Отново за системата за битки

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Хера, също така (хипотетично, в другата тема, където се обсъждаше) ако има 1 колонизатор - един блок от 30% вкарва атака в 1 колонизатор, а флотата на защитника не се разделя и бие нацяло по мене...

Колкото до цитирания от теб вариант:

http://rogertaylor.hit.bg/Angel%5Eof%5E ... islin.html

Тук, 1ви рунд защитника губи сондите си+73 кръста...не знам каква е точно предишната система за битки(по-точно как е написана), но на мен ми изглежда коректна - ако атаката върху една група я разруши, остатъка от атаката отива върху друга група...поне според доклада е така.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 23 2008, 05:26 PM) Хера, също така (хипотетично, в другата тема, където се обсъждаше) ако има 1 колонизатор - един блок от 30% вкарва атака в 1 колонизатор, а флотата на защитника не се разделя и бие нацяло по мене...
И четем предния ми пост предпоследното изречение ... Битките са НОВИ. Ако преди сте играли по един начин, сега ще се научите да играете по друг. Като слага той колонизатор, сложи и ти. Преди ако някой правеше 2000 кръста и ти правеше толкова за да го набиеш (примерно). Става дума за тактики които важат и в двете посоки и за теб и за другия участник в битката. Сега кой ще вложи мисъл и знание в играта ... ще видим.
Предната система беше тъпа- събира се целия damage и се нанася на флотата като се определя произволно какво пада най- напред. Тоест ако има проста системна за битки това беше предишната такава. Сега има повече място за майсторлък, стратегии, красота в играта, а не просто дойдох фърлих ти една гора бой и кьотек и си заминах ...

П.С. Кой каза, че флотата на защитника не се цепи? Цепи се та се пука даже ...
Последна промяна от deity на ср яну 23, 2008 4:32 pm, променено общо 1 път.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Empire
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет авг 03, 2006 12:11 pm
Контакти:

Мнение от Empire »

Браво бе :)
Тази система е по-балансирана :) ( or just look like this :D )
[url=http://bulgaria.forumotion.com][/url]
Потребителски аватар
zevss11
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юли 04, 2007 4:19 pm
Контакти:

Мнение от zevss11 »

xepa написа:Цитат(xepa @ Jan 23 2008, 05:31 PM) И четем предния ми пост предпоследното изречение ... Битките са НОВИ. Ако преди сте играли по един начин, сега ще се научите да играете по друг. Като слага той колонизатор, сложи и ти. Преди ако някой правеше 2000 кръста и ти правеше толкова за да го набиеш (примерно). Става дума за тактики които важат и в двете посоки и за теб и за другия участник в битката. Сега кой ще вложи мисъл и знание в играта ... ще видим.
Предната система беше тъпа- събира се целия damage и се нанася на флотата като се определя произволно какво пада най- напред. Тоест ако има проста системна за битки това беше предишната такава. Сега има повече място за майсторлък, стратегии, красота в играта, а не просто дойдох фърлих ти една гора бой и кьотек и си заминах ...

П.С. Кой каза, че флотата на защитника не се цепи? Цепи се та се пука даже ...
с тези разсеики да не я докараме до късмета при шпионажа.аз му влизам с 5 транса тои с 20 кръста ама оръдията им без локализатори и стрелят по сянката ми.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

ми който е играл хановете може да се сети за какво говори Хера. Слагаш по повечко корабчета по 1 брой и имаш по - голям шанс, противниковата флота да си издумка патрондажа по единичните бройки, а не по яката армия.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
zevss11
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юли 04, 2007 4:19 pm
Контакти:

Мнение от zevss11 »

VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Jan 23 2008, 09:41 PM) ми който е играл хановете може да се сети за какво говори Хера. Слагаш по повечко корабчета по 1 брой и имаш по - голям шанс, противниковата флота да си издумка патрондажа по единичните бройки, а не по яката армия.
абе съгласен съм ама на ноксите расовия кораб тогава за какво им е.слагаш един колонизатор при кръстовете пращаш атака през стотина системи и се молиш защитника да не си погледне календара.
Последна промяна от zevss11 на ср яну 23, 2008 8:47 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Какво сте се размрънкали ... на който не му харесва прай като мене ... проба ... не му харесва .. набива мод и подарява акаунта :)
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

проблема ще се види с пълна сила когато излезнат големите флоти.много хубави обяснения.само дето имат един ама много съществен недостатък.в приведените примери се изтъква предимството на разнородната флота.пълнежи кърпежи и какво ли още не.имам един въпрос ?я направете сега анализ че с тази система фактора изненада и внезапност пада до абсолютна нула да не кажа че липсва .защо ли?това ли ме питате?
ами просто е .скоростните характеристики са заминали на кино,демек няма ги.щом ползвате разнородна флота моля имайте предвид че те ще се движат със скоростта на колонизатора ако има такъв там.а ако го няма?е тогава се пригответе за личния си стоматолог.ще имате нужда от нови зъбки.от мене толкова .
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Еми ... пиратите са най-облагодетелствани. Тъй ли и иначе се бият с обикновени и звездни изтребители и летят само с изтребители. На миопите честито. На другите - следващия рунд. Аз продължавам да си мисля, че ако играя, ще си продължа по първоначалния план. Бомбери до дупка, и 1 колонизатор. То и без това скоростта им не се различава много ... :)
Последна промяна от VaN__ на ср яну 23, 2008 9:53 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 23 2008, 10:52 PM) Еми ... пиратите са най-облагодетелствани. Тъй ли и иначе се бият с обикновени и звездни изтребители и летят само с изтребители. На миопите честито. На другите - следващия рунд. Аз продължавам да си мисля, че ако играя, ще си продължа по първоначалния план. Бомбери до дупка, и 1 колонизатор. То и без това скоростта им не се различава много ... :)
не много инсо само 2 пъти. и като сложиш ъпгрейдите малко повече
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Отговори

Върни се в “Off Topic”