Бягайте в леглата...
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
за*би ти тая работа! Аз пробвах да зарибя моята, та сега ми мрънка, че играя БФ, въпреки че е на другия край на България 
Последна промяна от Loveless на чет яну 17, 2008 8:02 pm, променено общо 1 път.
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
Loveless написа:Цитат(Loveless @ Jan 17 2008, 09:00 PM) Заеби ти тая работа! Аз пробвах да зарибя моята, та сега ми мрънка, че играя БФ, въпреки че е на другия край на България![]()
спомена ли нещо за уникатите на които налиташ?или аз бъркам?
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Най-лошия тип сийтър - "реактивния".От София до Бургас за секундиLoveless написа:Цитат(Loveless @ Jan 17 2008, 11:00 PM) Заеби ти тая работа! Аз пробвах да зарибя моята, та сега ми мрънка, че играя БФ, въпреки че е на другия край на България![]()
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
The.Devils.Own
- italianpower
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
- Контакти:
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Доверие никому.Аз оставих жената във втори рунд на 2 ра да ме наглежда и корлеоне ме занули.Вълка за какво му е дебел врата,щото си върши работата сам
.
Последна промяна от niki_god на пет яну 18, 2008 7:31 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- Raid
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
- Контакти:
аххахахаахяхяхяхя казаха ли го ве!!!!Troll написа:Цитат(Troll @ Jan 17 2008, 08:41 PM)![]()
![]()
Аз съм Силвия, тиквеници,нямате ли си личен живот,работа , гаджета , ми се занимавате с тая флегматична игра,по-добре отивайте да си лягате , от тая игра няма смисъл!
булфлеета е като наркотик , даже по-зле с и психическо и физическо въздействие , жалко ,че не го осъзнавате ,а да даваш пари за виртуални екстри е т'ва трябва да си абе не ми идва точната дума ама е опасно....даже много опасно
пп. не ви ли писна да роните крокодилски сълзи ,след като сте вложили много кредит и са ви занулили кръстосвачите
пп.2 я се съвземете бе!!!
Последна промяна от Raid на пет яну 18, 2008 10:50 am, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Въх... ти от кое минало идваш бреRaid написа:Цитат(Raid @ Jan 18 2008, 11:10 AM) аххахахаахяхяхяхя казаха ли го ве!!!!браво на силвето само дето пак ще си дам моя пример и пак няма да им дойде акъла в кратуните
много е простичък ама на дали ще го разберат:
булфлеета е като наркотик , даже по-зле с и психическо и физическо въздействие , жалко ,че не го осъзнавате ,а да даваш пари за виртуални екстри е т'ва трябва да си абе не ми идва точната дума ама е опасно....даже много опасно
пп. не ви ли писна да роните крокодилски сълзи ,след като сте вложили много кредит и са ви занулили кръстосвачите,а и да влагате после комплекси с мисълта ,че ще му го върнете тъпкано ... интересна работа
пп.2 я се съвземете бе!!!
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.