Баси защитата

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

Dark_Stalker написа:QUOTE(Dark_Stalker @ Jan 2 2008, 02:34 AM) Така ли мислиш, вярно че без мини не става, но основния ми добив е от грабежи, иначе ако се налагаше да чакам на моите мързеливи миньорчета и аз трябваше да стана ракетчик хе хе хе :a066:
Беше на един вид шега - макар, че последно време булФЛИЙТ се превърна в буквално булМАЙН(добре, че все още има такива като теб) - и все повече и повече изхитряха и се превърнаха в индивиди с 30ти левъл мини, гонещи по цял ден и-та и рециклажи (и така ще бъде и в новия рунд на В1 предполагам)
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Dark_Stalker
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 29, 2005 9:46 pm
Контакти:

Мнение от Dark_Stalker »

хех Ок, ама маи от следващия рунд маи и аз ще пенсионирам флотата и ще почна да копая щот не виждам друг начин
баси на къде се обърна все -та , ракетчици и модове, човек не може един свестен грабеж да направи, то Debel защо се отказа мислиш.
[quote="Ray B."][i][color=blue]" Anything you dream is Fiction,
and anything you accomplish is SCIENCE.
The whole history of Mankind is nothing but-
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]

[url=http://snimki.animes-bg.com/search.php?search_user=zlosterr][color=blue]My Pictures[/color][/url]
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

Ихаа
не че не съм виждал и по - големи ...
Доклада който макс даде
ако искаш да го свалиш в 12 рундова битка ти трябват 21к кръста на 10то (унитата ги слагаме на 7мо)
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

Е, то в и-тата има хляб, що да не може да се направи свестен грабеж? :)
Друг е въпроса, че не би трябвало да е така от гледна точка на концепцията на играта...

а да, и не говоря за ракетчици, а за `пасивна` игра - събиране на ресурс без битки :) (освен някоя друга срещу 5-6 танкерчета и толкова трансове, за по-дръзките, като не броим "занулените" и-та)

Той дебел все се отказва... дано пак се върне, иначе е ясно че много хора им писва много по-горе от козирката, от изродената игра до момента.
Последна промяна от Maat на ср яну 02, 2008 1:57 am, променено общо 1 път.
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Dark_Stalker
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Dark_Stalker »

има доста истина в това което казваш,
а за Дебел не знам но, доста очаиващо звучи последния му пост в които обявявя че се отказва, вярно и предните рундове публично се Дел-ваше но този път маи е различно......
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]

[url=http://snimki.animes-bg.com/search.php?search_user=zlosterr][color=blue]My Pictures[/color][/url]
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

ами могат да се направят подобрения с цел да се фърчи повече но предполагам нанките ще са по-малко и за това не ги въвеждат :)
може да се намалят добивите на мините или да се "резнат" 5-6 нива :) но тогава кой ще купува ресурс и кой ще взима допълнителни полета :)
може да се махнат и-тата
може да се направи така че рециклажа да се вижда само от съюзниците на нападателя и на защитника
да може да се транспортира ресурс само между играчи от един съюз
рециклажа да се вдигне с някой друг %
щитовете да почнат да пускат рециклаж :)

каде ще идете тогава че няма да фърчите :) но тогава ще се плаща само за генералство :) и евентуално за мод :)
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Maat написа:Цитат(Maat @ Jan 2 2008, 01:29 AM) метал: 1219176 кристали: 729178
газ: 249272 Енергия: 306631

Информация за флотите / защитата:

Мегатрансп.: 80 (0 ниво)
Рециклатор: 140 (0 ниво)
Ш. Сонда: 6 (0 ниво)
Сателит: 11655 (0 ниво)
Л. лазер: 22616
М. Щит: 1440

Шанс за неуспех 0%
е ви тоя :)
Тоя още ли никой не го е ударил бреееее.....
айде целия топ... да се поразмежем в него.... че то иначе не виждам начин :)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Dark_Stalker
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Dark_Stalker »

Nedospivko написа:QUOTE(Nedospivko @ Jan 2 2008, 07:34 AM) ами могат да се направят подобрения с цел да се фърчи повече но предполагам нанките ще са по-малко и за това не ги въвеждат :)
може да се намалят добивите на мините или да се "резнат" 5-6 нива :) но тогава кой ще купува ресурс и кой ще взима допълнителни полета :)
може да се махнат и-тата
може да се направи така че рециклажа да се вижда само от съюзниците на нападателя и на защитника
щитовете да почнат да пускат рециклаж :)

каде ще идете тогава че няма да фърчите :) но тогава ще се плаща само за генералство :) и евентуално за мод :)
И да се напртави така, че рециклажа директно да се доставя на планетата на на нападателя веднага след битката нали :P
Не си ме разбрал правилно, мисълта ми е не е че трябва да се направят нови правила, за да се улесни играта на атаки.Нищо подобно и сегашните са си много добре :a013: (е не винаги, но....)
Та исках да кажа, че до сегашното положение се стигна не заради правилата,админите или арменския поп.А защото в последно време не виждам оня хъс за игра които го имаше дори до преди 2 рунда в вселена 2, не правилата карат да се ползва мод постоянно.Просто вече я няма тръпката да не знаеш какво може да ти поднесе съдбата(комшията) утре. :p019:
SCIENCE FICTION "
[/color][/i][/quote]

ice claw
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 05, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от ice claw »

Транспортьор: 1 (5 ниво)
Мегатрансп.: 1 (3 ниво)
Скаут: 68 (6 ниво)
Изтребител: 25 (5 ниво)
Кръстосвач: 13 (3 ниво)
Колон. кораб: 3 (0 ниво)
Рециклатор: 2 (0 ниво)
Ш. Сонда: 366 (0 ниво)
Сателит: 135 (0 ниво)
Ракетна у.: 195
Л. лазер: 207
Т. лазер: 135
Гаус ор.: 63
Йонен лъч: 195
М. Щит: 18
Г. Щит: 6
Ако монтират АК -47 на бойните кораби...

[quote="Karbankal"]Цитат(Karbankal @ Mar 6 2008, 06:04 PM) Ти и онзи великан ххл направо се скъсахте.[/quote]

[image]http://vmp.hit.bg/bf/bfplayer-1.png[/image]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ Jan 2 2008, 06:34 AM) ами могат да се направят подобрения с цел да се фърчи повече но предполагам нанките ще са по-малко и за това не ги въвеждат :)
може да се махнат и-тата
щитовете да почнат да пускат рециклаж
:)

Недоспивко, не знам чел ли си промените за новия рунд на В1, но последните ти 2 точки мисля, че има такива въведения. Предпоследното е само за расата Миопи де.
И няколко поправки:
Ако се намалят добивите на мините, а не нивата - пак ще се купува ресурс, а полетата не са засегнати в случая. Но съответно трябва да се намалят и цените на мините, защото в противен случай по някое време на рунда копачите ще усетят как сами са си го набутали отзад... в което аз лошо не виждам де, ама все пак... не е хуманно :) .

По въпроса с И-тата... нали във В1 се правиха някакви промени уж? Някакви занулявания на ресурс до 100k / 100k или нещо от сорта...

А за рециклажите... твърдо да се вижда само от нападател и защитник. Без съюзи и т.н. Като имаш зор - ще кажеш на някого кога и къде е рециклажа. Това че не се вижда от други, не значи че го няма :) . Определено това е нововъведението, липсващо в играта от години насам... Дори бих предпочел Последно онлайн и Калкулатора да са ми платени опции, но рециклажчетата ми само аз да си ги виждам... :>
Последна промяна от LoaD на ср яну 02, 2008 1:15 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”