Котарачко написа:Цитат(Котарачко @ Feb 2 2008, 03:47 PM) Ами аз до колкото си спомням правилата се появиха изведнъж във форума 2-3 часа преди старта.Кога сме имали шанс да дадеме предложения когато рестарта беше вече факт
![]()
Само едно ми не е ясно, как може тая игра да я играете 2/3 години и да се не научихте, че правилата се запазват същите като тези на последния стартирал рунд, а имено рунд 7 на вселена 1, единствено ако има някакви съществени промени, администрацията загатва за това или казва, аз не виждам никакви промени в спийда всичко е в реда на нещата. Относно атаките с шпионски сонди, флууда се наказва, не е нужно да припомням, че разчитането на смс известяване граничи с глупоста, в което сам се убеди имено добър играч като петърмирчев предния рунд на спийда. Относно рециклажа, бих ви помолил мъничко да помислите, рециклажа ще варира между 25 и 35%(+5/10% при миопи), не защото администрацията е решила да се заяжда с вас, а за да бъде постигнат баланс заради новата статистика която дава предимство имено на биткаджийските акаунти, аз играя в първа вселена и мога да кажа че развивам именно биткаджийски акаунт, без да играя сериозно се движа в доста горната част на класирането, което според мен е незаслужено спрямо хората които копаят и не спят по цели нощи играейки по 20 часа на ден, но такова е положението, не си представям ако рециклажа ми е твърд 50% тея хора какъв шанс имат срещу мен и останалите като мен, май никакъв. Предлагам ви да поиграете и да не се оплаквате, на биткаджийте не им пука за рециклажа, което ме кара да съм изненадан, че точно ти петре ревеш, точно ти който обикновено последната му грижа е рециклажа, ако подходиш правилно и вместо да ревеш по форума играеш, бих заложил именно на теб че ще оставиш следа този 3ти рунд на спийда. Всички останали които реват, си реват при всяко начало на следващ рунд, не заради друго, ами просто в това са по-добри отколкото в играта, всеки с възможностите си. Играйте тоя рунд и ще се убедите, че имено биткаджийските акаунти ще са водеща сила.