Статистиката

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 14 2008, 08:09 AM) Ицо, а според мен не губи - нито от липсата на банка, нито от ограниченията в търговията с газ:
е вярно че икономиката забавя развитието си..... но и 1-ва (ясно е казано) е ориентирано бойна вселена...... така просто се ограничава по-бързото достигане на умопомрачаващи флоти и млатенето с тях....

а колкото до газта, караш ме да се замисля, какво ли ще е след като миопите (като раса) стъпят във 2-ра, а не дай си боже в 3-та вселени..... според мен тогава ще настъпят изврящения.....

Миоп, с нанокредити (които е готов да изхарчи в играта) + банка + търговия на газ от астероиди + специланости......
не ми се мисли: по скоро трябва да се погледне, дали тази раса (с генотипните си бонуси) няма да се окаже свръхпривилигирована за друга вселена.
(аналогичен може би е и случая в Спийд вселената, но за там не съм особенно сигурен)
Хм, не съм толкова убеден за горните неща, обаче ако има търговия на расови кораби и Миоп във вселената... мхм :) , яко стана. И със 100к точки над него да си, пак няма да се знае дали не е с по-добри скорости... :> а като трепе i-та, и повече рециклаж ще има... ц, ц :} конфедерацията май е за пенсия вече.
Последна промяна от LoaD на пон яну 14, 2008 9:02 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”