и аз съм бил на 26, ма ся съм на 16... :>petar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Jan 14 2008, 08:37 PM) абе защо си отваряте старите рани каквото е било преди 100 години било е. И аз съм бил на 16, но сега съм на 26![]()
Зов за помощ
Мдам , каквото било , било , тогава си беше яко ,е не аз аз Голдън акс беше минал току що 150к, а и не ми се говори вече по темата,всичко си го имаше подробно описано в малкия форум.Който е участвал във всичко това ,знае за какво става дума
Благодаря на Ловелес ,че все още си спомня за това...Но в заключение ще кажа ,че подписа на Петърчо 1981 най много ми хареса...за жената и 5000-те психопата ...така че ......

Бобето:Сега излизам от мод и о чудо! Занулен съм и то когато атакувах! ШОК! Естествено първата реакция ми беше, какъв е този бъгняр! Давай елката, смятай - невъзможно! Бъг! Та нека почна отначало.
Владд:****за пореден път показа кой кой е, предизвиквайки звездопад. Ако за всяка падаща звезда е намислял по едно желание - очаква ни доста интересно бъдеще.
Съюзът RedArmy предстои да му връчи орден "За храброст" в признание за борбата му срещу световния тероризъм.
Pesss:Хора погледнете се малко де... Това е най-бързо спамената тема в историята на трибуната... Победители, победени, коалиционни партньори и врагове, модератори и новинари спамят заедно... Каква душевна идилия, не мислите ли ??
Владд:****за пореден път показа кой кой е, предизвиквайки звездопад. Ако за всяка падаща звезда е намислял по едно желание - очаква ни доста интересно бъдеще.
Съюзът RedArmy предстои да му връчи орден "За храброст" в признание за борбата му срещу световния тероризъм.
Pesss:Хора погледнете се малко де... Това е най-бързо спамената тема в историята на трибуната... Победители, победени, коалиционни партньори и врагове, модератори и новинари спамят заедно... Каква душевна идилия, не мислите ли ??
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
Е как няма да си спомням
Това беше края на 2005-а, ако не ме лъже паметта, а аз горе-долу оттогава играя БФ, и за тези около 2 години и половина не съм виждал по-феноменално изпълнение
Исках да го дам на едно приятелче, с което се запознах в играта, че той играе отскоро и такива работи му изглеждат като митове сигурно.
Това беше края на 2005-а, ако не ме лъже паметта, а аз горе-долу оттогава играя БФ, и за тези около 2 години и половина не съм виждал по-феноменално изпълнение
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
- petar1981
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
- Контакти:
ами брат тогава за нашата история беше цял сериал, човекът правеше по 23 часа на ден пред компа пък и аз исках да му обясня да обърне малко внимание на жена сиTroll написа:Цитат(Troll @ Jan 14 2008, 09:11 PM) Мдам , каквото било , било , тогава си беше яко ,е не аз аз Голдън акс беше минал току що 150к, а и не ми се говори вече по темата,всичко си го имаше подробно описано в малкия форум.Който е участвал във всичко това ,знае за какво става думаБлагодаря на Ловелес ,че все още си спомня за това...Но в заключение ще кажа ,че подписа на Петърчо 1981 най много ми хареса...за жената и 5000-те психопата ...така че ......
![]()
![]()
![]()
petar1981 лс към TUNJO
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Мда Вато беше готин пич.Аз започнах от втори рунд на втора да
играя и не съм бил свидетел на случая но много яко изпълнение
заслужава и до днес да се говори за него.
А последно доколкото си спомням той наистина играеше във Рохан,
бяхме приятели със него през няколкото рунда който играхме заедно
но мисля че се отказа предния рунд или по предния не помня вече
ми каза че му е последен.
играя и не съм бил свидетел на случая но много яко изпълнение
заслужава и до днес да се говори за него.
А последно доколкото си спомням той наистина играеше във Рохан,
бяхме приятели със него през няколкото рунда който играхме заедно
но мисля че се отказа предния рунд или по предния не помня вече
ми каза че му е последен.
Последна промяна от Newromancer на пон яну 14, 2008 10:05 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
http://bfclans.man1a.com/phpbb/viewtopic.php?t=19Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 14 2008, 08:09 PM) Има я историята във форума на клановете, но той е затворен за профилактика...
Не нямам за което благодаря на hit.bg ... А и да алемора имаше да го ...Serial_H написа:Цитат(Serial_H @ Jan 14 2008, 08:12 PM) Ако Lord Demonic пази някъде бекап (копие) на форума на bfcalns, може би ...
Тук също има малко, обаче за съжаление са само бекапите на битките, и те не работят, щото алемора не си поддържа акаунта в data.bg http://tribune.assenoff.net/phpBB2/viewtopic.php?t=6
Последна промяна от LorD DemoniC на вт яну 15, 2008 12:20 pm, променено общо 1 път.
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти: