[СМЕРШ]Loveless vs [It'sFryday]skorpionbg
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
skorpionbg
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
тц тц тц
Ми като се радваш, не го казвай на глас, че сигурно е въпрос на време вече да се намери някой древен владател да каже, че си ме налял
Иначе "all my respect"! Често се намират хора, които не могат да посрещат достойно загубите, особено ако ги крие анонимността на Интернет. Радвам се, че не си от тях! Пък и ти вече си направил име в тая игра, сега и ние "зелените" можем да натрупаме малко самочувствие на твой гръб
Ми като се радваш, не го казвай на глас, че сигурно е въпрос на време вече да се намери някой древен владател да каже, че си ме налял
Иначе "all my respect"! Често се намират хора, които не могат да посрещат достойно загубите, особено ако ги крие анонимността на Интернет. Радвам се, че не си от тях! Пък и ти вече си направил име в тая игра, сега и ние "зелените" можем да натрупаме малко самочувствие на твой гръб
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
хахахаха
"Не е луд тоя, дето яде баницата, а тоя, дето му я дава"
Щом е наливане предлагам или битките да бъдат забранени, за да няма наливания, или да се наказват строго всички, които си забравят флота! Примерно с редуциране на флота могат да ги наказват!!!
"Не е луд тоя, дето яде баницата, а тоя, дето му я дава"
Щом е наливане предлагам или битките да бъдат забранени, за да няма наливания, или да се наказват строго всички, които си забравят флота! Примерно с редуциране на флота могат да ги наказват!!!
Последна промяна от Loveless на вт яну 22, 2008 9:31 am, променено общо 1 път.
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
-
skorpionbg
В интерес на истината, ел.повреда в квартала беше причината да се проведат тези битки(казвам го, за да няма недоразумения). Целия район нямаше нет и следователно....бум
)) По тази тема спекулации няма нужда да се правят 
Последна промяна от skorpionbg на вт яну 22, 2008 12:02 pm, променено общо 1 път.