[Red Army]crab & [АЛДАН]liolio

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

ALDAN

Мнение от ALDAN »

crab написа:Цитат(crab @ Feb 9 2008, 05:11 AM) поредния клоун се изказа!я погледни къде са ми колониите смешко
Грозен само не обиждай да не останеш без звезда разбра ли ме а не без звезда и без глава ламйо такава нали си мн луд е ела с туй ЗНС мене да бутнеш ела ми на главната е паляк .... ше обижда той съодборниците :@ виж се бе от цял рунд направи един удар и вижте кой съм аз през останалото време синя като останалата част от отбора си :) Аре ако си мн надахан и добар ела ми нагости с туй ЗНС да те видя колко вдигаж аз и ти тектеке на 2 340 ;)
Последна промяна от ALDAN на съб фев 09, 2008 7:11 am, променено общо 1 път.
seal
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 23, 2008 11:34 pm
Контакти:

Мнение от seal »

ALDAN написа:Цитат(ALDAN @ Feb 9 2008, 08:10 AM) Грозен само не обиждай да не останеш без звезда разбра ли ме а не без звезда и без глава ламйо такава нали си мн луд е ела с туй ЗНС мене да бутнеш ела ми на главната е паляк .... ше обижда той съодборниците :@ виж се бе от цял рунд направи един удар и вижте кой съм аз през останалото време синя като останалата част от отбора си :) Аре ако си мн надахан и добар ела ми нагости с туй ЗНС да те видя колко вдигаж аз и ти тектеке на 2 340 ;)

малиии ма сините алданци много устати бе.и да ти доде на гости ти кат си син с ко да та пръска с белина ли?ае бегай да търкаляш аспирини нещастник грозен
ALDAN

Мнение от ALDAN »

seal написа:Цитат(seal @ Feb 9 2008, 08:17 AM) малиии ма сините алданци много устати бе.и да ти доде на гости ти кат си син с ко да та пръска с белина ли?ае бегай да търкаляш аспирини нещастник грозен

:lol: ти пък кой си за кво са бориш ако искаш нещо казах кординати там сам гонете ме бийте ме сички заедно а аз 1 по 1 ше ви мятам ;)
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

@Алданче
Освен да се каниш и да ръсиш глупости във форума, нещо в играта...?
Пък и ти не си направил кой знае колко битки, ми се струва.
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

Porter написа:QUOTE(Porter @ Feb 9 2008, 04:36 PM) @Алданче
да определено не е направил то тва 11 място в класацията по бойни точки е подарак от админите :lol: сега погледнах вашия чуден съюз и какво от първите 15 само този най силния от вас играе 13 играчи са сини а един му е останала една протекцийка си е забил ама иначе и вие знаете

а някой по горе беше казал сините алданци виште се вие смешници аз кога съм посинявал а понеже и аз непомня мерете си приказките ще е най добре за вас

С НЕуважение Леон
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Porter написа:Цитат(Porter @ Feb 9 2008, 04:36 PM) @Алданче

Оф потаре квода ти кажа днеска нещо не съм в настроение за заяждане и безмислени спорове ;)

но мисля че Леон даде одговор на вапросати надявам се да си доволен от него щото аз съм мн доволен ;)
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Feb 8 2008, 11:46 AM) Червеноармейски дини, руско производство дами и господа ! 1 ама трие хъхъ
След моите вече 5 изтрити планети (2 играча напълно и 2 главни) и crab се включва в намаляването на вражеските ГЛАВНИ планети ...
Сега от лотарията печели алданеца liolio !!! ЧЕСТИТО !

[Red Army]crab & [АЛДАН]liolio

crab каза за вас:
малеееее касите са почнали да ползват протекции :p019: :lol:
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Не ми е до игра, скука е въвъ втора и затова си синея :p140:
А за битките на алданчето, кърти каси и се гордее. А това, че цял рунд ме дразни с глупавите си закани ? За тези битки ти говоря - колко хора от съюзите с който сте във война?
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

Porter написа:Цитат(Porter @ Feb 10 2008, 09:07 AM) Не ми е до игра, скука е въвъ втора и затова си синея :p140:
А за битките на алданчето, кърти каси и се гордее. А това, че цял рунд ме дразни с глупавите си закани ? За тези битки ти говоря - колко хора от съюзите с който сте във война?

Спирайте модовете и да се почваме бе - СТОЙКО до кога ше го чакам това зайче да свали синята фанелка, д аму покажа мойте топки юнашки :lol: :lol: :lol:

Айде , че скука бе - давайте да се млатиме - спирайте модовете и без спай ше летя - ич ми не е :crazy_pilot:
Потребителски аватар
jokeyfirst
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 14, 2008 7:21 am
Контакти:

Мнение от jokeyfirst »

Porter написа:Цитат(Porter @ Feb 10 2008, 09:07 AM) Не ми е до игра, скука е въвъ втора и затова си синея :p140:

Май не от скука а от страх синеят всички червеноармейци .Бутнахте една планетка и не спирате да се радвате, сигурно гуляете още.Но спрете модовете и играйте.Рунда е към края си, а корабчетата няма да ви ги дадат и в следващия рунд. Пуснете ги да летят , та макар и да е към някой АЛДАН-ски склад. :)
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2118197][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”