[Red Army]Halata_ZaYo^BaYo vs [SlipKnoT]Static_X
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- zayo^bayo[the predator]
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 16, 2007 6:13 pm
- Контакти:
taka e moje6e da kupq ama se vijda,4e sum bil prav da ne kopuvam 6tom kato te udarih pak kakto iskah i znaeh,4e nqma6 s kakvo da si subere6 reciklaja taka 4e neznam koi gubi v slu4aq.Az deto trqbva da izostavq akaunta ili ti deto sa igrae6 s 5 puti po-malko flota.karai ne tova e vajnoto az iskah hubava bitka i q polu4ih.ti iska6e da me pobedi6 i go polu4i taka 4e vsi4ki sa dovolni neznam kakvo se vprqga6 tolkova. A i na planetata mislq ima6e okolu 1 milion resurs kogato izostavih akaunta taka,4e moje da kaje6 da sum go bil pratil sigurno na nqkoi ,ne mi e zor ne sum go pratil 
Последна промяна от zayo^bayo[the predator] на нед яну 06, 2008 10:31 pm, променено общо 1 път.
-
DIMENTORA
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 23, 2007 9:03 am
- Контакти:
не се ядосвай пиши на кирилица
когато пуснах ваканционен мод ако ми го беше зачела играта щях да те пенсионирам с тоя акаунт преди много много време ... след като уш не бях пуснал мод ме варнаха в 1-ви клас реших че е по-добре да се откажа от тая вселена и да почна в друга и така и направих
но когато видях че си правиш савове в/у мен просто реших да направя флота колкото да те бутна и така и направих сега пуснах цялата флота дето ми остана на базова в търговския
докато имах флота аз не помня ти да ми беше убил 1 корабче и да ме беше ограбил (да ми земеш над 30к рес) нз може да греша
ЛЕКА ВЕЧЕР НЯКОИ ДЕЦА УТРЕ СА НА УЧИЛИЩЕ
ГРАБЕТЕ СУТРИНТА КОЛКОТО МОЖЕТЕ 
ЛЕКА ВЕЧЕР НЯКОИ ДЕЦА УТРЕ СА НА УЧИЛИЩЕ
Последна промяна от DIMENTORA на нед яну 06, 2008 10:41 pm, променено общо 1 път.
- zayo^bayo[the predator]
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 16, 2007 6:13 pm
- Контакти:
Кофти е и мене така ме катурна Илиев.Мислех,че съм във ваканционен мод, но както се видя е било неуспешно включването
След това не ми беше толкова зор и ме занулиха поне още 4 пъти.Щото не правих сейвъни пусках флотата без да се интересувам кога се връща,просто си цъках без да се надявам на някъв кой зна какъв ранк а само за кеф.Свърших с този акаунт но поне беше интересно на моменти,сега да видим с голямата флота какво ще правим дали пак ще е интересно 
Maligos написа:QUOTE(Maligos @ Jan 7 2008, 01:30 PM) Чакам Beck up....![]()
![]()
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
- Toso_is_back
- Редник (Private)
- Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
- Контакти:
Rell написа:QUOTE(Rell @ Jan 7 2008, 03:29 PM) Добро посрещане.
Ето ви Бекъпите, че надухте главите на хората![]()
Посрещането
Атаката
- Rell
- Редник (Private)
- Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
- Контакти:
Toso_is_back написа:QUOTE(Toso_is_back @ Jan 7 2008, 05:26 PM)Два бекъпа на кръс неможеш да направиш като хората.
![]()
Какво си недоволен?
Бекъпите при мен са си добре, при теб като не са, търси проблема в твоя телевизор.
Последна промяна от Rell на пон яну 07, 2008 4:47 pm, променено общо 1 път.