[ ШАХМАНИЯК ]ferrata vs [ WARofGODS ]nCuXaPaa

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

ka4o
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 13, 2007 6:37 am
Контакти:

Мнение от ka4o »

Цитат(Tigerland @ Jan 6 2008, 10:51 AM) *
хахаха добре че не оспя да те бутне по рано само ти сабори няколко згради до ся щеше да си история

---
хаха, някой хора имат чувство за хумор.

иначе просто пперфектна битка. но комент :)
[url=http://ka4ooo.mondozoo.com/pig][/url]
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Добре го е хванал, x-tra битка и то срещу враг с опасна флота ;)

Иначе ferrata очевидно е под голяма заплаха човека, направо да се делитва, че то досега 100 пъти май му се е разминавало унищожението от питбулите ( добре, че се нещо я нет им падне, я зануляват някой ... във форума де ) :)
Последна промяна от Stankata на нед яну 06, 2008 11:55 am, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

поздравления за битката няма смисъл да казвам че е добра то си се вижда,Станкааа до някъде тая игра е пълен късметец,лоуда се изказа правилно,които се опитва да дига мини в първа и не спи така се получава,но също така е истина че ферата можеше да се размине с сичкия си флот,няма смисъл да ти обяснявам повече,попитаи него,колкото до ферата добре движи,но нищо чудно някоя вечер да доиде края му
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
petarmir4ew
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
Контакти:

Мнение от petarmir4ew »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Jan 6 2008, 01:13 PM) поздравления за битката няма смисъл да казвам че е добра то си се вижда,Станкааа до някъде тая игра е пълен късметец,лоуда се изказа правилно,които се опитва да дига мини в първа и не спи така се получава,но също така е истина че ферата можеше да се размине с сичкия си флот,няма смисъл да ти обяснявам повече,попитаи него,колкото до ферата добре движи,но нищо чудно някоя вечер да доиде края му
да скоро на координат 2 184 12 ще загарми и затрещи ,о4акват се магнитни бури, задават се лоши времена :a013: за саюзите в които сме във война.вапрос на време е да се прегрупираме и да направим ответен удар, :74:
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

На мен ли ми се струва или до момента по хубава битка от тази и едни които роял спретна вчера (него имам да го бия той си знае защо :babysleep: :a062: :p013: ) няма,и то баш срещу пес.На мен ли ми се струва че много говорихте и още говорите че сте непобедими,видяхме наистина много класни битки от ваша страна,видяхме и флоти където няма къде да кацнат,видяхме и големи съпунки,но тази битка ме израдва тотално.Няма човек от писаните който да бие ферата по флот,то със знс-та и николай знае...Поздравления фера,огромна печалба невероятна битка.Вече ще спите спокойно...

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Последна промяна от rumpolino на нед яну 06, 2008 12:40 pm, променено общо 1 път.
D0m1n33r

Мнение от D0m1n33r »

ето писах, вече има някой от писаните, които може да го бие по флот ,радваш ли са ? битката е доста добра и на голяма печалба
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Tigerland написа:QUOTE(Tigerland @ Jan 6 2008, 10:51 AM) хахаха добре че не оспя да те бутне по рано само ти сабори няколко згради до ся щеше да си история
Вече съм сигурен ,че за да си в този съюз питбул трябва да си неграмотен и комплексиран .

Жалко ,че спама ще се пренесе в тази тема .

Браво феррата много хубава битка , добре си избавил това куче от корабите му и без това само му пречат .
Много радва тази битка окото , продължавай така :bravo:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

меле :) браво на ferrata много добри битки показва :) разбуни духовете и ми се струва, че тепърва ще става интересно. Успех ferrata добре се справяш за сега.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
petarmir4ew
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
Контакти:

Мнение от petarmir4ew »

Kisi написа:QUOTE(Kisi @ Jan 6 2008, 07:54 PM) Вече съм сигурен ,че за да си в този съюз питбул трябва да си неграмотен и комплексиран .
Жалко ,че спама ще се пренесе в тази тема .

Браво феррата много хубава битка , добре си избавил това куче от корабите му и без това само му пречат .
Много радва тази битка окото , продължавай така :bravo:
без коментар :dizzy:
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Улелел, тез дини избутяха. мбуахахаха

Поздрави
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”