[Тамплиери] korahmor vs [ FEARLESS ] virus_protoss

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

VanHellSing
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 23, 2007 12:40 am
Контакти:

Мнение от VanHellSing »

А и не че се обяснявам но просто 3-тата планета ми я одари вече като бях влезнал онлине и бях в нас просто се гласях защото трябваше да излизам и даже нямах време за секунда да седна на компа иначе много ясно си чух смс известяването.
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Що за т*па тема ??
korahmor ти се кефиш на битки грабежи ли бре човек та даже и пускаш тема :lol:
Да го беше занулил да я пуснеш , но тема без битки само с история за ~500к рец няма нужда .
Много дипломатичен съюз си имал , жалко че неиграя и при мен да беше дошъл с 5 планети , ти сигурно ако успееше да ми удариш меги щеше да пуснеш пак тема .... :smeeh: :smeeh: :smeeh:

@korahmor : Леле колко си велик ударил си кораби за 1400точки и тема пуска за това че нечий съюз се разпаднал :D Пускай вече и теми какво си правил днес , с кой си пил кафе кой си шпионирал и всичко останало бачка ли ботончето :k030:
Последна промяна от Kisi на съб дек 29, 2007 1:09 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

VanHellSing написа:QUOTE(VanHellSing @ Dec 29 2007, 04:04 AM) .......
Искам да пожелая приятна игра на всички, и бтв корахморчо не съм очаквал че ще се изхварлиш толкова много за битките.. ако искаш качи докладите.. да ги видят хората поне....Аз съм човек единак по принцип така че..винаги предпочитам воината пред.. спокоината.. игра... :) Аиде може да се видим във 1-ва като я реснат догодина.. ако имам време... Приятно изкарване на празниците на всички играчи :)
Като си боец... къде ти е флотата, бре момче?? Трансове, танкери и рециклатори ли?? Или мини ??
Да беше направил малко флот за тези 2-3 дни в които си местих планетите до теб... вместо да строиш 25то ниво мини... Правиш флот... разбиваш ме... и после сядаш и пишеш - но не и преди това!! :crazy_pilot:
Kisi написа:QUOTE(Kisi @ Dec 29 2007, 01:13 PM) Що за т*па тема ??
korahmor ти се кефиш на битки грабежи ли бре човек та даже и пускаш тема :lol:
Да го беше занулил да я пуснеш , но тема без битки само с история за ~500к рец няма нужда .
Много дипломатичен съюз си имал , жалко че неиграя и при мен да беше дошъл с 5 планети , ти сигурно ако успееше да ми удариш меги щеше да пуснеш пак тема .... :smeeh: :smeeh: :smeeh:
Пак не си разбрал нищо... вземи се научи да четеш...
Темата е заради момчетата от феърлесс... съюза, който вече не съществува !!!
daniellisimus написа:QUOTE(daniellisimus @ Dec 28 2007, 05:57 PM) Абе някой да знае къде зачезна вирус протосс със се целия му съюз.Тука гледам там гледам нема ги?
Който не иска мира - секира !!

Когато, драги ми смехурко, събориш планетите си за да спреш един човек, който пречи на съюза ти... ела и пиши колко тъпа е една тема :)
Последна промяна от korahmor на съб дек 29, 2007 1:09 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от korahmor »

VanHellSing написа:QUOTE(VanHellSing @ Dec 29 2007, 04:04 AM) Значи искам да оточня .. 1-во нямал съм 15-20 кръстосвача бяха 9 броя ако имаха и толкова.
2-ро рециклажа обсщо не е бил 0.5 милиона на едната планета беше 90/90/45 на дргата 60/60/30 на 3-тата 45/45/23 по спомен .. казвам не помня точно но е нямал половин милион.С това което ме одари си ступвам точно за 1 ден на краката.. загубата не бесше нищо обшто към 20-25 танкера,15 рециклатора и към 60-70 транса :) които иска да му смята .. рециклажа на това просто ме марзи.Загубата ми в точките беше към 1400 общо от 3-те одарени планети.
Да, рециклажа надхвърли 0,5 млн ресурс.
Да, загубата ти е както следва:
рециклатор 19
танкер 23
транс 98
скаут 1
кръстосвач 7
сонда 7

Както вече казах битките са избиване на рециклатори, танкери и трансове.

Факти:
Докладът за битката при [4:40:1] Откраднати са: 23000 метал, 0 кристали, 0 газ.
Докладът за битката при [5:320:15] Откраднати са: 52000 метал, 0 кристали, 0 газ.
Докладът за битката при [3:350:15]
Докладът за битката при [3:350:15] Откраднати са: 63200 метал, 0 кристали, 0 газ.
Докладът за битката при [4:40:1] Откраднати са: 64800 метал, 0 кристали, 0 газ.
Докладът за битката при [5:320:15] Откраднати са: 48000 метал, 0 кристали, 0 газ.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

korahmor написа:Цитат(korahmor @ Dec 29 2007, 09:14 PM) Да, рециклажа надхвърли 0,5 млн ресурс.
Да, загубата ти е както следва:
рециклатор 19
танкер 23
транс 98
скаут 1
кръстосвач 7
сонда 7

Както вече казах битките са избиване на рециклатори, танкери и трансове.

Факти:
Докладът за битката при [4:40:1] Откраднати са: 23000 метал, 0 кристали, 0 газ.
Докладът за битката при [5:320:15] Откраднати са: 52000 метал, 0 кристали, 0 газ.
Докладът за битката при [3:350:15]
Докладът за битката при [3:350:15] Откраднати са: 63200 метал, 0 кристали, 0 газ.
Докладът за битката при [4:40:1] Откраднати са: 64800 метал, 0 кристали, 0 газ.
Докладът за битката при [5:320:15] Откраднати са: 48000 метал, 0 кристали, 0 газ.
Що си тровиш нервите идват празници, днес се повеселихме ще си продължим веселбата като му дойде времето. :lol:
Kisi
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Kisi »

@korahmor : ейй не всички играеме направи ми бекъпи :a013:
И това похвално ли е за теб поле от 500к че си дигнал , за другата година ти пожелавам и до 1 милион поле да стигнеш :smeeh: :smeeh: :smeeh: :smeeh:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от korahmor »

Kisi написа:QUOTE(Kisi @ Dec 29 2007, 09:45 PM) @korahmor : ейй не всички играеме направи ми бекъпи :a013:
И това похвално ли е за теб поле от 500к че си дигнал , за другата година ти пожелавам и до 1 милион поле да стигнеш :smeeh: :smeeh: :smeeh: :smeeh:

Драги ми Киси, за този етап на играта... да.. определено е добре.
Но какво ли да ти обяснявам... ти си ми форумно лъвче... :)
Kisi
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Kisi »

korahmor написа:QUOTE(korahmor @ Dec 29 2007, 10:03 PM) Драги ми Киси, за този етап на играта... да.. определено е добре.
Но какво ли да ти обяснявам... ти си ми форумно лъвче... :)
Направи ми бекъпи ве кух`еН`мОр , чети правилата на играта малчо

@korahmor : Да определено ще ти дам пари за каузата 'медикаменти' , дано ти подействат
Айде със здраве се лекувай тук по празниците и от кога в лудниците има ПС-та ??
Последна промяна от Kisi на съб дек 29, 2007 9:19 pm, променено общо 1 път.

korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от korahmor »

Kisi написа:QUOTE(Kisi @ Dec 29 2007, 10:12 PM) Направи ми бекъпи ве кух`еН`мОр , чети правилата на играта малчо
Недей да се пенявиш де... ходи си изпий лекарствата, момче... че ще вземеш да се гътнеш от нерви... :a013:
Последна промяна от korahmor на съб дек 29, 2007 9:48 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

абе кисинката и с мене се опитва да се закача ама му топнах чушката и зе та си млъкна,дочух че киси бил нещо между жена и мъж,незнам точно какво ама така ми казаха :dizzy: :lol:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”