Скапан грип
аз пък бих казал, че всичко идва от РЕДОВНОТО пиене, но във ФОРУМА. С виртуални бири и т.н. алкохоли, грип се хваща лесно.duinox написа:QUOTE(duinox @ Jan 28 2008, 12:18 PM) аз бих казал пък всичко идва от редовно пиене и разхождане гол по улиците![]()
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
По принцип ... последната седмица от старата година и първата от новата съм болен, че не мога да изтрезнея на даскало ... Малко трудно ми идва. Иначе тази година ... бях наистина болен ... Ама аз си бях контузен и после ...
Иначе има ли грип - "Слънче бряг" с билков чай и маааалко сиренце. Или оздравявам или лягам и ... на другия ден повтарям процедурата
Иначе има ли грип - "Слънче бряг" с билков чай и маааалко сиренце. Или оздравявам или лягам и ... на другия ден повтарям процедурата
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
- Контакти:
Бе да чукна на дърво тая зима я преживявам без проблеми досега
А иначе всичко ви идва от зомбясването по цял ден пред компа ... излезте на чист въздух бря :> И си пийте ... профилактично
А иначе всичко ви идва от зомбясването по цял ден пред компа ... излезте на чист въздух бря :> И си пийте ... профилактично
Последна промяна от Stankata на пон яну 28, 2008 7:29 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
Бе вие хубаво приписвате всичко на алкохола или липсата му, но тази година грипа не е мутирал щам от миналогодишен, а е нов, така че по-болнавите да се замислят за ваксини (ако вече не е късно).
Първите симптоми са болки в ушите, гърлото и дробовете (за белите говоря, ако ви болят черните му се вика цироза
) и чак след третия ден се появяват типичните за грип температура, кашлица и прочие. Стигнете ли до температурата, лечението е само с антибиотици
Първите симптоми са болки в ушите, гърлото и дробовете (за белите говоря, ако ви болят черните му се вика цироза
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Първо - за ваксини е късно.Loveless написа:QUOTE(Loveless @ Jan 28 2008, 10:33 PM) Бе вие хубаво приписвате всичко на алкохола или липсата му, но тази година грипа не е мутирал щам от миналогодишен, а е нов, така че по-болнавите да се замислят за ваксини (ако вече не е късно).
Първите симптоми са болки в ушите, гърлото и дробовете (за белите говоря, ако ви болят черните му се вика цироза) и чак след третия ден се появяват типичните за грип температура, кашлица и прочие. Стигнете ли до температурата, лечението е само с антибиотици
Второ - от тях няма никъв смисъл
Бях с температура и най - тежкото което пих беше Фервекс, та не плаши хората
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]