[ШАХМАНИЯК ]ferrata vs [ PITBULLS ]gamencerista

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

Kisi написа:Цитат(Kisi @ Jan 20 2008, 10:49 PM) Много Феррата :) Ти ги изби бре ... сега да си признае кой е в коефицента на феррата от питбуллс , да ни даде след време и доклад с него . Продължавай така , успеха да е с теб :) Сам си срещу цял съюз и успяваш :bravo:

Не е сам ! :girl_witch: Може да го попиташ даже ;]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Разбира се,че не е сам.Куп народ мрази песовете и са готови да му помогнат по какъвто и да е било начин...И Попа заедно с Кокуто му го доказаха,сега и Мтел и Фиона,фера мажи ги ти рециклажите ги остави на нас да ти ги прибираме...
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 21 2008, 01:37 PM) Разбира се,че не е сам.Куп народ мрази песовете и са готови да му помогнат по какъвто и да е било начин...И Попа заедно с Кокуто му го доказаха,сега и Мтел и Фиона,фера мажи ги ти рециклажите ги остави на нас да ти ги прибираме...

Румпи аз мтел невиждам в играта :lol:
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Е то беше време да смениш ника...
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Pixoo написа:QUOTE(Pixoo @ Jan 21 2008, 01:23 PM) Не е сам ! :girl_witch: Може да го попиташ даже ;]
Е разбирасе , личния му резултат спрямо цял съюз сигурно е 10:1 :)
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”