Който иска да ме атакува - уни2

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
Контакти:

Мнение от blademaster_rado »

Не съм най-добрия.По време на рунда имаше 1 ,който имаше поне два пъти моята защита тогава.Ако не се е изтрил (едва ли са го занулили) все още играе и е по-добрата защита несъмнено.Но аз играя от средата на рунда :c022: Все пак нека да направим 1 голям рециклаж към края на детмача ще бъде страхотно. :girl_witch:
Потребителски аватар
FrEeSTyLeR
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 21, 2007 4:02 pm
Контакти:

Мнение от FrEeSTyLeR »

blademaster_rado написа:Цитат(blademaster_rado @ Feb 26 2008, 01:47 PM) Не съм най-добрия.По време на рунда имаше 1 ,който имаше поне два пъти моята защита тогава.Ако не се е изтрил (едва ли са го занулили) все още играе и е по-добрата защита несъмнено.Но аз играя от средата на рунда :c022: Все пак нека да направим 1 голям рециклаж към края на детмача ще бъде страхотно. :girl_witch:
Не съм писал тази тема за да си меря .... защитата с вас :a013:
Просто искам някой да се разбие в мен , че цял рунд само 1 камикадзе и той дори не ми свали точки :dizzy:
I close my eyes, only for a moment, and the moment's gone / All my dreams, pass before my eyes, a curiosity
Dust in the wind, all they are is dust in the wind / Same old song, just a drop of water in an endless sea
All we do, crumbles to the ground, though we refuse to see
Dust in the wind, All we are is dust in the wind
Don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky / It slips away, all your money won't another minute buy
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Контакти:

28k war points. :c022: Някои хора се наливаха и аз бях инструмента :c022:
Снимка :a013:
Последна промяна от blademaster_rado на вт фев 26, 2008 5:04 pm, променено общо 1 път.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Ам що единия не литне по другия :c022:
Газта ли не ви стига ? :lol:
Кураж ли не ви стига ?
Който няма време НЕ играе или си стои в мод като мен :)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Контакти:

Skullcollector` написа:QUOTE(Skullcollector` @ Feb 26 2008, 07:15 PM) Ам що единия не литне по другия :c022:
Газта ли не ви стига ? :lol:
Кураж ли не ви стига ?
Който няма време НЕ играе или си стои в мод като мен :)
1)Икономически неизгодно е :c022:
2)Под точките ми е :(
3)Скаутите ми нарастнаха на :::::::::::::Скаут ( max: 3603 )::::::::::: (ниво 9) Ако успее да си дигне точките литвам :D
Последна промяна от blademaster_rado на вт фев 26, 2008 6:22 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
FrEeSTyLeR
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 21, 2007 4:02 pm
Контакти:

Мнение от FrEeSTyLeR »

blademaster_rado написа:Цитат(blademaster_rado @ Feb 26 2008, 07:19 PM) 1)Икономически неизгодно е :c022:
2)Под точките ми е :(
3)Скаутите ми нарастнаха на :::::::::::::Скаут ( max: 3603 )::::::::::: (ниво 9) Ако успее да си дигне точките литвам :D
Колко точки ви трябват ?
I close my eyes, only for a moment, and the moment's gone / All my dreams, pass before my eyes, a curiosity
Dust in the wind, all they are is dust in the wind / Same old song, just a drop of water in an endless sea
All we do, crumbles to the ground, though we refuse to see
Don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky / It slips away, all your money won't another minute buy
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Контакти:

ми ся съм на около 103к.Края ми казаха че е утре на обяд.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Цитат1)Икономически неизгодно е c022.gif[/quote]
;D И накрая гадните админи ти кажат, че не щат да ти запазят спестената флота и за другия рунд... Тей е, тей е, пести, пести... щ'и тряя... :)
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Контакти:

А в крайна сметка кога ще приключи детмач режима ? час :дата ? или отново всичко е тайна ?
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

blademaster_rado написа:Цитат(blademaster_rado @ Feb 27 2008, 10:27 PM) А в крайна сметка кога ще приключи детмач режима ? час :дата ? или отново всичко е тайна ?
То,които имаха да се бият,се избиха ...
вие още тръпнете над защитните установки :lol:
viva лек лазер,viva малък щит :c022:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”