[Red Army]Halata_ZaYo^BaYo vs [SlipKnoT]Static_X

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
zayo^bayo[the predator]
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 16, 2007 6:13 pm
Контакти:

Мнение от zayo^bayo[the predator] »

taka e moje6e da kupq ama se vijda,4e sum bil prav da ne kopuvam 6tom kato te udarih pak kakto iskah i znaeh,4e nqma6 s kakvo da si subere6 reciklaja taka 4e neznam koi gubi v slu4aq.Az deto trqbva da izostavq akaunta ili ti deto sa igrae6 s 5 puti po-malko flota.karai ne tova e vajnoto az iskah hubava bitka i q polu4ih.ti iska6e da me pobedi6 i go polu4i taka 4e vsi4ki sa dovolni neznam kakvo se vprqga6 tolkova. A i na planetata mislq ima6e okolu 1 milion resurs kogato izostavih akaunta taka,4e moje da kaje6 da sum go bil pratil sigurno na nqkoi ,ne mi e zor ne sum go pratil ;)
Последна промяна от zayo^bayo[the predator] на нед яну 06, 2008 10:31 pm, променено общо 1 път.
DIMENTORA
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 23, 2007 9:03 am
Контакти:

Мнение от DIMENTORA »

не се ядосвай пиши на кирилица :( когато пуснах ваканционен мод ако ми го беше зачела играта щях да те пенсионирам с тоя акаунт преди много много време ... след като уш не бях пуснал мод ме варнаха в 1-ви клас реших че е по-добре да се откажа от тая вселена и да почна в друга и така и направих :) но когато видях че си правиш савове в/у мен просто реших да направя флота колкото да те бутна и така и направих сега пуснах цялата флота дето ми остана на базова в търговския :) докато имах флота аз не помня ти да ми беше убил 1 корабче и да ме беше ограбил (да ми земеш над 30к рес) нз може да греша :)

ЛЕКА ВЕЧЕР НЯКОИ ДЕЦА УТРЕ СА НА УЧИЛИЩЕ :) ГРАБЕТЕ СУТРИНТА КОЛКОТО МОЖЕТЕ :lol:
Последна промяна от DIMENTORA на нед яну 06, 2008 10:41 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
zayo^bayo[the predator]
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 16, 2007 6:13 pm
Контакти:

Мнение от zayo^bayo[the predator] »

Кофти е и мене така ме катурна Илиев.Мислех,че съм във ваканционен мод, но както се видя е било неуспешно включването :) След това не ми беше толкова зор и ме занулиха поне още 4 пъти.Щото не правих сейвъни пусках флотата без да се интересувам кога се връща,просто си цъках без да се надявам на някъв кой зна какъв ранк а само за кеф.Свърших с този акаунт но поне беше интересно на моменти,сега да видим с голямата флота какво ще правим дали пак ще е интересно :)
DIMENTORA
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 23, 2007 9:03 am
Контакти:

Мнение от DIMENTORA »

ако играеш както с този акаунт дето досега играеше по-добре го подари ацц-то на някои :)
Потребителски аватар
Maligos
Редник (Private)
Регистриран: ср май 30, 2007 5:59 am
Контакти:

Мнение от Maligos »

Чакам Beck up.... :a046: :a046:
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Maligos написа:QUOTE(Maligos @ Jan 7 2008, 01:30 PM) Чакам Beck up.... :a046: :a046:
:p140:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

И аз чакам бекъп но като гледам още ще почакам :)
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Потребителски аватар
Rell
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
Контакти:

Мнение от Rell »

Добро посрещане.

Ето ви Бекъпите, че надухте главите на хората :dizzy:

Посрещането

Атаката
Последна промяна от Rell на пон яну 07, 2008 2:34 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Toso_is_back
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
Контакти:

Мнение от Toso_is_back »

Rell написа:QUOTE(Rell @ Jan 7 2008, 03:29 PM) Добро посрещане.

Ето ви Бекъпите, че надухте главите на хората :dizzy:

Посрещането

Атаката
:bravo: Два бекъпа на кръс неможеш да направиш като хората. :p140:
Потребителски аватар
Rell
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
Контакти:

Мнение от Rell »

Toso_is_back написа:QUOTE(Toso_is_back @ Jan 7 2008, 05:26 PM) :bravo: Два бекъпа на кръс неможеш да направиш като хората. :p140:

Какво си недоволен?

Бекъпите при мен са си добре, при теб като не са, търси проблема в твоя телевизор.
Последна промяна от Rell на пон яну 07, 2008 4:47 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”