Скапан грип

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

аз бих казал пък всичко идва от редовно пиене и разхождане гол по улиците :)
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

duinox написа:QUOTE(duinox @ Jan 28 2008, 12:18 PM) аз бих казал пък всичко идва от редовно пиене и разхождане гол по улиците :)
аз пък бих казал, че всичко идва от РЕДОВНОТО пиене, но във ФОРУМА. С виртуални бири и т.н. алкохоли, грип се хваща лесно.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Кой ви е бармана във форума :)
So we crawl.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

CooL написа:Цитат(CooL @ Jan 28 2008, 07:04 PM) Кой ви е бармана във форума :)
Сипиииииииииииииииии
CORWIN е назначен !
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Каос :arg: :P
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Пийте по едно BBC от мене :P
So we crawl.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

По принцип ... последната седмица от старата година и първата от новата съм болен, че не мога да изтрезнея на даскало ... Малко трудно ми идва. Иначе тази година ... бях наистина болен ... Ама аз си бях контузен и после ...
Иначе има ли грип - "Слънче бряг" с билков чай и маааалко сиренце. Или оздравявам или лягам и ... на другия ден повтарям процедурата :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Бе да чукна на дърво тая зима я преживявам без проблеми досега :)

А иначе всичко ви идва от зомбясването по цял ден пред компа ... излезте на чист въздух бря :> И си пийте ... профилактично ;)
Последна промяна от Stankata на пон яну 28, 2008 7:29 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Бе вие хубаво приписвате всичко на алкохола или липсата му, но тази година грипа не е мутирал щам от миналогодишен, а е нов, така че по-болнавите да се замислят за ваксини (ако вече не е късно).
Първите симптоми са болки в ушите, гърлото и дробовете (за белите говоря, ако ви болят черните му се вика цироза :c022: ) и чак след третия ден се появяват типичните за грип температура, кашлица и прочие. Стигнете ли до температурата, лечението е само с антибиотици
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Loveless написа:QUOTE(Loveless @ Jan 28 2008, 10:33 PM) Бе вие хубаво приписвате всичко на алкохола или липсата му, но тази година грипа не е мутирал щам от миналогодишен, а е нов, така че по-болнавите да се замислят за ваксини (ако вече не е късно).
Първите симптоми са болки в ушите, гърлото и дробовете (за белите говоря, ако ви болят черните му се вика цироза :c022: ) и чак след третия ден се появяват типичните за грип температура, кашлица и прочие. Стигнете ли до температурата, лечението е само с антибиотици
Първо - за ваксини е късно.
Второ - от тях няма никъв смисъл :) и това го казват доста експерти в тая област. Толкоз много ги рекламират, защото трябва все пак да се пълнят гушките, а ефекта от тях е да се разболееш най - много :)

Бях с температура и най - тежкото което пих беше Фервекс, та не плаши хората :) Иначе 2-3 седмици се мъкнах с хрема и кашлица, ама най - тежките моменти минаха бързо за 1-2дена :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”