Нова схема II

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

CORWIN, дай ми на ЛС линка да видя :)
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

И аз го искам :)
So we crawl.
Illuminate
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
Контакти:

Мнение от Illuminate »

Dimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Mar 3 2008, 10:47 AM) Снощи разгледах форума на Митландс. Е няма такова мрънката като нашето тука.
Ти само мрънкането ли гледаш? А проблеми подобни има ли - не. Нямало спамърчета и мрънкалници? - Така ли мислиш? Нищо не си видял значи, ама нищичко. Спяло ти се е сигурно.

Коренно различна игра с коренно различни проблеми. Моя съвет е да не ги сравняваш нито игрите, нито форумите им, защото очевидно не си способен да го направиш. Губи си чара и смисъла да пишеш по въпроса ;) .

Аз тук това не харесвам - всеки е голямата работа. Ама ВСЕКИ. Екипът сякаш е без отговорности, а потребителите - без морал. Това няма разумно обяснение. Какво стана с приказката за по-умният и отстъпването? Но щом е в сферата на неразумното, изобщо не искам да знам извратените ви мнения и отговори по този казус. Карайте се, бийте се, само гледайте да не става от цирк на градски панаир... Аз, като играч, ще си трайкам и ще си играя според наредените ми правила в началото на рунда, според които е трябвало да си градя тактиката. Единственото, което ми се ще да изисквам от администрацията е - в случай на бъг, да не чакам безбожно много време да се оправи, и ако е възможно - да не се правят нововъведения от каквото и да било естество посред рундовете, както вече стана традиция. Защото единствено тези 2 неща могат да ми объркат игровите планове отвсякъде, без да съм го заслужил, вярвам. Играчите - ще ми ги объркат, ако са по-хитри и имат повече късмет от мен. Там вина няма никой. Успех ;) .

P.S.: А, и един много важен съвет! Екипът се справя добре, но моля ви, престанете да бъркате докладването на бъгове с мрънкане! Това не е така ;) .
Последна промяна от Illuminate на пон мар 03, 2008 2:14 pm, променено общо 1 път.
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Аре сега аз съм ви крив. Няма проблем. Така по-добре ли е?

Ей заради такива нападки сме на този хал.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

CORWIN уважението към тебе и към доста хора го имам,защото винаги са се отнасяли добре с мене,karbankal,dios и много още,не времето и мястото сега да се обиждаме и дразниме.Целта на потребителите е явна.Просто изказахме мнение че в форума повечето потребители биват наказвани в повечето случаи нередно,едни по 1 година други по 10 други по 35.Целтае е да се спре това.Лично аз в нмовия форум го удрям на бъзик здравата.

Потребителите обичат играта и то 100 процентово,но в последно време много се насъбра и повечето потребител недоволства с право,а какво получиха,нож в гърба от всяка страна.Ми аиде да се спреме малко,спрете с наказанията и нека имат хората законодатели малко лична мярка.

Като някои като мене преркали даите му 10 дена бан даите му месец наи много за огтомна обида,но нека се престане с тея години банове.
Потребитела требва да има право на мнение,не като сега да няма,и най вече в играта.
До някъде всичко е породено от тва че се задължават и потребителите да мумясват в играта,с всеки изминал ден тя става пяо трудна,целта не е такава.Целта е да не ни тормози аз мисля!

Тва че мене ме банват,повечето пъти не ме обижда,но най обидно е когато те баннат и в същото време дадение администратор пише срещо теб.
Ок даи бан и си замълчи тва е повечето искане от потребителите за форума.

За играта смятам да не коментирам,решаваите си вие какво ше я правите,но пак искам само да вмъкна вслушаите се малко и в обикновенните потребители.

:p140:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Illuminate
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Illuminate »

Естествено, че си крив. Защото опита да изкараш потребителите криви. Това се опитват и други хора тук и за това е този "хал", както го наричаш. Ти защо помисли, че е? Защото навън духа вятър в последните няколко дни ли? ;) .
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Знам че е трудно да се признае грешка, но понакога се налага.

Че има нечесна игра има. Псуване на ляво и надясно (при това в повечето случаи от лица непомирисвали сещате се какво), има. Че опяваме за щяло и нещяло, опяваме. И за всичко това ни е виновна администрацята. Аре бе. Не си мисли, че се опитвам да защитавам някого, не съм им аз съдника.

Определено има проблем и за да го решим като за начало трябва да го маркираме, ама не избирателно, както ни отърва.

Дебел, баце, с този подфорум нищо няма да се реши. Само по-зле ще стане!
Интересът ще е огромен, но резултата плачевен.

p.s. Мнение на редови потребител, за тези които не вдяват от раз
Последна промяна от Dimorese на пон мар 03, 2008 3:45 pm, променено общо 1 път.
DoomGard
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт дек 04, 2007 11:03 am
Контакти:

Мнение от DoomGard »

Диморесе отиди във форума на -Моля не пишете за това тук-, да видиш кви правила има....А и БУЛФЛИЙТ е 100пъти по-добра от бгМ освен във играта, а и във форума, тъй като тука поне значението на думата "админ"и"мод" не означава само както във бгм-да пишат само-неспазваш правиалта-БАН и такива тъъъпотий тука поне тва значение има и свободия :)
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Dimorese »

DoomGard написа:Цитат(DoomGard @ Mar 3 2008, 05:31 PM) Диморесе отиди във форума на -Моля не пишете за това тук-, да видиш кви правила има....
Дремими за онлине хероса. Ако някой навит да изцъкаме един WoG, туй е друга работа.
Illuminate
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Illuminate »

Че опяваме за щяло и нещяло, опяваме.
Например, когато е нямало съпорт седмица и нещо? Че то основно за това четох отзиви. И против Сигнатурите посред рунда. Че те хората с право си мрънкат. И аз не съм съгласен с прибързани решения, затова и реших ситуацията адекватно. И то е - дреме ми за Сигнатурите. Все ми е тая, който иска - да върви да се трепе да рекламира, аз искам да обера утре сутрин комшията, не да ми дават 3-минутен добив. ;) Ако пък реша да се целя към класирането и нещо подобно стане - си бия шута от играта и айде. Какво ми дреме и какво има да му мисля. Но тук идва едно много интересно мнение, изградено у форумния екип (тъй като те са най-активни като гледам с глобалните решения в света на БФ, най-много ги разбират нещата :>) - мислят си, че на мен ще ми е зле. Що? :) От това не губя аз, губи играта. Едва ли не - губя като не играя и не плащам там някакви услуги. Хех, де тъй да беше, и аз щях да се радвам ;) .

Христо Тенчев е създал игра в България. Да не би да го е пропуснал тоя фактор? ;) Те хората всички политици и футболни (пък и не само) съдии псуват, та него ли ще подминават? Следва за колко потребителя се опитваш да създадеш продукта си - да го вкараш измежду 20 души, или измежду 20000.
После следва и психологическия анализ - в Bulfleet има адреналин. Където има адреналин, има и нерви. И то най-вече сред играещите, естествено, кое му е чудното пък на това. От там и са разните му мрънкания и прочие. И то колкото грешки у обикновения средностатистически потребител мога да изброя, толкова мога и у ръководните лица. Основният проблем в цялата работа е, по пример на една известна фраза - опитът, професионализмът в този форум са константа, а броят на хората расте ;) .

Помниш ли през какво мина този офтопик раздел, докато стигне до това, което е сега? Лафче, Лафче & СПАМче, без такъв раздел, Офтопик, какви ли не идеи имаше... Това беше следствие от цялото мрънкане на потребителите. Мрънкане винаги си е имало тук, през всичките тези години, просто поводът е бил различен. Даването на повод чрез зарязване на съпорта и куп елементарни грешки при нововъведения, според мен не беше добра идея и ето до какво доведе тя. И всичко, по инерция, сякаш си се движи по единствения най-удобен вариант - на самотек... сега покрай новият рунд на 2-ра се надявам да се отклони вниманието натам ;) . И отчасти така и ще стане, но ако и там стане подобен проблем със съпорта, врявата ще е до небесата, а вина у потребителя няма да има смисъл да се търси, защото ще липсва ;) .

А наскоро попаднах и на цял блог с недоволни потребители и от Хановете... не знам, сигурно всичко това си е нещо нормално...

Всички проблеми могат да се решат по един начин - с пари... ама явно от тук не се осигуряват достатъчно ;) .
Последна промяна от Illuminate на пон мар 03, 2008 4:48 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”