amnesty написа:Цитат(amnesty @ Feb 1 2008, 07:26 PM) Та да ги псувате баш как си требе нали![]()
Ами се сме си така ние, можем да псуваме модерите ама без тях не можем
petar1981 написа:QUOTE(petar1981 @ Feb 1 2008, 09:53 PM) Ами се сме си така ние, можем да псуваме модерите ама без тях не можем![]()
джубеи сан абе престани с тиа кирилици бре,цела вселена знае че пиша от лаптопа си,компа изгоре,пък и без тва съм неграмотен да не ти праи впечатлениеJubei написа:QUOTE(Jubei @ Feb 1 2008, 10:43 PM) Автора знае ли разликата между използването на "в" и "във" в българският език ?
varkulak написа:Цитат(varkulak @ Feb 1 2008, 10:37 PM) петре 1981 ти си изклиучително тъпо парче,още ли не разбра че 2000 потребители които бяха решили да не играят в вселена 1 за да могат да си се кефят на вселена спийд са жестоко прецакани.Питам аз сега защо никои не се допита до нас ами всичко се направи като в вселена 1,за чив хаспел ние чакахме 10 дена за да се тупаме в спийда,защо постъпиха така,акобяха казали по рано че рунда на вселена спиид ше е по новите правила и новости то никои нямаше да се регне у спийда и ерата на нито постигнатото щеше отново да е на лице.Нек ти обясна защо админите така постъпиха,пуснаха новите промени и в спийда защото искат да привлекат паплач по не правилен начин които те мислят за правилен,ако потребителите знаеха преди да започне рунда на спиид вселена че ше е така с новите правила то евентуално нямаше да има никои в спийда,и те го знаеха перфектно,не един път батко ти варкулак е казва целата истина,помисли малко върхо тези разсъждениа и погледни 90 те процента аудиториа и много добри играчи погледни и ми кажи доволни ли са,ти си един лицемер и мазник,дръвен фолософ,мрънкащ врели некипели,дори ти не знаеш кво мислиш ти просто гледаш впечатление да направиш с цялата си мазния,аз съм човек държащ винаги да говори в очите и да не крие истината.Помислете малко по тия записки на батко ви варкулак и като се мине време пак ше разберете че съм бил винагис 1 ход ред вас,тоес 1 година,дори тези когато мислеха че играта ше е гот с новите промени аз ви повтарях че няма да е защото съм с широко отворени очи а разлика от повечето потребители,е да мина се времето и 50 процента от потребителите които твърдяха че ше е гот сега вече са на друго мнение,и за да го разберат тва требваше да пипнат и опитат,щото младо мезенце на селска маса не се градска маса не се еде,и другото нещо както каза бат славко хора чужденци ни трябват да гио нулираме но не и техното мнение да си го запазат за тех си,защото тези шибеци не знаят дори сливовата ракия с какво се забърква.![]()
petar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Feb 1 2008, 10:56 PM) Върки, според мен ад мините са ни уведомили по рано за промените във спееда и ние много добре знаем какво ни чака.А и още от предните постове съм ти писал че няма до дойде Тодор живково време. Хляба няма да стане 20ст. Нали? На мен лично си ми харесват промените![]()
amnesty написа:QUOTE(amnesty @ Feb 1 2008, 11:39 PM) Върки, до колкото не ме лъже памета в 90% от случаите на новост при старт на някоя вселена, тя винаги бива добавена в последващите стартове на вселена! Така че тези промени не би трябвало да учудват никой - дали хората са доволни е друг въпрос!
П.П. За протокола - petar1981 e бил наказван 15 пъти и 4 пъти амнистиран![]()