Анти-чалга 2
Последна промяна от R.I.P. на вт мар 18, 2008 9:11 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139199][/url]
Последна промяна от R.I.P. на вт мар 18, 2008 9:17 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139199][/url]
- blood_dodo
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: чет дек 30, 2004 7:31 am
- Контакти:
От днеска се кълна че чудеса стават!
В автобуса вместо (random българско женско име - каквото и да кажа ще уцеля някоя...) шофьора беше пуснал Z-rock и точно в тоя момент вървеше Dio... За малко да си изтърва спирката. БРАВО! Ей това ни трябва повече, не ваще клонирани армии на простотията, с която откърмиха цяло поколение, за да не придобие стабилност и да може да бъде лесно манипулирано. Който каже че си измислям да разсъди малко сам - пример давам Слави Трифонов и как той е отгледан за да е "образец" за младите.
В автобуса вместо (random българско женско име - каквото и да кажа ще уцеля някоя...) шофьора беше пуснал Z-rock и точно в тоя момент вървеше Dio... За малко да си изтърва спирката. БРАВО! Ей това ни трябва повече, не ваще клонирани армии на простотията, с която откърмиха цяло поколение, за да не придобие стабилност и да може да бъде лесно манипулирано. Който каже че си измислям да разсъди малко сам - пример давам Слави Трифонов и как той е отгледан за да е "образец" за младите.
Последна промяна от blood_dodo на вт мар 18, 2008 9:30 pm, променено общо 1 път.
QUOTE (dim4o)Пияници пусштиняци и завирачи под каосовото бюро сте виййй[/quote]
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
-
deskataf
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 02, 2008 8:20 pm
- Контакти:
Понеже съм съгласна ,имам едно запитване....Вие по кръчми не ходите ли бе момчета? И ако ходите Rammstein ли ви пее оркестъра?Btw това е добра алтернатива ама оркестъра трябва да го изкарат от Харвард.....!Разни хора-разни идеали...за това има толкова и различни стилове музика,човек трябва да може да се забавлява на всеки стил.....А и малко ми е крива картинката:шише ракия,шопска салата и Rammstein примерно...брррррррррр въпреки богатото си въображение трудно си го представям!Стила музика не определя човека и неговия умствен багаж така че оставете хората да си слушат квото им е кеф!Raid написа:Цитат(Raid @ Mar 18 2008, 10:07 PM) кумонисти текива , недейте пускахте глупави теми и да разграничавате видовете музика , тва да не са ви расите , ай сиктир кой каквото му харесва ще си слуша и според настроението му , стига сте плюли и приказвали тапотий че ме вбесявате , много безмислена тема
03_him_-_join_me_in_death_(strongroom_mix).mp3.....поздравче!
Цитат[b]<22:38:17>adashosash : eeeeeeeeee ov4ariuuuuuuuuuu
<22:38:17>adashosash : pase6 li ovcete
<22:38:19>levenski : kvo iska6 be parcal
<22:38:19>adashosash : levenski e travers
<22:38:21>levenski : SMARDI
<22:38:22>adashosash : da ne si se nasral[/b][/quote]
- kotara4ko
- Редник (Private)
- Регистриран: чет дек 13, 2007 12:33 pm
- Контакти:
Абре Raid, виждам че нещо подкрепяш чалгата.
За мене тва е най голямата помия в обществото. Лошото е, че доста хора слушат такова нещо. Според мен нормален човек не би слушал тая извратена музика, освен ако е супер пиян и да не му прави впечатление какво слуша
Аре поздрав и от мен Alice Cooper - Hell is living without you
Аре поздрав и от мен Alice Cooper - Hell is living without you
От третия път може и да ме заболи
Двеее, триии, четирии... !!! (само т'ва знам от "песента"... ;D) 
Последна промяна от LoaD на вт мар 18, 2008 9:35 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Деси наистина разни хора, разни идеали..ама да си пазат музиката за себе си, а не постоянно да парадират и да се натрапват...лично на мен ми е писнало по цял ден да ми пускат разни чалгии в даскалото...като ти се слуша мп3-то на ушите и се кефи
Nightwish - End of all hope
Nightwish - End of all hope
CORWIN:
и правилно комшийте си искат грижи:поливане, копане, подкастряне (ако трябва)
и правилно комшийте си искат грижи:поливане, копане, подкастряне (ако трябва)
-
deskataf
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 02, 2008 8:20 pm
- Контакти:
Извине ме за въпроса, ама аз ли набутах 16 пъти Rammstein в темата? Въпрос на личен избор бе хора....всеки си слуша музиката, която му доставя най голям "оргазъм" на ушите....И на мен ми писна да слушам едни и същи песни по енерджи ,ама ей го на обичам го това радиоZvi написа:Цитат(Zvi @ Mar 18 2008, 10:38 PM) Деси наистина разни хора, разни идеали..ама да си пазат музиката за себе си, а не постоянно да парадират и да се натрапват...лично на мен ми е писнало по цял ден да ми пускат разни чалгии в даскалото...като ти се слуша мп3-то на ушите и се кефи
Nightwish - End of all hope![]()
Yahel ft. Melanie - Love & Emotion.mp3
Цитат[b]<22:38:17>adashosash : eeeeeeeeee ov4ariuuuuuuuuuu