рециклажа и неговото изчисляване
-
skorpionbg
- zagi
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет яну 12, 2006 5:21 am
- Контакти:
не че аз разбрах де .....
Последна промяна от zagi на нед яну 13, 2008 6:40 pm, променено общо 1 път.
Не вярваш в Бог?!?Гръм да те удари!!!
Не вярваш в KillerTeam ? Да те занулят дано !
Не вярваш в KillerTeam ? Да те занулят дано !
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
и ква стана тя?.биеш един със структура примерно 270к,ама в кръстове и с ограбеното и реца примерно си на нула или малко на печалба,биеш едни със 135 ракетки(същата структура,а при тертет и повече,а и ако го биеш) и си на абсолютната загуба.да летя ли,за какво,я да се окопавам аз!!!.булзащита
Едит - ето и примери :
1. 10 кръста = 270к * 30%(средна стойност)=81к рец.
2.135 р * 2000 = 270к * 40% загуби или 108к структура* 30% рец =32400к.
Едит - ето и примери :
1. 10 кръста = 270к * 30%(средна стойност)=81к рец.
2.135 р * 2000 = 270к * 40% загуби или 108к структура* 30% рец =32400к.
Последна промяна от niki_god на нед яну 13, 2008 6:53 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Благодаря! И аз така предполагах, но все пак да попитам, че да не стават грешки после.skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 13 2008, 07:35 PM)РЕЦИКЛАЖА СЕ ИЗЧИСЛЯВА ВЪРХУ ЗАГУБЕНАТА СТРУКТУРА.
П.С. Ники, не се пали! Тръните ще ги заобикаляме
Последна промяна от macumba на нед яну 13, 2008 7:05 pm, променено общо 1 път.
The Deejay's an Alien
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Иване,ти най добре знаеш че всеки почва с някаква стратегия и извинявай да ти променят условията за игра без да бъдеш уведомен е меко казано странно.мисля приложения линк ще е полезен - http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=49014macumba написа:Цитат(macumba @ Jan 13 2008, 08:02 PM) Благодаря! И аз така предполагах, но все пак да попитам, че да не стават грешки после.![]()
П.С. Ники, не се пали! Тръните ще ги заобикаляме![]()
Последна промяна от niki_god на нед яну 13, 2008 7:10 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
- letalenizhod
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
- Контакти:
skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 13 2008, 07:35 PM)РЕЦИКЛАЖА СЕ ИЗЧИСЛЯВА ВЪРХУ ЗАГУБЕНАТА СТРУКТУРА. Ако ще да се се бил с цялата вселена, 45% от ЗАГУБЕНАТА структура ще е максималния рециклаж.
аз подозирам че съм малко луд и доста тъп.ама извинете ме вижте това.директно свалено от калкулатора.
Доклад от битка
Дата: 13-01-2008, 21:25
Към края на битката
Player 1 (Нападател) 1:1:1Проучвания Ниво %
Оръжейни системи 0 0%
Щитове 0 0%
Броня на кораба 0 0%
Лазерни системи 0 0%
Йонни технологии 0 0%
Плазмени системи 0 0%
Player 2 (Защитник) 1:1:2Проучвания Ниво %
Оръжейни системи 0 0%
Щитове 0 0%
Броня на кораба 0 0%
Лазерни системи 0 0%
Йонни технологии 0 0%
Плазмени системи 0 0%
Анализ Рунд 1Player 1 (Нападател)1Player 2 (Защитник)1
1 Скаут (Нападател) удря Ракетна установка с 368 Атака
0 Ракетна установка (Защитник) Редукция: 0
1 Ракетна установка (Защитник) удря Скаут с 500 Атака
0 Скаут (Нападател) Редукция: 30
Анализ Рунд 2Player 1 (Нападател)1Player 2 (Защитник)1
Анализ Рунд 3Player 1 (Нападател)1Player 2 (Защитник)1
Анализ Рунд 4Player 1 (Нападател)1Player 2 (Защитник)1
Анализ Рунд 5Player 1 (Нападател)1Player 2 (Защитник)1
Анализ Рунд 6Player 1 (Нападател)1Player 2 (Защитник)1
1 Ракетна установка (Защитник) Редукция: 0
Край на биткатаPlayer 1 (Нападател)1Player 2 (Защитник)
Атакуващият е победителБоен опит
Атакуващият губи точки: 0
Защитникът губи точки: 2
Нападателят е победител: 2 бойни точки.
Полета за рециклиране
Метал: 92,8
Кристали: 92,8
Газ: 46,4
Откраднат ресурс
Метал: 0
Кристали: 0
Газ: 0
бихте ли ми обяснили това 45% ПРОЦЕНТА ЛИ СА според мен не са.
аз съм миоп троша тази ракетна но тя дава гигантския рециклаж който виждате.въпроса ми е колко все пак са процентите?!според мене са около 11 в приведения пример на 100% унищожена установка.да ама има едни 60% за които не се дава рециклаж.или може да не съм прав.моля обяснете ми това не мога да го разбера и това си е ако може с картинки,моля ви
Последна промяна от letalenizhod на нед яну 13, 2008 7:48 pm, променено общо 1 път.
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Някой рече и отсече - 45 % от загубената структура
Последна промяна от niki_god на нед яну 13, 2008 7:58 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
Здравей Ники,
гледам бая запалена тема си отворил
получил си отоговор от Скорпи.....
явно не те удовлетворява, та искаш отговор и от админ......
та, при още постове с едно и също твърдение.... мислиш ли че нещо ще се промени или ще получиш по-бърз отговор..... невярвам !!!
.... и както твърдиш, си имал точна и ясна израдена стратегия, то само мога да ти завижам,
аз игра вече една седмица и всичко се променя според обстановката и развитието на комшиите ми..... да не говорим, че още не мога да твърдя, че всичко ми е ясно около системата за битки... и тепърва ще видя накъде ще се развивам......
Хайде холан, без излишни нерви.... играем си за удоволствие ве пак, нали
гледам бая запалена тема си отворил
та, при още постове с едно и също твърдение.... мислиш ли че нещо ще се промени или ще получиш по-бърз отговор..... невярвам !!!
.... и както твърдиш, си имал точна и ясна израдена стратегия, то само мога да ти завижам,
аз игра вече една седмица и всичко се променя според обстановката и развитието на комшиите ми..... да не говорим, че още не мога да твърдя, че всичко ми е ясно около системата за битки... и тепърва ще видя накъде ще се развивам......
Хайде холан, без излишни нерви.... играем си за удоволствие ве пак, нали
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Краси здрасти.Първо за много години,живи и здрави.По въпроса за стратегията,аз моята за месец два напред съм я изяснил.И ако до месец не е изяснено,мисля работата се е спекла яко.CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 13 2008, 09:36 PM) Здравей Ники,
гледам бая запалена тема си отворил![]()
Хайде холан, без излишни нерви.... играем си за удоволствие ве пак, нали![]()
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :