Bulfleet Chess Team
They both are writting just for the post count.slunceto написа:Цитат(slunceto @ Aug 27 2009, 21:43) I don't know but there is no need of spam. As you can see from previous posts this site is no more working![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
Babameca2001
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: ср май 02, 2007 7:06 pm
- Контакти:
- Blood_God
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
- Контакти:
Внимание! Посещаването на този сайт може да навреди на компютъра ви!
Уебсайтът на адрес bulchess.com съдържа елементи от сайта amazon-co-jp.reverso.net.cocolog-nifty-com.yourtagheuer.ru, който изглежда хоства злонамерен софтуер. Това е софтуер, който може да навреди на компютъра ви или да извършва операции без вашето съгласие. Компютърът ви може да се зарази дори само при посещение на сайт, съдържащ злонамерен софтуер.
За подробна информация относно проблемите с тези елементи посетете Страница за диагностика за безопасно сърфиране на Google за amazon-co-jp.reverso.net.cocolog-nifty-com.yourtagheuer.ru.
Уебсайтът на адрес bulchess.com съдържа елементи от сайта amazon-co-jp.reverso.net.cocolog-nifty-com.yourtagheuer.ru, който изглежда хоства злонамерен софтуер. Това е софтуер, който може да навреди на компютъра ви или да извършва операции без вашето съгласие. Компютърът ви може да се зарази дори само при посещение на сайт, съдържащ злонамерен софтуер.
За подробна информация относно проблемите с тези елементи посетете Страница за диагностика за безопасно сърфиране на Google за amazon-co-jp.reverso.net.cocolog-nifty-com.yourtagheuer.ru.
-
Babameca2001
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: ср май 02, 2007 7:06 pm
- Контакти: