми беше бял и веднага му се отвори "спешна работа" и седя син докато ми излезе от коефициента :( Останах си само с една чудесна вечер когато разправяше на Vulture (демек на мен) надълго и нашироко как бил занулил "оня ламер kaosа" в отначало 5и, пък после стана 4ти рунд, пък после не бил той, а бил албането и т.н. весели и забавни истории. Весела вечер беше :)
Ами да изнервих ли те да си кажеш кой си всичкото беше блъф приятелю и какво имате нещо против петърчо ли че не можах да разбера :)

пп.Само неразбран кога съм бил син заради тебе каос ,най много да ме е нямало във играта 1 ден не повече, или и ти като хулигана, сигурно само си чешеш пръстите. Единия вика че сеивани ми е хванал после разправя че на луд ма е бил направил, дето хептен капка истина няма а другия че заради него съм бил посинял, третия щял да ме накарал да бълнувам от неговите атаки, мале и много сте лоши .Каос, Албане=Петърчо
Последна промяна от YasenK на чет мар 20, 2008 11:34 pm, променено общо 1 път.

misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

YasenK написа:Цитат(YasenK @ Mar 21 2008, 12:18 AM) Ами да изнервих ли те да си кажеш кой си всичкото беше блъф приятелю и какво имате нещо против петърчо ли че не можах да разбера :)
Въх! ПетАрчо имал свински ушички...
Нищо против, защо пък да имаме против?!
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

YasenK написа:Цитат(YasenK @ Mar 21 2008, 12:18 AM) Ами да изнервих ли те да си кажеш кой си всичкото беше блъф приятелю и какво имате нещо против петърчо ли че не можах да разбера :)
пп.Само неразбран кога съм бил син заради тебе каос ,най много да ме е нямало във играта 1 ден не повече, или и ти като хулигана, сигурно само си чешеш пръстите. Единия вика че сеивани ми е хванал после разправя че на луд ма е бил направил, дето хептен капка истина няма а другия че заради него съм бил посинял, третия щял да ме накарал да бълнувам от неговите атаки, мале и много сте лоши .
А вие последно колко човека играете с тоя акаунт? Ясен, ПетАр... албането и той ли е там в кюпа? И за протокола - десетина дни седя син.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
YasenK
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от YasenK »

kaos написа:QUOTE(kaos @ Mar 21 2008, 12:36 AM) А вие последно колко човека играете с тоя акаунт? Ясен, ПетАр... албането и той ли е там в кюпа? И за протокола - десетина дни седя син.

Ся не се опитвай да на изкараш мулти няма да стане работата като бота предния рунд, сам си играя проверете адресите единия ми е от офиса другия ми е от вкъщи, 10 дена ли малеи сложи си рака на сърцето и си признай,

Когато сте във ваканционен мод не можете да бъдете атакувани, но не събирате ресурси.

Позволено е да използвате максимум 10 ваканции в рамките на 30 дни. Вашите ваканции:
- Активирано на 2008-03-13 17:26:56
- Активирано на 2008-03-17 18:55:30
Общо: 2
толкова време ма е нямало

misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

Олилиееее... Как си признават :)
YasenK
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от YasenK »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Mar 21 2008, 12:58 AM) Олилиееее... Как си признават :)

мистерия, като не ти е ясно как стоят нещата що се обаждаш. Кое съм си БИЛ признал . Спирам да се занимавам със глупости че като гледам повечето хора във форума само се опитват интриги да плетат

Отговори

Върни се в “Off Topic”