Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
seazar написа:Цитат(seazar @ Jan 2 2008, 05:02 PM) и интернет си имам, и кабелна си имам..и винце си имам..а и други работи
.... само интерент (все още, след поредния токов ЧУК) ..... и винце... (ма остана 1/2 литър да го......)
сейзър, прати нещо по водопровода бреее, докат не е замръзнал
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
[20:36:50] gonzosmile каза: добре че ботушите ми издържаха
[20:36:55] gonzosmile каза: :D
[20:37:05] gonzosmile каза: а Ицо както казва за Сф .................
[20:37:15] EvilForce каза: абе
[20:37:23] EvilForce каза: ужас е заради пътищата
[20:37:34] EvilForce каза: изобщо не се е хванал някой да чисти
[20:37:46] EvilForce каза: и то в централни части на града
[20:38:01] EvilForce каза: много са зле тия в тая областна администрация
[20:38:06] EvilForce каза: и кмета им е зле...
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
кабеларката предаде бого дух,смао винцето остана,ама и то е към своя край. пак 2005 ли ще повтаряме...утре май ще им дам свободно и няма да ги огрее да ме видят на работа,едвам ми се вижда колата вече
Що бе какво ни е на кмета не гледате ли новини,
Бойко търси снегорините в София с полиция от 250 заявени че са излезли са намерени по улиците само 49 хе хе
не искам да ви казвам какво е по улиците, преди 1 час ми се наложи да ида до централна гара и таксито се носеше по булеварда като шеина с пиян кочаяш.
ЕДИТ:
seazar написа:...утре май ще им дам свободно и няма да ги огрее да ме видят на работа,едвам ми се вижда колата вече
Е ти си добре че може и да не идеш ама аз няма начин, ще трябва да се иде че без мене на обекта ще е лудница хи хи хи
Последна промяна от Dark_Stalker на ср яну 02, 2008 7:29 pm, променено общо 1 път.
[quote="Ray B."][i][color=blue]" Anything you dream is Fiction,
and anything you accomplish is SCIENCE.
The whole history of Mankind is nothing but-
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]
Ехе вие пак добре. В пловдив от еврокома немаше нет до 4 часа поне при мен а и кабелната немаше. Имаше само ток и едно радио от на хитлер абитьоренската.
Toso_is_back написа:Цитат(Toso_is_back @ Jan 2 2008, 09:40 PM) Ехе вие пак добре. В пловдив от еврокома немаше нет до 4 часа поне при мен а и кабелната немаше. Имаше само ток и едно радио от на хитлер абитьоренската.
Аве само при мене ли сичко си кара без засечки
seazar написа:Цитат(seazar @ Jan 2 2008, 09:21 PM) кабеларката предаде бого дух,смао винцето остана,ама и то е към своя край. пак 2005 ли ще повтаряме...утре май ще им дам свободно и няма да ги огрее да ме видят на работа,едвам ми се вижда колата вече
С кракомобила и... така
А от великите снегорини досега един не съм видял по улиците. Май ги е дострашало да излязат от толкова много бездомни кучета...
Последна промяна от italianpower на ср яну 02, 2008 8:26 pm, променено общо 1 път.
[url=http://imageshack.us][/url]
ЦитатMiuMiu: MIke, what do u prefer: N*SYNC or BackstreetBoys?
Mike: slow death[/quote]
Ам, гледам аз по новините... цццц... абе много го закъсвате там във Варна...
Едни вълни, морскиии... ще вземат да ви залеят...
Да не доди цунамито там...
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.