Мотивацията
- WhiteSnake
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
- Контакти:
Напълно съм съгласен с The.Devils.Owns, в сегашната и форма, мотивацията общо взето е непотребна. В началото на играта 20тина минути повече нищо не са, а пък по-натам вече е по-оферта да правиш колонии на бизък координат и да атакуваш за 10-тина минути и много по-малко газ. а колонии можеш да си направиш при всеки враг. удряш някой, триеш си колонията и я правиш при друг 
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
5 полета, по 20 мин в едната посока. Правиш 2 курса повече, ако играеш плътно цял ден. Не е лош бонуса за началото ... при мен обаче не работи нещо. Дам ли нано за полета и хоп, минутка след това жертвата влиза. Ми предпочитам да летя на 10% и да си купя бира
Нещо не ме кефи да ползвам бонуси, които ме карат да мисля за световните конспирации.
The Deejay's an Alien
Златно правило в Булфа: жертвата влиза или 3 минути след изпращането на атаката по него, или 3 минути преди ударът... възможни са разминавания с 15-20 секунди понякога :}macumba написа:Цитат(macumba @ Jan 15 2008, 02:39 PM) 5 полета, по 20 мин в едната посока. Правиш 2 курса повече, ако играеш плътно цял ден. Не е лош бонуса за началото ... при мен обаче не работи нещо. Дам ли нано за полета и хоп, минутка след това жертвата влиза. Ми предпочитам да летя на 10% и да си купя бираНещо не ме кефи да ползвам бонуси, които ме карат да мисля за световните конспирации.
Последна промяна от LoaD на вт яну 15, 2008 7:04 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
- `Raziel`
- Майор (Major)
- Регистриран: съб окт 01, 2005 11:59 pm
- Контакти:
Това сега го забелязвам...отдавна не съм играл.Въпросът е, че щом минималното време е 40 мин. всичко е наред най-много да ограбиш някой по-далечко от теб.Щото малко по-нататък като се лети с кръстове планета-планета за 7 мин. няма и толкова едва ли ще е много изгодно да ползваш мотивация 
Aut Caesar aut nihil!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166540][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166540][/url]
-
The.Devils.Own
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
данните ти освен различни, с и неточни......The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Jan 16 2008, 10:53 AM) По различни данни можеше до вчера, така че ....![]()
иначе като знаеш с колко кредити разполагам.... знаеш ли с колко ресурс щях да бъда към момента
Последна промяна от CORWIN на ср яну 16, 2008 10:56 am, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
-
DeadMan
- Майор (Major)
- Регистриран: пет окт 14, 2005 2:23 pm
- Контакти:
SiXKiLLeR™ написа:QUOTE(SiXKiLLeR™ @ Jan 16 2008, 12:02 AM) Да ама в момента и да влезе 3 мин преди атаката ако си няма колония нема как да си спаси флота - докато намери човек дето да не е в протекция ...![]()
Аз винаги в такъв случай просто копирам кординатите на тоя, дето ме атакува, след което пращам атаката към него
[i]Dread One[/i]
[i]Better dead and walking than alive and crawling.[/i]
[i]Better dead and walking than alive and crawling.[/i]