Молба за финална битка
-
krasivia
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
- Контакти:
Бе щом играта дава възможност за строенето на защити, значи може. Който няма време за флоти (като мен) що да не си строи защити. Играл съм с плазми, може пак да го направя ако реша да играя следващия рунд.
Иначе ето две битки от днес, ако може някой да им направи бекъп ще съм благодарен.
http://uni1.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3896547d
http://uni1.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3899882d
Иначе ето две битки от днес, ако може някой да им направи бекъп ще съм благодарен.
http://uni1.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3896547d
http://uni1.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3899882d
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Който няма време за флоти(игра) не си го губи да играе, било то и на защита.krasivia написа:Цитат(krasivia @ Dec 28 2007, 10:06 PM) . Който няма време за флоти (като мен) що да не си строи защити.
Въпрос - защо все повече и повече хора се отказват от Булфлийт?
Жокер - виж статуса, който си пуснал, виж и битките.
А сега и отговор - защото в един момент се оказва, че 90% от белите им играчи са ракетчици, които са се окопали до такава степен, че трябва или да си камикадзе, или да не си завършил 1ви клас(и да не можеш да ползваш калкулатора), за да ги атакуваш.И не на последно място - играта е БулФЛИЙТ.Без да искам да правя излишна реклама - в онази-игра-която-не-бива-да-назоваваме доколкото имам бегла представа се толерират такива изпълнения - окопавания до гушата.
П.П.Горното не са битки, горното са камикадзе-кланета.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
krasivia
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
- Контакти:
Този рунд имаше доста добри бойни акаунти които минаваха през мен на печалба и бяха в обхвата ми. Защитата не е непобедима, стга да си добър играч и да имаш добър боен акаунт.
Ако я нямаше възможността за игра на защита, просто защитнците нямаше да играят, с това ще се намало още повече и без това намалелия брой на хората които играят тази игра БУЛФЛИЙТ, както щяха да намалеят и броя на СМСите пускани за играта. Аз катозащитник всеки месец си пускам генералство задължително. От липсата на защитници играта само ще загуби.
Темата не е за това обаче.
Ако я нямаше възможността за игра на защита, просто защитнците нямаше да играят, с това ще се намало още повече и без това намалелия брой на хората които играят тази игра БУЛФЛИЙТ, както щяха да намалеят и броя на СМСите пускани за играта. Аз катозащитник всеки месец си пускам генералство задължително. От липсата на защитници играта само ще загуби.
Темата не е за това обаче.
Аз лично съм за намаляването на структората на щитовете и силата на всяка една от рекетките.Неможе да се мъчиш цял рунд,да правиш сейвън да те гризе кога кацаш,да ходиш да рефрешваш докъто гледаш филм и да те гони куб народ,а от другата страна да има човек който кротко окопал се с защита и имайки добри мини без проблемно да си спи.Ами Мира миналия рунд или Палячо,във 2ра вселена,кой ги събаряше на печалба.Както каза Ангела играта се казва bulfleet,не buldefence ако нямаш време за флота-неиграй!Помня със вашия съюз бяхме един рунд във алианс,когато още играех със тайния си ник,с който не се хваля де,май цялата вселена го знае и ти играеше на флота и помня че за един рунд направи 600кръста и 40к точки и видя че не е трудно,просто малко повече нерви!
Последна промяна от rumpolino на пет дек 28, 2007 8:03 pm, променено общо 1 път.
- petar1981
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
- Контакти:
Оффф божеее. Обърнете СЕ към хера, да премахни защитата като ви дере очите толкова, като нямаш гъз за панаир няма да вадиш пищов, тоест като не ти отърва не лети по защитници.Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Dec 28 2007, 08:48 PM) Аз кучби сън за банакявабети ба структората на щитовете и силата на всяка една от рекетките.Неможе да се мъчиш цял рунд,да правиш сейвън да те гризе кога кацаш,да ходиш да рефрешваш докъто гледаш филм и да те гони куб народ,а от другата страна да има човек който кротко окопал се с защита и имайки добри мини без проблемно да си спи.Ами Мира миналия рунд или Палячо,във 2ра вселена,кой ги събаряше на печалба.Както каза Ангела играта се казва bulfleet,не buldefence ако нямаш време за флота-неиграй!Помня със вашия съюз бяхме един рунд във алианс,когато още играех със тайния си ник,с който не се хваля де,май цялата вселена го знае и ти играеше на флота и помня че за един рунд направи 600кръста и 40к точки и видя че не е трудно,просто малко повече нерви!
Последна промяна от petar1981 на пет дек 28, 2007 7:57 pm, променено общо 1 път.
petar1981 лс към TUNJO
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
екрана!
- zevss11
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср юли 04, 2007 4:19 pm
- Контакти:
журналист,това звучи гордо.Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Dec 28 2007, 08:48 PM) Аз кучби сън за банакявабети ба структората на щитовете и силата на всяка една от рекетките.Неможе да се мъчиш цял рунд,да правиш сейвън да те гризе кога кацаш,да ходиш да рефрешваш докъто гледаш филм и да те гони куб народ,а от другата страна да има човек който кротко окопал се с защита и имайки добри мини без проблемно да си спи.Ами Мира миналия рунд или Палячо,във 2ра вселена,кой ги събаряше на печалба.Както каза Ангела играта се казва bulfleet,не buldefence ако нямаш време за флота-неиграй!Помня със вашия съюз бяхме един рунд във алианс,когато още играех със тайния си ник,с който не се хваля де,май цялата вселена го знае и ти играеше на флота и помня че за един рунд направи 600кръста и 40к точки и видя че не е трудно,просто малко повече нерви!
всеки може да си играе както си иска.
- petar1981
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
- Контакти:
Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Dec 28 2007, 09:04 PM) Извинявам се за грешката,който ме познава знае че негледам като пиша а като не съм целнал първата буква и другите отиват...
Аааа румпи на мене днеска ми направи забележка, за правописната грешка, нищо не казах приемай критиките случва се
Последна промяна от petar1981 на пет дек 28, 2007 8:09 pm, променено общо 1 път.
petar1981 лс към TUNJO
екрана!
екрана!