[ SaW ] Silver Bulet vs [ wizard_m ] wizard_m

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

За радост на wizard_m е ,че е имал 2 звезди иначе ако така се е билa развила битката без той да е имал звезди да неутрализира някой друг % щеше да е шоууу :)
За рециклажа немога да говора , но цъфто е прав има някаква врътка . Админи си има да проверят , няма да им отнеме много време само 1 полет трябва да проверят :)
Последна промяна от Kisi на съб яну 12, 2008 2:17 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
t_o_n
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 08, 2005 11:05 am
Контакти:

Мнение от t_o_n »

Бах злетарите! Имало врътка, това онова! Абе стегнете се. Идете пийте една бира. Само седите и чакате някой като е по-добър от вас, да кажете че е налят, има врътка, харче нано. Еми като има пари да харче нано. Негов си проблем. Ако имате и вие повече в излишък и вие щехте да харчите. И мога да ти кажа, че Веньо е бърз защото нз къде му отиват точките. Ако няма и силен флот, и скорости няма къде отива това, строял е мина за нанки да не би. Бахти, нямам думи!
venio78
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 09, 2007 9:31 pm
Контакти:

Мнение от venio78 »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jan 12 2008, 01:18 PM) Олеле аман от злетари.Венио за теб да не говоря,такъв играч си че...Добре че си късметлия и тия пари за нанки от тото-то ги вадиш,че те наливат сигурно е и ако някои хора имат тааци нека си признаят.С роял се знаем от сумати време,знам му и флотата и смея да твърдя,че далеч не на Венио е най-силната.Венио е и изключително бавен,но това е друг въпрос,за 7мин с кръст в слънчева а аз за 8.Разликата ни е 600к точки,правете си сами сметка от какво му идва ресурса,ако венио беше най-силния във вселената нямаше да прасна по 3-4-5 дистанционни мода на ден.Рояле хайде праскай го че почна много да ме нервира тоя човек...
П.П:Браво за битката добре клане...

Я кой се обади Руполинчо най голямата мишка :lol: ти па къде си тръгнал да подскачаш бе земи си извади средния пръст ето ти е в гъза да се укротиш малко мнооого голям разбирач стана на тая игра че и коментари да даваш кой къде кога и с каква скорост летял.Мноого ама много си се заблудил за скоростите и флота който имам ама на теб ли отчет да давам.А за модовете ако искам и 100 ще си пускам на ден теб нещо бърка ли те или ти нямаш нанки да си пускаш ми да ти купя бре като си го закъсал толкова :lol: . С Рояла не се познавам толкова добре,но май ще излезе най тарикат момче от всички трай си момчето гледа си играта и не лае като теб и останалите.

"Рояле хайде праскай го че почна много да ме нервира тоя човек..." тук като личен асистент или адвокат се изявяваш не мога да разбера ама си смешен който иска да заповяда аз флота няма да си го вдигна ще посрещна всеки който пожелае :c022: :a055:
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
Потребителски аватар
ZNZ
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 20, 2007 3:11 pm
Контакти:

Мнение от ZNZ »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Jan 12 2008, 01:18 PM) Олеле аман от злетари.Венио за теб да не говоря,такъв играч си че...Добре че си късметлия и тия пари за нанки от тото-то ги вадиш,че те наливат сигурно е и ако някои хора имат тааци нека си признаят.С роял се знаем от сумати време,знам му и флотата и смея да твърдя,че далеч не на Венио е най-силната.Венио е и изключително бавен,но това е друг въпрос,за 7мин с кръст в слънчева а аз за 8.Разликата ни е 600к точки,правете си сами сметка от какво му идва ресурса,ако венио беше най-силния във вселената нямаше да прасна по 3-4-5 дистанционни мода на ден.Рояле хайде праскай го че почна много да ме нервира тоя човек...
П.П:Браво за битката добре клане...

Нем не са от тото а от здраво бачкане ама няма да седна ти се обеснявам който има пари харчи все пак си ги е изработил а не да чака мама и тати да снесат някоя жълтица . Брех като на венио не е с голем флот колкото на рояла ми да вземе да литне рояла бре със флотата си па да видим к'во ще излезне мишок такъв като достигнеш топа тогава ще се обаждаш и ще даваш мнения на голем разбирач а до тогава отивай в мишата хралупа или оди играй в пясъчника :c022:
Той сигурно е трогнат че му се обръща такова внимание :a049: :a038:
Брях брях завистта не била малка работа еййй цтцтц :yako:
И като те нервира защо не земеш се занимаеш сам а ? още много лябец ти требе че в момента си една гнида айде оди у лево :f015:
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

И коя латиноамериканска драма гледаме в момента?:)))
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
t_o_n
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 08, 2005 11:05 am
Контакти:

Мнение от t_o_n »

Абе махнете ги тия! Шматоци! А Веньо, колкото до Роял, той си е пич, в играта е тъпо копеле малко, но по-добре отколко ревльо като неговите адвокати.
venio78
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 09, 2007 9:31 pm
Контакти:

Мнение от venio78 »

t_o_n написа:Цитат(t_o_n @ Jan 12 2008, 04:55 PM) Абе махнете ги тия! Шматоци! А Веньо, колкото до Роял, той си е пич, в играта е тъпо копеле малко, но по-добре отколко ревльо като неговите адвокати.

М дам съгласен съм с теб :P
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
Le6oqt1
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 02, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от Le6oqt1 »

А е то тука като едно голямо село, който направи битка веднага се намират не доволни бабички койда оплюват що ония бил зел реца що другия налял другия :lol: ще ме уморите ей :lol:
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

А бреееее..... вие няма ли да устискате бе лични нападки още малко....... ей на 15-на дена няма .... и щще приключи всичко ;)

Айде за да ви е гот, и да има какво друго да дъвчите да ви дам малко информация: "нямам намерение да завършвам рунда, то кой ли рунд съм завършил....."

от сега обявявам че имам цел, която ако успея да го засека докато съм оналайн, ще бъде ощетена в крайното класиране..... (ако гони такова де)
нямам намерение да уговарям рециклаж.... който се включи.... включи..... :)

дерзайте колеги :a055:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

ZNZ написа:Цитат(ZNZ @ Jan 12 2008, 04:47 PM) Нем не са от тото а от здраво бачкане ама няма да седна ти се обеснявам който има пари харчи все пак си ги е изработил а не да чака мама и тати да снесат някоя жълтица . Брех като на венио не е с голем флот колкото на рояла ми да вземе да литне рояла бре със флотата си па да видим к'во ще излезне мишок такъв като достигнеш топа тогава ще се обаждаш и ще даваш мнения на голем разбирач а до тогава отивай в мишата хралупа или оди играй в пясъчника :c022:
Той сигурно е трогнат че му се обръща такова внимание :a049: :a038:
Брях брях завистта не била малка работа еййй цтцтц :yako:
И като те нервира защо не земеш се занимаеш сам а ? още много лябец ти требе че в момента си една гнида айде оди у лево :f015:

Обади се сийтъра разбирач,голямо про си и ти бе не мен сийтваха и след това отписаха на 5 планети...

t_o_n написа:Цитат(t_o_n @ Jan 12 2008, 04:55 PM) Абе махнете ги тия! Шматоци! А Веньо, колкото до Роял, той си е пич, в играта е тъпо копеле малко, но по-добре отколко ревльо като неговите адвокати.

Тон когато влзеш в час закакво става на въпрос тогава ще се обаждаш...

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 12 2008, 05:08 PM) А бреееее..... вие няма ли да устискате бе лични нападки още малко....... ей на 15-на дена няма .... и щще приключи всичко ;)

Айде за да ви е гот, и да има какво друго да дъвчите да ви дам малко информация: "нямам намерение да завършвам рунда, то кой ли рунд съм завършил....."

от сега обявявам че имам цел, която ако успея да го засека докато съм оналайн, ще бъде ощетена в крайното класиране..... (ако гони такова де)
нямам намерение да уговарям рециклаж.... който се включи.... включи..... :)

дерзайте колеги :a055:

Шефе никъде няма да летиш бе,не те пускам.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”