Каква музика харесвате ?
От кога LP и NW са техно..? Подкрепям Дуйнокс- как може да пропуснете рока, който съм почти сигурен, че е сред най-слушаните.Nicson The Fearless написа:QUOTE(Nicson The Fearless @ Mar 3 2008, 05:28 PM) Метъл,но повече ме кефи техно(хаус и транс) ,тей че посочих последната възможност... По-точно-Linkin Park, Nightwish, Soilwork, Antiloop и много други-по-скоро отделни песни,които ме кефятЧестит празник на 'сички!
Ето тоя е фен![]()
http://www.youtube.com/watch?v=WXHjfzy5 ... re=related
п.п Рок не е равно на метъл..
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
Направи си труд да прочетеш първата ми думичка в цитираният пост. И тъй като МРАЗЯ някои хора да се изказват неподготвени по мой пост,ето цитат от уикипедия:FeaRSomE написа:QUOTE(FeaRSomE @ Mar 3 2008, 08:08 PM) От кога LP и NW са техно..? Подкрепям Дуйнокс- как може да пропуснете рока, който съм почти сигурен, че е сред най-слушаните.
п.п Рок не е равно на метъл..
"Nightwish is a Finnish symphonic power metal band..... "
А за Линкин парк:
Genre(s):
Alternative rock[1][2]
Alternative metal
Nu metal
Rap rock
И всички знаят,че има разлика м/у рок и метъл-не казваш нищо ново.
Последна промяна от Nicson The Fearless на пон мар 03, 2008 7:39 pm, променено общо 1 път.
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
1. Кръстът - мойте хвнаха паяжини...
2. Аз сам си пея отдавна и сам си и говоря де...
3. Рапът - както жена ми вика ,, Абе маани ги тия дето сами ми нареждат и не им се разбира нищо". Е, имам ли избор?
4. Метълът е яка музика. Manowar са ми любими...
5. Тър - ляка - чики - та - чики - чики - чики - та. Това е мангалско дето ,,изпях". Не ми харесва.
6. Всичко без народна, класика, чалга и рап. Какво остана? Еми метълът... Тва му е майката. С чашка кафенце сутрин в 5 ч. пускам атака срещу MuSaKaTa...
7. Тука моя стил го има.
Amon Amarth ( май така се пишеше ) те са много яки.
А пък Six Feet Under ( май и това така се пишеше ) те направооо...
2. Аз сам си пея отдавна и сам си и говоря де...
3. Рапът - както жена ми вика ,, Абе маани ги тия дето сами ми нареждат и не им се разбира нищо". Е, имам ли избор?
4. Метълът е яка музика. Manowar са ми любими...
5. Тър - ляка - чики - та - чики - чики - чики - та. Това е мангалско дето ,,изпях". Не ми харесва.
6. Всичко без народна, класика, чалга и рап. Какво остана? Еми метълът... Тва му е майката. С чашка кафенце сутрин в 5 ч. пускам атака срещу MuSaKaTa...
7. Тука моя стил го има.
Amon Amarth ( май така се пишеше ) те са много яки.
А пък Six Feet Under ( май и това така се пишеше ) те направооо...
Последна промяна от DoNaTell0 на пон мар 03, 2008 9:10 pm, променено общо 1 път.
-
Illuminate
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
- Контакти:
Това е истината! Пепа, Меца, Треца, Сеца, Клеца, Есил, Сесил, Малина, Капина, Деси, Слава, Десислава и т.н. И 5 техни песни не мога да изброя де, ама чалгата е истината!Чалга [ 1 ] ** [2.78%]
Последна промяна от Illuminate на вт мар 04, 2008 10:54 am, променено общо 1 път.
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE